نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پاک کردن صفحه کنسول

  1. #1

    پاک کردن صفحه کنسول

    درود ، می خواستم تو محیط کنسول صفحه رو پاک کنم و ادامه برنامه از اول سطر اجرا بشه آیا امکانش هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: پاک کردن صفحه کنسول

    فکر میکنم بتونی با دستور cls این کارو انجام بدی
    امتحان نکردم تا حالا یبار امتحان کن
    اگه نشد شاید بشه از تو لیست اینتلیسنس چیزی رو پیدا کرد.
    من اینجا ویژال استدیو ندارم اگه بود خودم امتحان میکردم و بعد جواب دقیق رو بهت میدادم. شرمنده

  3. #3

    نقل قول: پاک کردن صفحه کنسول

    نقل قول نوشته شده توسط ravaei مشاهده تاپیک
    درود ، می خواستم تو محیط کنسول صفحه رو پاک کنم و ادامه برنامه از اول سطر اجرا بشه آیا امکانش هست؟
    Console.Clear() پاک میکنه صفحه رو و شما اگه میخوای برنامه از اول اجرا بشه باید یه حلقه شبیه زیر استفاده کنی
            static void Main(string[] args)
    {
    while (true)
    {
    int x = Convert.ToInt16(Console.ReadLine());
    Console.WriteLine(x * 10);
    System.Threading.Thread.Sleep(600);
    Console.Clear();
    }
    }

    این حلقه بی نهایت هستش ولی شما میتونی تغییرش بدی و حلقه ای درست کنی که مثلا فقط 10 بار از کاربر عدد بگیره
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک کردن صفحه debug
    نوشته شده توسط Lulzsec در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1393, 01:50 صبح
  2. پاک کردن صفحه فرم
    نوشته شده توسط Golsha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1392, 10:28 صبح
  3. کمک در پاک کردن صفحه
    نوشته شده توسط s3rv3r در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 12:10 عصر
  4. سوال: دستور پاک کردن صفحه در پاسکال یا ConsoleApplication
    نوشته شده توسط nilidelphi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1389, 12:02 عصر
  5. سوال: پاک کردن صفحه در Canvas
    نوشته شده توسط mohsen_motamede در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1388, 21:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •