نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارور در net freamwork پروژم

  1. #1

    ارور در net freamwork پروژم

    پروزه ای که نوشتم با net 4.5 و ویژال 2013 بوده
    کامل بالا میاد ولی توی فرم خریدم این رور را میدهد!!!!!!
    1.jpg

    متن کاملش هم بخونید . (ضمیمه کردم)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 1.zip‏ (2.0 کیلوبایت, 9 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ارور در net freamwork پروژم

    با چی نوشته شده لینک ؟

  3. #3

    نقل قول: ارور در net freamwork پروژم

    خودش داره میگه :
    Input string was not in a correct format. at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
    at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
    at System.Convert.ToInt32(String value)
    شما جایی که داره خطا صادر میشه رو ببین که چه متدی داری صدا میزنی و این که چه محدودیت هایی داری که تشخیص داده فرمت مقداری ورودی صحیح نیست. این خطا معمولا در زمان استفاده از متد های کار روی رشته مثل Substring اتفاق می افته
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4

    نقل قول: ارور در net freamwork پروژم

    خوب چه مقداری جایگزین کنم ؟

  5. #5

    نقل قول: ارور در net freamwork پروژم

    سلام
    دوست عزیز یکی از حالت هایی که ممکنه این خطا اتفاق بیفته اینه که شما مقدار یه TextBoxرو داری به Int32 تبدیل میکنی ولی TextBox خالیه

    به تکه کد زیر دقت کن ، موقعی که تکست باکس خالی باشه و شما سعی کنی مقدارش رو به int32 تبدیل کنی ، این خطا اتفاق میفته
    راهش اینه که مقدار تکست باکس رو برای خالی نبودن قبل از انجام تبدیل کنترل کنی

    int n = Convert.ToInt32(textBox1.Text);




    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : دوشنبه 01 دی 1393 در 12:00 عصر
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6

    نقل قول: ارور در net freamwork پروژم

    اقا دقیقا تو لود برنامه هچین ایرادی داشت ...
    ممنونم آقای محمد حل شد
    ولی یه ارور دیگه دارم روی ردیف دیتا گرید میزنم که جزیات فاکتور را ببینم ارور زیر را میده ولی ادامه میدم نمایش میده

    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله bazikadeh : دوشنبه 01 دی 1393 در 12:52 عصر

  7. #7

    نقل قول: ارور در net freamwork پروژم

    بنده که کد شما رو ندیدم ، اما به نظر میاد عملیاتی روی دیتاگریدت داری انجام میدی
    اما برای مثال موقع فرم لود، ولی چون تو اون لحظه هنوز دیتاگرید پر نشده ، بنابراین هیچ ستون و ردیفی تو دیتاگرید وجود نداره و این خطا ظاهر میشه

    میتونی کدی که توی فرم لود داری (کدی که باعث این خطا میشه) ، داخل یه بلوک Try .. Catch قرار بدی تا خطا رو بتونی مدیریت کنی



    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. #8

    نقل قول: ارور در net freamwork پروژم

    همه کار ها را که گفتین انجام دادم ولی نشد

تاپیک های مشابه

  1. ارور سایت نوشته شده با ASP.NET پس از آپلود بر روی سرور
    نوشته شده توسط golnouri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1390, 18:24 عصر
  2. سوال: ارور عجيبو غريب asp.net سرور
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 12:27 عصر
  3. سوال: vb.net من هر دستوری بهش بدی ارور میده؟
    نوشته شده توسط dbdbdb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 18:14 عصر
  4. ایجاد تالار جدید واسه NET. FreamWork 3
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 14:13 عصر
  5. ارور در asp.net 2005
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1385, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •