نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کار نکردن route ها در لاراول

  1. #1

    کار نکردن route ها در لاراول

    سلام دوستان

    من لاراول رو شروع کردم و به خوبی نصب شد

    ولی route ها کار نمیکنن...

    این روت کار میکنه :


    Route::get('/', function()
    {
    return View::make('hello');
    });


    ولی این روت کار نمیکنه...

    Route::get('/about', function(){
    return 'Hello world!';
    });





    فایل .htaccesss ام هم اینه :

    <IfModule mod_rewrite.c>
    <IfModule mod_negotiation.c>
    Options -MultiViews
    </IfModule>


    RewriteEngine On


    RewriteBase /public


    # Redirect Trailing Slashes...
    RewriteRule ^(.*)/$ /$1 [L,R=301]


    # Handle Front Controller...
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^ index.php [L]
    </IfModule>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: کار نکردن route ها در لاراول

    شما لوگوی لاراول رو توی صفحه مرورگرتون می بینید؟

  3. #3

    نقل قول: کار نکردن route ها در لاراول

    لوگو رو که وقتی میرم تو laravel/public میبینم...

    laravel دایرکتوری اصلی لاراولمه. یه آموزش تصویری دارم میبینم که روت هاش همه از ریشه اصلی لاراول یعنی laravel/ آدرس دهی میشن.

    برا من از public کار میکنه و مشکلی نداره .. یعنی laravel/public/about کار میکنه ولی laravel/about کار نمیکنه...

  4. #4

    نقل قول: کار نکردن route ها در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط tuytoosh مشاهده تاپیک
    لوگو رو که وقتی میرم تو laravel/public میبینم...

    laravel دایرکتوری اصلی لاراولمه. یه آموزش تصویری دارم میبینم که روت هاش همه از ریشه اصلی لاراول یعنی laravel/ آدرس دهی میشن.

    برا من از public کار میکنه و مشکلی نداره .. یعنی laravel/public/about کار میکنه ولی laravel/about کار نمیکنه...
    وقتی میرید تو مسیر laravel/public/about و مشکلی نداره یعنی مشکل از روت نیست. مشکل شما همون htaccess هستش
    در مورد حذف public از مسیر هم باید بگم که مشکل با htaccess حل نمیشه.
    بهترین راه حلی که دیدم حذف پوشه public از پروژه و منتقل کردن محتویات اون به ریشه هستش. البته یه سری تنظیمات دیگه هم برای این کار باید انجام بدید.

  5. #5

    نقل قول: کار نکردن route ها در لاراول

    مرسی
    حل شد مشکلم
    تو این فایل
    "C:\wamp\bin\apache\apache2.4.9\conf\httpd.con  f" 
    کد زیر رو اضافه کردم :




    <VirtualHost *:80>
    ServerName laravel
    DocumentRoot c:/wamp/www/laravel/public
    </VirtualHost>


  6. #6

    نقل قول: کار نکردن route ها در لاراول

    احتمالا شما فقط از wamp تنها استفاده میکنید!
    چرا از کامپوزر استفاده نمیکنید؟ خودش پوشه public رو ریشه کار میگیره. کار باهاش اول ترسناک به نظر میاد بعدا خیلی دوست داشتنی میشه
    البته برای بردنش روی سرور باز مشکلاتی که بالا گفتین هستن.
    در ضمن در کنار استفاده از composer باز باید ومپ بخاطر دیتابیسش فعال باشه

  7. #7

    نقل قول: کار نکردن route ها در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط moalla مشاهده تاپیک
    احتمالا شما فقط از wamp تنها استفاده میکنید!
    چرا از کامپوزر استفاده نمیکنید؟ خودش پوشه public رو ریشه کار میگیره. کار باهاش اول ترسناک به نظر میاد بعدا خیلی دوست داشتنی میشه
    البته برای بردنش روی سرور باز مشکلاتی که بالا گفتین هستن.
    در ضمن در کنار استفاده از composer باز باید ومپ بخاطر دیتابیسش فعال باشه
    سلام من تصاویر توی پروژه ام رو در لوکال با تابع public_path ریختم تو پوشه public->images ولی تو هاست واقعی چون public رو به public_html تغییر دادم به مشکل خوردم چون تابع public_path پوشه public رو میسازه و تصاویر رو میریزه داخل اون برای این مورد باید چیکار کنم

  8. #8

    نقل قول: کار نکردن route ها در لاراول

    با سلام دوست عزیز پیشنهاد میدم کل بحث route لاراول رو مطالعه کنید
    https://jobteam.ir/ProductUser/77-Laravel-Routing

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل کار نکردن URL Routing در هاست
    نوشته شده توسط amir_h251 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 15:44 عصر
  2. کار نکردن کی بورد
    نوشته شده توسط در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 12:48 عصر
  3. تغییر دیتا بیس و کار نکردن کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 07:29 صبح
  4. کار نکردن پروسیجر Locate در QR
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1383, 01:05 صبح
  5. کار نکردن کدهای asp.net در سرور
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 21:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •