نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    با سلام
    در بعضی از سایتها با کدی روبرو می شویم که با اون میشود آخرین اخبار اون سایت رو در وبلاگ و . .. نمایش داد
    مثلا سایت قطره : <script src='http://www.ghatreh.com/news/subcat-estekhdam-2-20.js'></script>

    می خواستم بدونم این کد چطور نوشته میشه ؟

  2. #2

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad-gh مشاهده تاپیک
    با سلام
    در بعضی از سایتها با کدی روبرو می شویم که با اون میشود آخرین اخبار اون سایت رو در وبلاگ و . .. نمایش داد
    مثلا سایت قطره : <script src='http://www.ghatreh.com/news/subcat-estekhdam-2-20.js'></script>

    می خواستم بدونم این کد چطور نوشته میشه ؟
    خب سورسشو نگاه کنید.
    چیزی نیست جز یه

    document.write()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    خوب درست
    تو جاوا چطوری از بانک اطلاعات مقادیررو بگیریم و تو به حلقه مثلا ۱۰ خبر اخر رو چاپ کنم
    چون از اونجا که معلومه اینها لا جاوا اسکریپت نوشته میشوند

  4. #4

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    دقیقا میدونید این فایل جاوا اسکریپته ؟ شاید پسوند شبیه سازی شده باشه ! یعنی فایل php باشه که با پسوند js فراخوانی شده ( تغییر پسوند از طریق htaccess )

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    نه فکر نکنم
    این هم فایل سورسش
    کد HTML:
    document.write('<a class=nl title="آگهی های استخدام با مدرک فوق لیسانس –1 دی 93 � جهت مشاهده آگهی بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید استخدام حوزه هنری استخدام شرکت آی سودا | آذر 93 استخدام شرکت دلپذیر | آذر 93 استخدام گروه صنعتی آرتا | آذر 93 استخدام شرکت گندم دشت مشهد آگهی استخدام هلدینگ       ایران استخدام را بیشتر بشناسید سایت ایران استخدام در تاریخ 1391 1 10 راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع    " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916435/استخدام-مدرک-فوق-لیسانس"> <b id=23916435>استخدام با مدرک فوق لیسانس &#124; 1 دی 93</b></a><br><a class=nl title="آگهی استخدام دانشجو در تهران خانم و آقای مبتدی و دانشجو , پاره وقت و نیمه وقت , با بیمه و مزایا نیازمندیم 66906856 _______________Www IranEstekhdam Ir_______________ تعدادی دانشجوی مهندسی , پزشکی ومدیریت بازرگانی مجرب , جهت پخش لوازم پزشکی باضامن معتبر 55588864 _______________Www    ایران استخدام را بیشتر بشناسید سایت ایران استخدام در تاریخ 1391 1 10 راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز    " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916433/استخدام-دانشجو-دوشنبه"> <b id=23916433>استخدام دانشجو &#124; دوشنبه 1 دی 93</b></a><br><a class=nl title="آگهی استخدام مهندس عمران و مکانیک در تهران یک نفر کارشناس , مهندسی مکانیک , با حداقل 3 سال تجربه کاری ,  ترجیحاً در زمینه خودرو از , دانشگاههای معتبر جهت همکاری , در شرکت معتبرخودروسازی job@rvmco    _______________Www IranEstekhdam Ir_______________  ثبت   411931  , کارشناسان عمران   معماری , مکانیک   برق   کشاورزی آب و & , رتبه بندی  تسویه نقدی 44258092 44213246 _______________Www IranEstekhdam Ir_______________ مهندس عمران , با 5سال سابقه , طراحی    " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916431/استخدام-مهندس-عمران-مکانیک-دوشنبه"> <b id=23916431>استخدام مهندس عمران و مکانیک &#124; دوشنبه 1 دی 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام منشی آشنا به حسابداریکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام منشی آشنا به حسابداری   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916414/استخدام-منشی-آشنا-حسابداری-آذر"> <b id=23916414>استخدام منشی آشنا به حسابداری  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام نظافتچیکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام نظافتچی   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916412/استخدام-نظافتچی-آذر"> <b id=23916412>استخدام نظافتچی  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام مونتاژ کارکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام مونتاژ کار   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916410/استخدام-مونتاژ-کار-آذر"> <b id=23916410>استخدام مونتاژ کار  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام کارت پخش کنکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام کارت پخش کن   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916409/استخدام-کارت-پخش-آذر"> <b id=23916409>استخدام کارت پخش کن  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="روزنامه استخدامی قزوینکارجویان عزیز برای مشاهده روزنامه استخدامی قزوین   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916355/روزنامه-استخدامی-قزوین-آذر"> <b id=23916355>روزنامه استخدامی قزوین  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام منشی آشنا به زبانکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام منشی آشنا به زبان   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916354/استخدام-منشی-آشنا-زبان-آذر"> <b id=23916354>استخدام منشی آشنا به زبان  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام راننده کامیونتکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام راننده کامیونت   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916353/استخدام-راننده-کامیونت-آذر"> <b id=23916353>استخدام راننده کامیونت  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام کارگر رستورانکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام کارگر رستوران   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916352/استخدام-کارگر-رستوران-آذر"> <b id=23916352>استخدام کارگر رستوران  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام سرایدارکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام سرایدار   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916351/استخدام-سرایدار-آذر"> <b id=23916351>استخدام سرایدار  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="آگهی استخدام کارمند در تهران کارمند آقا اداری و فروش , جهت کار دریک شرکت معتبر رزومه به فکس 44249782 44232621 _______________Www IranEstekhdam Ir_______________ آقایان  مبتدی یا حرفه ای , فعال و با انگیزه , باآموزش رایگان و تضمین درآمد نصرتی 88969292 _______________Www    ایران استخدام را بیشتر بشناسید سایت ایران استخدام در تاریخ 1391 1 10 راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916347/استخدام-کارمند-تهران-دوشنبه"> <b id=23916347>استخدام کارمند در تهران &#124; دوشنبه 1 دی 93</b></a><br><a class=nl title="آگهی استخدام کارمند خانم در تهران چند نفر کارمند خانم , امور دفتری ,  کارگرجنوبی  68 و 55413258 _______________Www IranEstekhdam Ir_______________ � به تعدادی کارمند خانم , در محیطی اداری نیازمندیم , تماس 10 الی 16 66746621 _______________Www    ایران استخدام را بیشتر بشناسید سایت ایران استخدام در تاریخ 1391 1 10 راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت  سعی همیشگی    " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916346/استخدام-کارمند-خانم-دوشنبه"> <b id=23916346>استخدام کارمند خانم &#124; دوشنبه 1 دی 93</b></a><br><a class=nl title="1 دی 93 استخدام های استان اصفهان, استخدام های استان همدان,  نیازمندی های استخدامی همشهری  نیازمندی های استخدامی همشهری,  آگهی استخدام در اصفهان, استخدام استان البرز و کرج,   اگهی استخدام در سراسر ایران, روزنامه همشهری       استخدام های استان اصفهان, استخدام های استان همدان,  نیازمندی های استخدامی همشهری  نیازمندی های استخدامی همشهری,  آگهی استخدام در اصفهان, استخدام استان البرز و کرج,    " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916345/آگهی-های-استخدام-سراسر-ایران-دوشنبه"> <b id=23916345>آگهی های استخدام سراسر ایران &#124; دوشنبه 1 دی 93</b></a><br><a class=nl title="روزنامه استخدامی کرجکارجویان عزیز برای مشاهده روزنامه استخدامی کرج   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916306/روزنامه-استخدامی-کرج-آذر"> <b id=23916306>روزنامه استخدامی کرج  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام منشی جوابگوی تلفنکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام منشی جوابگوی تلفن   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916304/استخدام-منشی-جوابگوی-تلفن-آذر"> <b id=23916304>استخدام منشی جوابگوی تلفن  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام راننده آژانسکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام راننده آژانس   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916302/استخدام-راننده-آژانس-آذر"> <b id=23916302>استخدام راننده آژانس  29 آذر 93</b></a><br><a class=nl title="استخدام کارگر ظرفشویکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام کارگر ظرفشوی   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916300/استخدام-کارگر-ظرفشوی-آذر"> <h1 id=23916300>استخدام کارگر ظرفشوی  29 آذر 93</h1></a><br><a class=nl title="استخدام کابینت سازکارجویان عزیز برای مشاهده استخدام کابینت ساز   29 آذر 93 بر روی لینک زیر کلیک کنید  " target=_blank href="http://www.ghatreh.com/news/nn23916298/استخدام-کابینت-ساز-آذر"> <b id=23916298>استخدام کابینت ساز  29 آذر 93</b></a><br>');

  6. #6

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    با htaccess
    درخواست ها به صفحه php مورد نظر فرستاده میشن
    که خروجی آخرین اخبار رو درون document.write() قرار میده و
    echo میکنه



    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^1.js 1.php



    <?php
    //Get the latest news from the database...

    echo 'document.write(<a href="https://barnamenevis.org"> کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها</a>)';

    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله bagherok : یک شنبه 30 آذر 1393 در 00:27 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    من با کد شما صفحه مورد نظر رو ایجاد کردم
    <script src='http://iran-karyab.com/newjobsjs.js'></script>

    اما وقتی می خواهم استفاده اش کنم کاری انجام نمیده !!!
    در حالیکه همین کد سایت قطره به خوبی اخبار رو نشون میده
    به نظر شما باید کدی دیگه ای هم اضافه کنم !!

  8. #8

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    نه
    فقط عبارت داخل
    document.write('<a>....</a>');

    باید داخل کوتیشن قرار بگیره...



    <?php
    //Get the latest news from the database...


    $link='<a href="http://iran-karyab.com/8529">استخدام گروه شرکت های مهندسی سناکو در اصفهان </a>';


    echo "document.write('".$link."');";


    ?>

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: کدی برای نمایش اخبار سایت در وبلاگ ها

    دستت طلا , درست شد

تاپیک های مشابه

  1. ایا کنترل گرید ویو برای نمایش اخبار سایت مناسبه؟
    نوشته شده توسط rezabehboodi0098 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1393, 00:41 صبح
  2. کدی برای نمایش کاربران آنلاین
    نوشته شده توسط looke_Khosh_Shans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 11:37 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 10:08 صبح
  4. کدی برای نمایش نام کامپوننتها
    نوشته شده توسط nassim_20 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:44 عصر
  5. نحوه استفاده از rss برای نمایش اخبار (تازه کار)
    نوشته شده توسط best_ariya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 09:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •