نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فونت ویندوز

  1. #1

    Lightbulb فونت ویندوز

    سلام به همه
    می خواستم بدونم با چه دستوری میتونم دسترسی داشته باشم به فونت های ویندوز؟
    می خام با یه حلقه فونت ها رو بریزم توی کامبو که به کاربر بگم یه فونت رو انتخاب کنه..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: فونت ویندوز

    سلام .
    اینم کد :



    Imports System.Drawing.Text

    Public Class Form1

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim fonts As InstalledFontCollection = New InstalledFontCollection()
    Try
    For Each font As FontFamily In fonts.Families
    ComboBox1.Items.Add(font.Name)
    Next font
    Catch

    End Try

    End Sub
    End Class


تاپیک های مشابه

  1. تابع تبدیل رشته از فونت ویندوز به داس
    نوشته شده توسط ashkan12345 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 12:01 عصر
  2. باز کردن پوشه فونت ویندوز
    نوشته شده توسط neda_barnamenevis در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 09:09 صبح
  3. تبدیل فونت ویندوز به داس
    نوشته شده توسط Arash_programer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:26 عصر
  4. با چه کدی میشه یک فوت را در پوشه فونت ویندوز نصب کرد(فوری)
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 01:47 صبح
  5. چرا نمیشه یه فونت به پوشه فونتهای ویندوز اضافه کرد؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 27 آبان 1382, 09:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •