نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم تولید فایلهای مورد نیاز کریستال ریپورت بعد از نصب

  1. #1

    عدم تولید فایلهای مورد نیاز کریستال ریپورت بعد از نصب

    با سلام

    با وجود نصب vs2010 و نصب کریستال 11 و نصب Sap crystal 13 و رعایت 32 بیتی یا 64 بیتی و هزار اما و اگر دیگر ولی باز کمپوننت های کریستال نه تنها در toolbox ویژوال ديده نشده اند بلکه با choose item هم آنها را پیدا نکردم و اصلا دیدم فایلهای اولیه کریستال هم در کل هارد نصب نشده اند . مثلا فایلهای CrystalDecisions.CrystalReports.Design.dll یا CrystalDecisions.Windows.Forms.dll در بدترین حالت نیز با نصب کریستال روی هارد تولید می شوند .
    حال چه معضلی باعث شده تا این فایلهای ابتدایی کریستال هم تولید نشوند تا بشود کریستال را در ویپزوال دید؟


    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: عدم تولید فایلهای مورد نیاز کریستال ریپورت بعد از نصب

    سلام
    این لینک رو دانلود کنید و کنار فایل به مشتری بدید نصب کنه و بدون نیاز به نصب کریستال ریپورت گزارشات اجرا بشه منم این مشکل رو داشتم با این مشکلم برطرف شد

    http://arad-team.ir/download/Crystal%20Reports.rar

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1396, 22:52 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 19:11 عصر
  3. فایلهای مورد نیاز Sql Server2000
    نوشته شده توسط nilufari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 21:18 عصر
  4. کل فایلهای مورد نیاز برای اجرای Application
    نوشته شده توسط orion188 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1383, 05:40 صبح
  5. فایلهای مورد نیاز یک برنامه
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1383, 00:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •