نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور میتونم این مشکل رو در تماس برای اندروید حل کنم؟

  1. #1

    چطور میتونم این مشکل رو در تماس برای اندروید حل کنم؟

    با سلام وخسته نباشید

    من دو تا مشکل دارم در برنامه نویسی تماس با اندروید .
    اولش بگم این کدمه:

    String number = "tel:" + "*733#";
    Intent callIntent = new Intent(Intent.ACTION_CALL, Uri.parse(number));
    startActivity(callIntent);

    اینم مجوزش

    <uses-permission android:name="android.permission.CALL_PHONE"></uses-permission>

    الان گیرم اینه که چرا وقتی کاربر دکمه تماس رو میزنه اون (#) آخر توی تماس نمیفته وچطور میتونم کاری کنم که بیفته؟

    دومین مشکل اینکه چطور میتونم بدون خارج شدن از برنامم تماس رو انجام بدم و توی خود برنامه بدون اینکه هیچ چیز جدیدی ظاهر بشه و یا جایی براش تدارک ببینم انجام بدم .
    منظورم اینه که فقط میخوام همین بخشی که معمولا بعد از زدن این کدهایی که به مربع ختم میشن باز میشه برای کاربر باز شه.
    همینو بس.

    ممنون میشم زودتر جوابمو بدین

  2. #2

    نقل قول: چطور میتونم این مشکل رو در تماس برای اندروید حل کنم؟

    آقا کسی نمیخواد در راه رضای خدا جواب مارو بده؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: چطور میتونم این مشکل رو در تماس برای اندروید حل کنم؟

    دوست عزیز به نظر من اگر شما این مشکلت رو توی سایت stackoverflow.com بپرسی مطمئنأ جواب سوالت رو میگیری.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: چطور میتونم این مشکل رو در تماس برای اندروید حل کنم؟

    از کد زیر بجای کاراکتر # استفاده کنید:
    Uri.encode("#")

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1391, 17:25 عصر
  2. حرفه ای: چطور میتونم این پیغام web browser رو غیرفعال کنم؟
    نوشته شده توسط arash020 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 دی 1390, 06:11 صبح
  3. سوال: چطور میتونم این منو رو ساخت
    نوشته شده توسط ateryad در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1390, 09:11 صبح
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 21:00 عصر
  5. چطور میتونم این کد موس با این منو گرافیکی رو با هم ادغام کنم و یک منو گرافیکی با موس
    نوشته شده توسط آرمان1367 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •