نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: combobox

  1. #1

    Question combobox

    با سلام به همه دوستان
    من می خوام بدونم که اگر بخواهیم متغییر selectedvalue یک کامبوباکس را مقداردهی کنیم چگونه امکان پذیر است. در جستجوهایی که انجام دادم به نتیجه نرسیدم . اگر فرض شود که مثلا selectedvaluepath کامبوباکس در کد xmal به یک رکورد در جدول مثلا ID بایند شده باشد.
    حال ما میخواهیم که یک ID خاص ر ا در selectedvalue کامبوباکس قرار دهیم. اما از آنجاییکه ID از نوع int و selectedvalue یک object است کد زیر به ما اکسپشن میدهد. :(

    combo.selectedvalue=ID
    میخوام بدونم چگونه میشه این مقدار را castکرد.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: combobox

    سلام
    راستش دقیق منظورتو متوجه نشدم اما اگر میخوای به کمبوباکست چیزی اضافه کنی از دستور زیر استفاده کن
    combo.Items.Add(ID);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: combobox

    سلام
    من هم درست متوجه منظورتون نشدم.
    اما در کل پیشنهاد می‌کنم از SelectedItem استفاده کنید.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. یک ستون بصورت ComboBox در DBGrid ، چگونه؟
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 09:46 صبح
  2. لیست رکوردهای یک فیلد در یک ComboBox
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1382, 14:50 عصر
  3. combobox در datagride
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 22:32 عصر
  4. اشکال در combobox
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1382, 05:22 صبح
  5. COMBOBOX
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1382, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •