نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: File not found

  1. #1

    Question File not found

    اگه یه برنامه چند تا فایل همراهش باشه در صورت نبود یکی از اون فایل ها ، برنامه ی ساخته شده هنگام اجرا پیغام File not found رو میده ...
    حالا اگه من بخوام در صورت نبودن یکی از فایل ها این پیغام رو نده و خودم یه پیغام مناسب تر براش بنویسم باید از چه کدی استفاده کنم ؟
    امیدوارم واضح گفته باشم ...
    از همه دوستان ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سابستان
    پست
    191
    روش اول:
    یه کنترل هست به نام File System Object یا FSO که در رابطه با کار کردن با فایلها هست.
    البته وی بی اونا به نام Microsoft Scripting RunTime یا چیزی شبیه به این می شناسه.
    یه متد داره به نام FileExist که چک می کنه فایل مورد نظر وجود داره یا نه. البته این روش رو پیشنهاد نمی کنم.

    روش دوم:
    یه عنصری هست تو وی بی به نام Err که نیاز به اضافه کردن به برنامه نداره. مثل screen
    این عنصر چند خاصیت داره که یکی از اونا Number هست که شماره خطا رو بر می گردونه. می تونی با مقایسه شماره خطای ایجاد شده و خطای مورد نظر کد بنویسی.
    البته باید قبل از دسترسی به فایل که موجب خطا می شه، دستور زیر رو بنویسی
    On Error Goto LabelName

    که LabelName نام یک برچسب توی روال مورد نظره که به صورت زیر تعریف می شه. (مثلاً برای رویه Load فرم):
    Private Sub Form_Load()
    'دستورات
    Exit Sub
    labelname:
    'دستورات برچسب
    End Sub

  3. #3
    روش دوستمون روش اصولی و درستیه در عین حال دستور on error resume next از خطاهایی که در اون روال اتفاق میافته صرف نظر میکنه.

  4. #4

    Wink

    از راهنمایی شما دوستان خوبم بسیار سپاسگذارم ...
    آموزش جالبی بود

تاپیک های مشابه

  1. file not found: QRSearchDlg.dcu
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 18:34 عصر
  2. File not found: 'DsgnIntf.dcu'
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 21:38 عصر
  3. no setting file can be found in project. add setting file and try again
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 12:36 عصر
  4. اجرا نشدن برنامه و خطای file not found
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 15:44 عصر
  5. File not found: 'DsgnIntf.dcu' این error چیه
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 14:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •