نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در ساخت جستجو با قابلیت متن و رنگی شدن کلمه مورد نظر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    141

    کمک در ساخت جستجو با قابلیت متن و رنگی شدن کلمه مورد نظر

    با سلام خدمت اساتید

    من واسه سرچ در متن از کد زیر استفاده کردم ولی این کد فقط برای یک تکست ویو است من در یک صحفه خود حدود 15 تکست ویو دارم
    کدی می خواستم که برای تمام تکست ویوی یک اکتیویتی استفده بشه
    publicclassMotivationalQuotesActivityextendsActivity{
    /** Called when the activity is first created. */

    Buttonnext;
    EditText et;
    TextView tv;
    @Override
    publicvoid onCreate(Bundle savedInstanceState){
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView
    (R.layout.main);
    et
    =(EditText) findViewById(R.id.et);
    tv
    =(TextView) findViewById(R.id.tv);
    tv
    .setText("The name of our country is Bangladesh");

    next=(Button) findViewById(R.id.button1);
    next.setOnClickListener(newOnClickListener(){

    publicvoid onClick(View v){
    // TODO Auto-generated method stub

    String ett =et.getText().toString();
    String tvt =tv.getText().toString();

    int index = tvt.indexOf(ett);

    SpannableWordtoSpan=newSpannableString( tv.getText());
    if(index !=-1)
    {
    WordtoSpan.setSpan(newBackgroundColorSpan(0xFFFFFF00), index, index+ett.length(),Spannable.SPAN_EXCLUSIVE_EXCLUSIVE);
    tv
    .setText(WordtoSpan,TextView.BufferType.SPANNABLE);
    }
    else
    tv
    .setText("The name of our country is Bangladesh");


    }
    });

    }

    }

  2. #2

    نقل قول: کمک در ساخت جستجو با قابلیت متن و رنگی شدن کلمه مورد نظر


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    141

    نقل قول: کمک در ساخت جستجو با قابلیت متن و رنگی شدن کلمه مورد نظر

    سلام در لينك بالا لينك دانلودش خرابه ميشه چك كنيد؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: کمک در ساخت جستجو با قابلیت متن و رنگی شدن کلمه مورد نظر

    نقل قول نوشته شده توسط darkhah1 مشاهده تاپیک
    سلام در لينك بالا لينك دانلودش خرابه ميشه چك كنيد؟؟؟؟
    سلام، چک کردم، مشکلی نداره

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    141

    نقل قول: کمک در ساخت جستجو با قابلیت متن و رنگی شدن کلمه مورد نظر

    سلام من دقیقا از همین کد استفاده کردم و فقط واسه یه تکست ویو کارای داره واسه چند تکست ویو در یه اکتویتی چگونه استفاده کنم؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف یک کلمه مورد نظر از یک متن
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 تیر 1393, 18:41 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 12:54 عصر
  3. سوال: کمک برای ساخت جستجو در سایت
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 20:22 عصر
  4. سوال: درخواست کمک برای ساخت جستجو برای وب سایت ایستا
    نوشته شده توسط gholamimas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1391, 14:54 عصر
  5. سوال: کمک در ساخت یک دفتر تلفن با قابلیت جستجو بر اساس نام خانوادگی
    نوشته شده توسط ALI REZA 2909 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •