نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای اتوماتیک برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    Question اجرای اتوماتیک برنامه

    عرض سلام خدمت تمامی دوستان
    نمیدونم سوالم تکراری یا نه اما من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم اما سوالم اینه که چی کار باید بکنم که یه نرم افزار بصورت اتوماتیک و وقتی کامپیوتر روشن شد اجرا بشه لطفا اگه تکراریه حذف نکنید و یه لینک که میتونم از اونجا مشکلم رو حل کنم رو قرار بدین ممنون

  2. #2

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hadi vafaii مشاهده تاپیک
    عرض سلام خدمت تمامی دوستان نمیدونم سوالم تکراری یا نه اما من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم اما سوالم اینه که چی کار باید بکنم که یه نرم افزار بصورت اتوماتیک و وقتی کامپیوتر روشن شد اجرا بشه لطفا اگه تکراریه حذف نکنید و یه لینک که میتونم از اونجا مشکلم رو حل کنم رو قرار بدین ممنون
    اگه منظورت اینه همون برنامه ای که خودت نوشتی run بشه تو start menu ------>all programs یه فلدر هست به نام startup می تونی برنامت رو اون تو بزاری .

  3. #3

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه

    using Microsoft.Win32;

    کد HTML:
    RegistryKey reg = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
                reg.SetValue("MyProject.exe", Application.StartupPath + "MyProject.exe", RegistryValueKind.String);
    به جای myproject اسم برنامتو بنویس
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    using Microsoft.Win32;

    کد HTML:
    RegistryKey reg = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
                reg.SetValue("MyProject.exe", Application.StartupPath + "MyProject.exe", RegistryValueKind.String);
    به جای myproject اسم برنامتو بنویس
    موفق باشی
    دوست عزیز این کد رو کجای پروژه وارد کنم؟

  5. #5

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hadi vafaii مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این کد رو کجای پروژه وارد کنم؟
    توی بخش Form1_Load این کد رو باید وارد کنی

تاپیک های مشابه

  1. اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه
    نوشته شده توسط hasti_62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 13:32 عصر
  2. اجرای اتوماتیک برنامه
    نوشته شده توسط adelh7 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1388, 17:35 عصر
  3. اجرای اتوماتیک برنامه
    نوشته شده توسط albalooband در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1387, 22:55 عصر
  4. اجرای اتوماتیک برنامه در فواصل زمانی خاص
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 23:11 عصر
  5. نحوه اجرای اتوماتیک برنامه با شروع ویندوز؟
    نوشته شده توسط علی رضا خطیب نیا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1383, 06:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •