نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فارسی نویسی در اندروید

  1. #1

    Question فارسی نویسی در اندروید

    سلام :)
    روش اصولی فارسی نوشتن تو برنامه چیه؟ آیا همین که رشته مورد نظر رو در xml فارسی تایپ کنیم کافیه؟ چجوری میتونیم فونت متنمونو یه فونت فارسی مثلا B Zar بزاریم؟
    سوال دیگه اینکه در TextView حداکثر چند خط میشه نوشت و کلا اگه بخوایم تو برناممون متن زیاد بزاریم (مثلا 30-40 خط) با TextView میشه این کار رو کرد؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط javanddev مشاهده تاپیک
    سلام :)
    روش اصولی فارسی نوشتن تو برنامه چیه؟ آیا همین که رشته مورد نظر رو در xml فارسی تایپ کنیم کافیه؟ چجوری میتونیم فونت متنمونو یه فونت فارسی مثلا B Zar بزاریم؟
    سوال دیگه اینکه در TextView حداکثر چند خط میشه نوشت و کلا اگه بخوایم تو برناممون متن زیاد بزاریم (مثلا 30-40 خط) با TextView میشه این کار رو کرد؟

    با تشکر
    منظورتون از روش اصولی فارسی نویسی متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید
    برای بهتر شدن کد نویسیتون بهتره رشته های متن رو در فایل strings.xml در پوشه Values قرار بدید اینجوری بعدا هم مشکلی با چند زبانگی و... ندارید
    برای تغییر فونت باید فونت دلخواه رو در پوشه assets قرار بدید و با چند خط کد مثل زیر فونت رو تغییر بدید
     Typeface type = Typeface.createFromAsset(getAssets(),"bzar.ttf"); 
    txtyour.setTypeface(type);

    من که محدودیتی توی TextView ندیدم محدودیت رو خودتون میتونید براش اعمال کنید (Maxline) بله 30 - 40 خط خیلی راحت پشتیبانی میشه فقط قابلیت اسکرولینگ رو براش فعال کنید

  3. #3

    نقل قول: فارسی نویسی در اندروید

    من شنیدم برای پراگراف بندی ها و از این دست تغییرات می توان از html استفاده کرد !
    البته خودم هنوز استفاده نکردم ، اگر دوستان می دانند راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط hamid2006 مشاهده تاپیک
    من شنیدم برای پراگراف بندی ها و از این دست تغییرات می توان از html استفاده کرد !
    البته خودم هنوز استفاده نکردم ، اگر دوستان می دانند راهنمایی کنید
    برای استفاده از کدهای Html بصورت زیر استفاده کنید
    اول در پوشه Values و فایل Strings.xml رشته دلخواه رو بصورت زیر ایجاد کنید
    <resources>
    <string name="Test">
    <B>Title</B><BR/>
    Content
    </string>
    </resources>



    توی کد بالا ما از تگ B استفاده کردیم که بولد میکنه
    توی لایوت هم TextView رو ایجاد کنید و مقدار Text v رو بصورت زیر انتخاب کنید
    android:text="@string/Test"

  5. #5

    نقل قول: فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    منظورتون از روش اصولی فارسی نویسی متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید
    برای بهتر شدن کد نویسیتون بهتره رشته های متن رو در فایل strings.xml در پوشه Values قرار بدید اینجوری بعدا هم مشکلی با چند زبانگی و... ندارید
    برای تغییر فونت باید فونت دلخواه رو در پوشه assets قرار بدید و با چند خط کد مثل زیر فونت رو تغییر بدید
     Typeface type = Typeface.createFromAsset(getAssets(),"bzar.ttf"); 
    txtyour.setTypeface(type);

    من که محدودیتی توی TextView ندیدم محدودیت رو خودتون میتونید براش اعمال کنید (Maxline) بله 30 - 40 خط خیلی راحت پشتیبانی میشه فقط قابلیت اسکرولینگ رو براش فعال کنید
    ممنون از پاسخت دوست عزیز
    البته من هم میخواستم تو همین فایل strings متنمو بنویسم منتها یه ذره به نظرم غیر عادی اومد که این همه متنو بخوام تو یه تگ بنویسم
    بازهم تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: فارسی نویسی در اندروید

    دوستان من وقتی داخل eclipse متن فارسی مینویسم برعکس نمایش داده میشه ولی وقتی برنامه رو run میکنم درست میشه
    این مشکل رو چجوری باید رفع کرد
    تو یه فیلم آموزشی دیدم که طرف فارسی وارد میکرد درست نشون داده میشد تو برنامه eclipse

تاپیک های مشابه

  1. فارسی نویسی اعداد در اندروید
    نوشته شده توسط Sadegh_TB در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1392, 20:00 عصر
  2. فیلم های فارسی برنامه نویسی _ اندروید با html به راحتی
    نوشته شده توسط abbasalim در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 30 فروردین 1392, 10:58 صبح
  3. فارسی نویسی
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1382, 12:39 عصر
  4. مشکل فارسی نویسی با wiundowsXP و VB6
    نوشته شده توسط arsafari در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 07:28 صبح
  5. فارسی نویسی
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 اردیبهشت 1382, 03:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •