نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

  1. #1

    Lightbulb مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    سلام به دوستان برنامه نویس
    تو برنامم یه پیکچرباکس دارم میخوام وقتی بک گراند رو مشخص کردم یه تصویر دیگه در حد آیکن روی بک گراند رسم شه،اگه تصویر بک گراند رو مستقیم به خاصیت image کنترل پیکچر بدم دیگه آیکن روش رسم نمیشه واسه همین تصویر بک گراند رو هم رسم کردم حالا مشکلی که دارم اینه که بعد ترسیم بک گراند خاصیت sizemode روی تصویر جواب نمیده
    کدم رو گذاشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

    Bitmap bitmap = new Bitmap(pictureBox1.Size.Width, pictureBox1.Size.Height, System.Drawing.Imaging.PixelFormat.Format32bppArgb );
    Graphics ModelGraphic = Graphics.FromImage(bitmap);
    Image newImage1 = Image.FromFile(TXTcat.Text);
    ModelGraphic.DrawImage(newImage1, 0, 0);
    string savepath = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory;
    Image newImage = Image.FromFile(savepath + "\\" + "image.png");
    ModelGraphic.DrawImage(newImage, ulCorner);
    pictureBox1.Image = bitmap;
    pictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 30 آذر 1393 در 14:30 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    جواب نمیده یعنی چی دوتا تصویر میزاشتین از مراحل اجرا اینطوری گنگه بخدا داداش نمیشه جواب داد چون نمیدونیم مشکل چیه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    توضیح عکس:یه تصویر مثل محور پایینی دارم میخوام براش بک گراند تعیین کنم و وقتی بک گراند مشخص شد دوباره اون بالنهای آبی روی تصویر قرار بگیرند اون کدیو که بالا نوشتم این کارو میکنه فقط مشکلم اینه که چجوری عکس به اندازه پیکچرباکس دربیاد؟
    میدونم که خصوصیت sizemode اگه برابر StretchImage بشه درست میشه ولی نمیدونم چرا تو کدی که نوشتم جواب نمیده.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    سلام
    خط اول رو به صورت زیر بنویسید (به جای Size از Image استفاده کنید تا اندازه تصویر اصلی رو اعمال کنه نه اندازه پیکچرباکس رو):

    Bitmap bitmap = new Bitmap(pictureBox1.Image.Width, pictureBox1.Image.Height, System.Drawing.Imaging.PixelFormat.Format32bppArgb  );

  5. #5

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    خط اول رو به صورت زیر بنویسید (به جای Size از Image استفاده کنید تا اندازه تصویر اصلی رو اعمال کنه نه اندازه پیکچرباکس رو):

    Bitmap bitmap = new Bitmap(pictureBox1.Image.Width, pictureBox1.Image.Height, System.Drawing.Imaging.PixelFormat.Format32bppArgb  );
    این کدو نوشتم ولی جواب نداد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    من همین چیزی که شما گفتی رو انجام میدم مشکلی هم نداره، یعنی تو حالت طراحی یه تصویر برای پیکچر باکس ست کردم (یعنی همون خاصیت Imageش) بعد هم کدها رو نوشتم، یعنی قبل از اجرای کدهای اصلی باید تصویر بکگراند رو روی پیکچرباکس ست کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    با سلام

    دوست عزیز

    احتمالا قبل از کدهایی که قرار دادید. کدی وجود دارد که محتوی image موجود در picturebox را با محتوای خود picturebox یکی کرده.
    یعنی شما یک تصویری در picturebox قرار دادید که به هر دلیل کوچکتر از اندازه picurebox بوده سپس اون قسمت خالی واون قسمت پر picturebox را به image تبدیل کرده.

    با تشکر

  8. #8

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز

    احتمالا قبل از کدهایی که قرار دادید. کدی وجود دارد که محتوی image موجود در picturebox را با محتوای خود picturebox یکی کرده.
    یعنی شما یک تصویری در picturebox قرار دادید که به هر دلیل کوچکتر از اندازه picurebox بوده سپس اون قسمت خالی واون قسمت پر picturebox را به image تبدیل کرده.

    با تشکر
    نه دوست عزیز سایز عکسم کوچیکه وقتی یه عکس بزرگ رو انتخاب میکنم فقط بخشی از عکس کل پیکچر باکسمو پر میکنه در صورتیکه من میخوام عکسمو به اندازه ی پیکچرباکس دربیاره

  9. #9

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    من همین چیزی که شما گفتی رو انجام میدم مشکلی هم نداره، یعنی تو حالت طراحی یه تصویر برای پیکچر باکس ست کردم (یعنی همون خاصیت Imageش) بعد هم کدها رو نوشتم، یعنی قبل از اجرای کدهای اصلی باید تصویر بکگراند رو روی پیکچرباکس ست کنید.
    من میخوام کاربر خودش بتونه بک گراند دلخواه تعیین کنه واسه همین تو طراحی نمیتونم بک گراند تعیین کنم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    خب شما این یه خط کد رو اول کدهاتون بنویسید مشکل حل میشه:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(TXTcat.Text);


    یه پیشنهاد هم داشتم، اگه برای نمای بالا برای نشون دادن نقطه مورد نظر به جای بالون (یا pin) از یه شکل دایره ای (شبیه رادیوباتنی که چک شده)، استفاده کنید بهتره، چون مثلاً دید کاربر از بالاست!!

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    با سلام

    دوست عزیز

    آیا این امکان وجود دارد که برنامه را بطور کامل قرار بدبد.

    با تشکر

  12. #12

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز

    آیا این امکان وجود دارد که برنامه را بطور کامل قرار بدبد.

    با تشکر
    تشکر از شما بابت وقتی که گذاشتین
    حجم برنامه بالاست نمیتونم این کارو بکنم فقط توضیحی که لازم هست بدم اینه که به هنگام لود شدن صفحه ی موردنظر کدهایی نوشتم که محور مختصات و اون بالن ها رو رسم میکنه وبعد لود شدن وقتی کاربر دکمه ی اعمال تغییرات رو واسه تعیین بک گراند میزنه کدهایی که در بالا نوشتم اجرا میشه

  13. #13

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    یه پیشنهاد هم داشتم، اگه برای نمای بالا برای نشون دادن نقطه مورد نظر به جای بالون (یا pin) از یه شکل دایره ای (شبیه رادیوباتنی که چک شده)، استفاده کنید بهتره، چون مثلاً دید کاربر از بالاست!!
    ممنونم بابت پیشنهادتون خودم چون در حال کدنویسی ام ذهنم یاری نمیکنه ممنونم که توجه کردین

  14. #14

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    خب شما این یه خط کد رو اول کدهاتون بنویسید مشکل حل میشه:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(TXTcat.Text);
    این کدو اضاف کردم مشکل حل شد فقط نمیدونم چرا بالن ها رو سر جاشون رسم نمیکنه زمینه درست شد ولی رسم بالنها بهم خورد

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    احتمالاً sizeMode رو هم باید بعد از این خط تنظیم کنید،
    pictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage;

  16. #16

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    مشکل از این خط
                Bitmap bitmap = new Bitmap(pictureBox1.Image.Width, pictureBox1.Image.Height, System.Drawing.Imaging.PixelFormat.Format32bppArgb  );

    اگه به جای image بنویسم size بالنها سرجاشون قرار میگیرن ولی دوباره تصویر زمینه بهم میریزه

  17. #17

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    سلام دوست عزیز . مشکلی که شما دارین برای اینکه عکستون فیت picturebox نیست و دلیل اینکه وقتی روی picturebox زیری کلیک میکنین و در جای دقیق عکس بالون کشیده نمیشه همینه ! مثلا وقتی روی مختصات x=100 y=50 کلیک میکنین (در picurebox) و میگین روی مختصات 100,50 عکس ، عکس بالون کشیده بشه . پیکسل هایی که واقعا شما میخواستید در اونجا کشیده باشه ممکنه 60,20 باشه. به عبارت ساده تر وقتی از sizemode استفاده میکنین دیگه مختصات picurebox با تصویرتون همخوانی نداره . برای پیدا کردن همخوانی باید مقداری پیچیدگی کدتون رو بیشتر کنین !

    یک نمونه براتون نوشتم که ساده ترین روش ممکن هست (تا جایی که بنده اطلاع دارم) که از لینک زیر میتونین دانلود کنین ، اما خوب هر روش ساده ای مشکلات خودش رو داره ، توی این روشی که پیاده سازی کردم بجای استفاده از sizemode خود picturebox ، خود عکس ریسایز میشه که همچین قالبیت هایی رو ازتون میگیره که نمیتونین از عکس بشکل غیر ریسایز شده استفاده کنین .

    www.greendeveloper.ir/files/StreachImage.rar

  18. #18

    نقل قول: مشکل در تنظیم کردن خاصیت sizemode در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    کدی که گذاشتین کارمو راه انداخت
    سپاس از وقتی که گذاشتین

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Treu کردن خاصیت IsMdiContainer
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1390, 12:55 عصر
  2. مشکل غیر فعال کردن یک رویداد در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mahdi12345 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 17:21 عصر
  3. چک کردن تنظیمات فارسی در زمان اجرا
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 20:29 عصر
  4. ست کردن طول آرایه در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1383, 03:46 صبح
  5. مشکل با حفظ حالت کنترلی که در زمان اجرا ایجاد می‌شود
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1383, 21:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •