نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

  1. #1

    Question مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    سلام
    من با استفاده از کد زیر میخوام اطلاعات جدولی که وجود داره رو بخونم اما با ارور موجه میشم
    لطفا یه نفر راهنمایی کنه
    کدی که استفاده کردم:

    Dim con As MySqlConnection = New MySqlConnection()
    con.ConnectionString = ("host=aina-co.ir;Database=namedatabasam;UserName=usernameam;P assword=passwordekhodam;Encrypt=true")


    Dim cmd As MySqlCommand
    con.Open()
    cmd = con.CreateCommand
    cmd.CommandText = "select * from recivesupport"
    Dim ds As DataSet = New DataSet
    Dim da As MySqlDataAdapter = New MySqlDataAdapter
    da.SelectCommand = cmd
    da.Fill(ds, "recivesupport")
    Dg1.DataSource = ds
    Dg1.DataMember = "recivesupport"
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()


    ارور:

    Access denied for user 'shszsup'@'2.181.249.224' (using password: YES)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    سلام
    من mysql کار نکردم ولی وقتی سرچ کردم سئوالتون را خیلیا پرسیده بودند
    شما اول یوزر نیم و پسوردی که استفاده کردید چک کنید که درست هستند یا خیر
    اگر درست بودند permisuion کاربری که باهاش لاگین میکنید را چک کنید
    کد HTML:
    Please check if the MySQL username and password login, host, and database name settings are correct in the /conf/config.php  file. If they are indeed correct, then perhaps the MySQL login info was  changed on the server side or read and write permissions for the  database user may need to be granted to the database.
    راه حل های دیگر1
    راه حل2

    پ.ن:اگر متن ارور را تایپ کنید برای افراد بعدی سرچ کردن راحتتر میشه

    ارور access denied for user using password yes

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    متاسفانه مشکل من حل نشد
    نمیدونم باید چیکار کنم
    اما با جستجویی که انجام دادم به نظرم مشکل از طرف هاستم باشه. ظاهرا باید اجازه دسترسی مستقیم داشته باشه.
    اکثر دستان هم گفتن باید با خود سرویس دهنده این سوال رو مطرح کنم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    کسی نمیتونه به من کمک کنه؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    جدیدا این ارور رو میده
    Unable to connect to any of the specified MySQL hosts.
    کسی نیست که به من کمک کنه؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    این ارور رو هم میده
    Access denied for user 'ainacoir'@'5.232.196.144' (using password: YES)
    یه نفر بیاد دیگه لطفا

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    یعنی واقعا یه نفر نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    اينو تست کن اگه مشکل داشت روی لوکال هم يه تست کن (با استفاده از wamp، easyphp،...)
    اگر همچنان روی لوکال هم جواب نگرفتی تو گوگل يه سرچ کن راحت ميتونی نمونه مثال برای کار با mysql پيدا کنی

    con.ConnectionString = ("server=aina-co.ir; userid=usernamea; password=passwordekhodam; pooling=yes; Database=namedatabasam; charset=utf8")

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد

    بازم همون ارور قبلی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ارتباط با mysql در php
    نوشته شده توسط mojooriass در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1393, 18:49 عصر
  2. مشکل در ارتباط با mysql
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 20:14 عصر
  3. مشکل در ارتباط با mysql
    نوشته شده توسط mostafazarei در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 17:56 عصر
  4. سوال: مشکل در ارتباط php با mysql در وب سایت
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 13:05 عصر
  5. آقا کمک کنید - مشکل در ارتباط با MYSQL
    نوشته شده توسط stealer2007 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 23:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •