نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نقشه ایران

  1. #1

    نقشه ایران

    سلام
    چطور از این نقشه در برنامه استفاده کنم وقتی که روی شهری کلیک شد از دیتابیس فیلد های خونده بشه؟

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B3%DB%8C%D9%88
    https://barnamenevis.org/attachment.p...1&d=1402474863

  2. #2

    نقل قول: نقشه ایران

    کسی راهنمایی در این مورد نمیکنه؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: نقشه ایران

    دوست عزیز هر استان به صورت یه Path رسم شده که هر کدوم ClassName شون برابر نام استان هست.

    $('#IranMap .map .province path').click(function() {
    $(this).attr("class")
    }


    شما نام استان رو دارین.بعد از این دیگه با Jquery کاراتون رو پیش ببرین
    در آینده مطمئناً خیلی بیشتر در مورد SVG خواهید شنید کارای گرافیکی خیلی پیچیده ای رو میشه با استفاده از اون و با استفاده از ظرفیت کلاینت و مرورگر انجام داد (البته در کنار Java Script و Canvas) مثل این



  4. #4

    نقل قول: نقشه ایران

    منم همین مشکلو دارم میخوام نمایندگیهایی که تو دیتابیس هستن نمایش بدم با asp.net
    ولی زیاد با جی کویری اشنا نیستم اگه ممکنه راهنمایی مختصر مفیدی کنین ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. نقشه ایران با قابلیت انتخاب استان
    نوشته شده توسط m * h * d در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 15:46 عصر
  2. سوال: تفکیک اجزای یک تصویر - نقشه ایران و یا جهان
    نوشته شده توسط hamed-php در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1391, 15:52 عصر
  3. سوال: کار با نقشه ایران
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 19:34 عصر
  4. سوال: نمایش نقشه ایران به تفکیک رنگ در C#‎
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 09:45 صبح
  5. سوال: اضافه کردن نقشه ایران
    نوشته شده توسط negar_s80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •