نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: سایت های تک صفحه ای؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    سایت های تک صفحه ای؟

    سلام
    برای اینکه سایت های تک صفحه ای که با تکنیک های پارالاکس ساخته میشن آیا واقعا در عمل باید یک صفحه داشته باشیم یا میتونیم مثل متدهای رایج صفحات رو جدا جدا ساخته و در صفحه اصلی فراخوانی کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    طراحی های دینامیک دارای مدیریت محتوا تک صفحه ای وصفحات ساخته شده رندرشده ازطرف دیتابیس
    طراحی های ایستا دارای چندصفحه جداگانه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    نقل قول نوشته شده توسط tamafi6 مشاهده تاپیک
    طراحی های دینامیک دارای مدیریت محتوا تک صفحه ای وصفحات ساخته شده رندرشده ازطرف دیتابیس
    من این گزینه رو انتخاب کردم
    اگر کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    172

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    سلام ببخشید
    پارالاکس یعنی چی؟مال طراحی وب هست؟

  5. #5

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    سایتها وطراحی های تک صفحه ای یک مزایا ویک معایبی دارند
    سال 2014 به نوعی میشه گفت سال طراحی های تک صفحه ای
    مزایا:
    کاربرپسند هست
    کاربرزمان زیادی توی سایت باقی میماند
    کاربرسردر گم نمیشه وبه راحتی به همه صفحات ومطالب دسترسی داره
    و seo بالا
    معایب:
    دیرتر آپدیت میشه
    حجم صفحه میره بالا
    لینک دهی اون ضعیف هست
    حجم کدنویسی اون زیادمیشه وشلوغ
    این روش برای مدیریت محتواهای کم حجم مناسبه یعنی کم مطلب داخل اون قرارداده بشه
    بسیارمناسب برای کارهای شخصی وبیوگرافی هست
    حتما هم باید یک صفحه باشه وگرنه تک صفحه ای نیست

    چندنمونه:
    http://www.zerobundle.com/
    http://www.barrelny.com/24/
    http://joelglovier.com/
    http://www.subplot.com/
    http://cloudstud.io/
    http://www.we-new.com/
    http://www.jlern.com/
    http://www.praxiasaude.com.br/
    http://bellcreativestudio.com/
    http://www.atentedaffair.com/
    http://www.olliebarker.co.uk/
    http://www.getcorpus.com/

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    از پاسختون ممنون
    ولی نکته برام مبهمه
    اینکه اول باید قالب سایت رو درست کنم.تا اینجا درست
    موقعی که قالب رو دارم میسازم باید همه صفحات توی همون یه صفحه باشه و بعدا موقع کدنویسی سایت اون صفحات رو بیام جدا کنم و به نسبت اسکرول اونها رو لود کنم؟
    روال کاریش اینه یا نه؟

  7. #7

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    اون چیزی که شما از load می بینید در واقع ممکنه افکت باشه. یعنی همه چیز در همون یه صفحه است اما وقتی اسکرول به section مربوطه میرسه با یه افکت خاصی نمایش داده میشه. مگر در جاهایی که فرضا گالری تصاویری هست که می خوایم بخشی از اطلاعات و نشون بدیم و بخشی رو با اسکرول بصورت ajax کار کنیم. این کتابخانه سبک جاوااسکریپت اون افکت ها رو برای شما اجرا می کنه.

    یه نکته ایی رو یادت باشه که اگر برای صفحات تک صفحه ایی جستجو کردی , ما یه Single Page Application داریم که بدون , اون برنامه های وب تک صفحه ایی هست , و به اختصار SPA نامیده میشه با این تک صفحه ایی که شما دنبالش هستی فرق می کنه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    نقل قول نوشته شده توسط بهزاد علی محمدزاده مشاهده تاپیک
    اون چیزی که شما از load می بینید در واقع ممکنه افکت باشه. یعنی همه چیز در همون یه صفحه است اما وقتی اسکرول به section مربوطه میرسه با یه افکت خاصی نمایش داده میشه. مگر در جاهایی که فرضا گالری تصاویری هست که می خوایم بخشی از اطلاعات و نشون بدیم و بخشی رو با اسکرول بصورت ajax کار کنیم. این کتابخانه سبک جاوااسکریپت اون افکت ها رو برای شما اجرا می کنه.

    یه نکته ایی رو یادت باشه که اگر برای صفحات تک صفحه ایی جستجو کردی , ما یه Single Page Application داریم که بدون , اون برنامه های وب تک صفحه ایی هست , و به اختصار SPA نامیده میشه با این تک صفحه ایی که شما دنبالش هستی فرق می کنه.
    من برای یه سایت هنری که حالت معرفی و نمایش رزومه داره این مدل سایت(paralax scrolling) رو انتخاب کردم
    اگر همه اطلاعات توی یک صفحه باشه به نظرتون سایت سنگین در نمیاد؟

  9. #9

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    اگر همه اطلاعات توی یک صفحه باشه به نظرتون سایت سنگین در نمیاد؟


    نمیشه همینجوری نظر داد. بایستی سعی کنی این اتفاق نیوفته , و نکاتی رو اگر رعایت کنی می تونی سرعت بارگذاری رو افزایش بدی. به عنوان مثال :
    همه css ها رو در یه فایل و همه جاوا اسکریپت ها رو هم اگر میتونی در یه فایل قرار بده. مرورگر به هر کدام از منابعی که باید بره و اطلاعات و ازش بارگذاری کنه میرسه , یه درخواست میفرسته برای اون منبع که فرضا فایل css باشه . هر در خواست یه ترجمه نام سایت www به IP رو نیاز داره ( از سرور DNS ) و همچنین دریافت اطلاعات.

    فرض کنیم شما چهار تا فایل css به صفحه اضافه کردی : یکی برای استایل خودت و یکی مال اسلاید شو و ... اونوقت برای هرکدام یه request به سرور ارسال میشه, یعنی چهار بار درخواست. و میشه گفت عامل اصلی کند شدن صفحه ( یا بارگذاری ) همین تعداد درخواست هاست . هرچقدر که درخواست ها رو کاهش بدی سرعت بارگذاری بالاتر میره و میشه باهاش وب سایت های تک صفحه ایی و .. رو بهتر اجرا کرد.

    به هر حال خواستم این و به عنوان یه سرنخ بهت گفته باشم که می تونی در صفحه از تصاویر و تکنیک های مختلفی استفاده کنی اما بشرطی که این موارد و آشنا باشی.یه تصویر گرفتم از تعداد request های صفحه اول فروم. با این روش می تونی حجم صفحه و تعداد درخواست ها و سرعت و زیر نظر داشته باشی.

    Screenshot (134).png

  10. #10

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    نقل قول نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad مشاهده تاپیک
    از پاسختون ممنون
    ولی نکته برام مبهمه
    اینکه اول باید قالب سایت رو درست کنم.تا اینجا درست
    موقعی که قالب رو دارم میسازم باید همه صفحات توی همون یه صفحه باشه و بعدا موقع کدنویسی سایت اون صفحات رو بیام جدا کنم و به نسبت اسکرول اونها رو لود کنم؟
    روال کاریش اینه یا نه؟
    منظور ازتک صفحه بودن این نیست که کلیه عناصررادریک صفحه قراربدهیدوهرچه هست دریک صفحه لودبشه میتونیدصفحات جداگانه داشته باشید مثال:
    اگرشما بخواهید فرم تماس داشته باشیدمعمولا یک لینک قرارمیدهید وکاربر توسط اون به صفحه دیگه منتقل میشه ولی درتک صفحه ای شمابسته به نیازتون عناصرمورد نظررادرصفحه موردنظرقرارمیدهیدودریک صفحه لود میشه ویامقالات ویاآلبوم
    شما نگفتید به چه روشی میخواهید طراحی کنید ایستا یا داینامیک
    ایستا رانمیشه چنین کاری کرد چون یک صفحه جداگانه رانمیتونید دریک صفحه لودکنید مگرباآجاکس که اون هم روش درستی نیست پس ناچار هستید کلیه عناصررا در یک صفحه قراربدهید وحجم صفحه بالا میره ویاصفحات نیمه داینامیک را توسط php درهم لود کنیدوباز هم روش درستی نیست ولی صفحات داینامیک رامیشه چون معمولا زبان برنامه نویسی هست وبایک تابع کوچک میتونید یک صفحه جداگانه ویایک بلوک را دریک صفحه لودنماییدماننداین

    <?php contact(); ?>

    کل یک فرم رامیشه در صفحه موردنظر لودنمودویابلوک مربوط به مقالات ویایک جعبه لینک وحجمی افزوده نمیشه وصفحات رندرمیشوندازدیتابیس
    یک نمونه اینجا برای دانلود وجودداره کاملابه روز هست دانلودکن ببین انشاا.. باروش طراحی اون آشنا خواهی شد
    البته ف ی ل ت ر هست
    http://tympanus.net/Freebies/WalkRid...ixelBuddha.zip
    اینجا هم چندنمونه برای دانلودوجودداره

    http://pixelbuddha.net/freebies/tag/html

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: سایت های تک صفحه ای؟

    ممنون tamafi
    سایت داینامیک و با php هست.جوابم رو گرفتم.
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. قدرت سایت های تک صفحه ای و ریسپانسیو
    نوشته شده توسط irsa942 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1393, 13:48 عصر
  2. حرفه ای: کار با المنت های یک صفحه سایت
    نوشته شده توسط morteza_carefree در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 14:21 عصر
  3. سوال: باز کردن یک صفحه از سایت های دیگر
    نوشته شده توسط mbf5923 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 07:52 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 10:41 صبح
  5. سوال: فایل و متن های چند صفحه ای؟
    نوشته شده توسط girl_computer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •