نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارور بعد از اجرای برنامه

  1. #1

    ارور بعد از اجرای برنامه

    سلام دوستان میخواستم ببینم چطور میشه این ارور را رفع کرد ؟؟؟

    http://up.ashiyane.org/images/z2wpmpduo8ou4wgdo25.jpg

  2. #2

    نقل قول: ارور بعد از اجرای برنامه

    کسی نیست بگه مربوطه به چی میشه ؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: ارور بعد از اجرای برنامه

    توي ديتيل اون عكس متن كامل خطا و اينكه مربوط به چه فرمي و چه كدي است رو نوشته اون رو بايد مي اوريد نه اين عكس !

  4. #4

    نقل قول: ارور بعد از اجرای برنامه

    ببخشید فراموش کردم این متن کامل:
    ee the end of this message for details on invoking 
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.FormatException: Invalid length for a Base-64 char array.
    at System.Convert.FromBase64String(String s)
    at RunTime.PARSAAA.PARSAAA_Load(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl()
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
    at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Mes sage& m)
    at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Mess age& m)
    at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    RunTime
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Users/Windows7%20Premium/Desktop/RunTime.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 8.0.0.0
    Win32 Version: 8.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

  5. #5

    نقل قول: ارور بعد از اجرای برنامه

    امکانش هست 1 راهنمایی کنند اساتید عزیز ؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: ارور بعد از اجرای برنامه

    از دوستان کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: ارور بعد از اجرای برنامه

    دوست گرامي سوالت خيلي ابتداييه
    اول اين ارور روي چه سيستمي است روي محيط برنامه نويسي يا روي يه كامپيوتر ديگه كه داري فايل اجرايي رو فراخواني مي كني
    ظاهرا شايد دومي باشد كه شما بايد دات نت فريم ورك نصب كني البته تا موقغي شما توضيحات كامل ندي معلوم نميشه و اين خطا كي رخ مي دهد همون ابتداي كار و ....
    توضيخات بيشتر بده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل ارور (80004005)Run-time Error -2147467259 گاهی اوقات بعد از اجرای برنامه
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1392, 15:45 عصر
  2. مبتدی: ارور بعد از پابلیش برنامه
    نوشته شده توسط mohsenaria در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1388, 10:07 صبح
  3. منوی TaskBar بعد از اجرای برنامه پنهان میشه؟
    نوشته شده توسط ho3einn در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 07:54 صبح
  4. سوال: بارگذاری dll بعد از اجرای برنامه
    نوشته شده توسط arash_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1387, 07:33 صبح
  5. سوال: چطور میشه بعد از اجرای برنامه یک فریم نشون داد ؟
    نوشته شده توسط Scartage در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 19:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •