نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تکه کد انتخاب دو چک باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ahwaz
    پست
    123

    تکه کد انتخاب دو چک باکس

    با سلام
    من یه تیکه کد میخوام از بین چند تا چک باکس کاربر فقط بتونه دوتا رو انتخاب کنه یعنی اگه خواست سومی رو انتخاب کنه همه غیر فعال باشن !
    نمیدونم تونستم درست مشکلمو بیان کنم یا نه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: تکه کد انتخاب دو چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط marjan_gh مشاهده تاپیک
    با سلام
    من یه تیکه کد میخوام از بین چند تا چک باکس کاربر فقط بتونه دوتا رو انتخاب کنه یعنی اگه خواست سومی رو انتخاب کنه همه غیر فعال باشن !
    نمیدونم تونستم درست مشکلمو بیان کنم یا نه
    سلام دوست عزیز

    ابتدا یک Panel به فرم اضافه کن .. بعد در داخل Panel به تعداد دلخواه CheckBox اضافه کن و از کد زیر استفاده کن

    Public Class Form2


    Dim NC As Byte = 0


    Private Sub Form2_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    For Each chk As CheckBox In Panel1.Controls
    AddHandler chk.Click, AddressOf Mgr_Click
    Next
    End Sub


    Private Sub Mgr_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs)
    Dim chk As CheckBox = DirectCast(sender, CheckBox)
    If chk.Checked Then NC += 1 Else NC -= 1
    If NC > 2 Then Exit Sub
    If NC = 2 Then
    For Each chkDis As CheckBox In Panel1.Controls
    If chkDis.Checked = False Then
    chkDis.Enabled = False
    End If
    Next
    End If
    If NC < 2 Then
    For Each chkEna As CheckBox In Panel1.Controls
    chkEna.Enabled = True
    Next
    End If
    End Sub
    End Class


    موفق باشید .....
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : یک شنبه 30 آذر 1393 در 00:08 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ahwaz
    پست
    123

    نقل قول: تکه کد انتخاب دو چک باکس

    اگه زحمت نمیشه منطقش رو توضیح میدین؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: تکه کد انتخاب دو چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط marjan_gh مشاهده تاپیک
    اگه زحمت نمیشه منطقش رو توضیح میدین؟
    سلام دوست عزیز

    راستش من شاید نتونم توضیح واضحی برای شما بدم ( مدت 24 ساله که برنامه‌نویسی می‌کنم .. اما یه برنامه‌نویس تجربی هستم .. «متاسفانه تحصیلات کلاسیک ندارم» )

    متغیر NC یه شمارنده‌ست که تعداد CheckBoxهای چک خورده رو نگه میداره ( سطر 4 )

    سطر 8 تا 10 رویداد Click تمامی CheckBoxها رو به پروسیجر Mgr_Click هدایت می‌کنه ....

    سطر 15 CheckBox کلیک شده رو شناسایی می‌کنه ....

    با کلیک روی هر CheckBox به متغیر NC عدد 1 اضافه/کم میشه ... ( سطر 16 ) ( در صورت تیک خوردن اضافه ... و در غیر اینصورت از متغیر کم میشه )

    اگه متغیر NC بزرگتر از 2 شد .. از روتین خارج میشه ( سطر 17 ) ( یعنی هیچ عکس‌العملی انجام نمیده )

    اگه برابر با 2 شد . تمامی CheckBoxهایی که تیک نخورده‌اند رو Disable می‌کنه .... ( سطر 18 تا 24 )

    و اگه کوچکتر از 2 شد .. تمام CheckBoxها رو Enable می‌کنه ... ( سطر 25 تا 29 )

    امیدوارم که تونسته باشم درست توضیح بدم ....

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. پر کردن مقدار یک کامبو باکس بر اساس انتخاب یک کامبو باکس دیگر
    نوشته شده توسط HRC123 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 03:32 صبح
  2. سوال: انتخاب از ليست باکس
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 19:37 عصر
  3. عدم انتخاب محتویات تکست باکس
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 18:07 عصر
  4. سوال: انتخاب تمام چک باکس های فرم
    نوشته شده توسط ealvandi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1387, 14:03 عصر
  5. انتخاب چند چک باکس از نوع yes , no با هم
    نوشته شده توسط saras در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •