نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: دریافت خروجی json در view

  1. #1

    Question دریافت خروجی json در view

    سلام به همه دوستان

    من هرچی تو این فروم سوال پرسیدم بیشترش بی جواب موند .

    لطفا راهنمایی بکنید .

    من یک اکشن دارم که خروجی json برمیگردونه .
    چجوری میتونم تو view به اون خروجی دسترسی داشته باشم .
    هدفم اینه که خروجی به صورت رشته باشه و من بتونم این رشته رو در ویو پردازش بکنم (البته میدونم که خروجی همیشه رشته هست)
    منظور من اینه که بتونم مثلا بنویسم
    data= خروجی json
    و از متغیر data بتونم در view استفاده بکنم .

    ممنون میشم راهنمایی بکنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: دریافت خروجی json در view


  3. #3

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    ممنون از پاسخ شما
    من اگر با این کد گفته شده
    $.ajax({  dataType: "json",

    url: url,

    data: data,

    success: success

    });

    البته url رو درست وارد کنم
    بتونم داده های اکشن رو بازیابی بکنم .
    حالا اگر بخوام تو view یه متغیر تعریف بکنم و خروجی این کد رو بهش بدم چچیکار باید بکنم .
    (تعریف متغیر رو بلدم . مشکل ریختن خروجی حیسون در این متغیر)

    ممنون از شما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    آخرین مثال رو نگاه کنید، ببنید جواب میگرید؟

  5. #5

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    ممنون از شما که پیگیری میکنید .
    مشکل اصلی رو مطرح بکنم .
    من میخوام از گرید بوت استراپ که تو این سایت معرفی شده استفاده بکنم .

    http://wenzhixin.net.cn/p/bootstrap-.../examples.html

    برای استفاده از این گرید نیاز داریم که داده هارو به صورت فایل جیسون معرفی بکنیم -

    <table data-toggle="table" data-url="data1.json" data-cache="false" data-height="299"><thead><tr><th data-field="id">Item ID</th><th data-field="name">Item Name</th><th data-field="price">Item Price</th></tr></thead></table>

    قسمتی که زیرش رو خط کشیدم
    چجوری از اکشن مورد نظر داده های جیسون رو به این قسمت وارد بکنم .

    واقعا ممنون میشم اگر کمک کنید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    data-url="@Url.Action("ActionName", "ControllerName")"

    این باید کار بکنه. توی اکشنتون هم که گفتید return Json کردید دیگه

  7. #7

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    دقیقا مشکل منم همینه
    همه راه ها رو امتهان کردم . جواب نمیدی .
    کد اکشن :
           [HttpPost]        public JsonResult AccountJsonResult()
    {




    var userID = (db.Users.Single(j => j.UserName == User.Identity.Name)).Id;




    var accounts = db.Accounts.Where(c => c.UserId == userID);


    JavaScriptSerializer serializer = new JavaScriptSerializer();
    // ViewData["JsonRegionList"] = serializer.Serialize(accounts);


    JsonResult result = new JsonResult();
    result.Data = serializer.Serialize(accounts);
    // ViewData["JsonRegionList"] = result.Data;
    // List<Account> acc = accounts.ToList();
    // return Json(new { Result = "OK", Records = accounts });
    return result;


    }


    انواع مختلف خروجی رو امتهان کردم جواب نداده .
    اگر کسی میدونه مشکل کجاست . لطفا کمک بکنه

    ممنون از همه

  8. #8

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    کد HTML:
    <table data-toggle="table" data-url="@Url.Action("AccountJsonResult")" data-cache="false" data-height="299">
        <thead>   
         <tr>        
        <th data-field="id">Item ID</th>    
            <th data-field="name">Item Name</th>   
               <th data-field="price">Item Price</th>   
         </tr>  
      </thead>
    </table>
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    


  9. #9

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    ممنون از اینکه کمک میکنید .
    این راه هم امتهان کردم
    جواب نمیده
    واقعا گیج شدم

    جالب اینجاست که رو اکشن مورد نظر بریک پوینت (Breakpoint) میزارم و هیچوقت فراخوانی نمیشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    یه نکته ای بود توی سایت dotnettips مربوط به ساخت صحیح url برای اکشن، دقیق یادم نیست، یه سرچ بزنید، ممکنه که url رو اشتباهی به کد js میدید.

  11. #11

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    فکر کنم منظور شما این صفحه هستش

    همه راه های اون رو هم امتهان کردم
    باز هم نشد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    نقل قول نوشته شده توسط sinayas مشاهده تاپیک
    فکر کنم منظور شما این صفحه هستش

    همه راه های اون رو هم امتهان کردم
    باز هم نشد.
    با firebug یا fiddler چک کردید که چه درخواستای HTTP توسط مرور گر ارسال میشه؟

  13. #13

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    اون تیبلی که شما می خواین پیاده سازی کنید. مال خود bootstrap نیست. باید این فایل ها اضافه بشه.
    http://wenzhixin.net.cn/p/bootstrap-...g-started.html

  14. #14

    نقل قول: دریافت خروجی json در view


    public class HomeController : Controller
    {
    public ActionResult Index()
    {
    ViewBag.Message = "Modify this template to jump-start your ASP.NET MVC application.";


    return View();
    }



    public ActionResult A()
    {




    var myData = new List<data>();
    myData.Add(new data(1, "A", 12));
    myData.Add(new data(2, "B", 13));
    myData.Add(new data(3, "C", 123));
    myData.Add(new data(4, "D", 12));
    myData.Add(new data(5, "E", 132));
    myData.Add(new data(6, "F", 122));
    myData.Add(new data(7, "G", 132));
    myData.Add(new data(8, "H", 132));
    myData.Add(new data(9, "I", 122));



    return Json(myData, JsonRequestBehavior.AllowGet);





    }


    }





    این داده واسمه من از این کلاس درست شدن.


    namespace test.Models
    {
    public class data
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public float Price { get; set; }
    public data(int id, string name, float price)
    {
    Id = id;
    Name = name;
    Price = price;
    }


    }
    }








    <!-- Latest compiled and minified CSS -->
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.1/css/bootstrap.min.css">


    <!-- Optional theme -->
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.1/css/bootstrap-theme.min.css">
    <link href="~/Content/bootstrap-table.css" rel="stylesheet" />
    <!-- Latest compiled and minified JavaScript -->


    <table data-toggle="table" data-url="@Url.Action("A","Home")" data-cache="false" data-height="299">
    <thead>
    <tr>
    <th data-field="Id">Item ID</th>
    <th data-field="Name">Item Name</th>
    <th data-field="Price">Item Price</th>
    </tr>
    </thead>
    </table>


    @section scripts{
    <script src="~/Scripts/jquery-2.1.3.min.js"></script>
    <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.1/js/bootstrap.min.js"></script>
    <script src="~/Scripts/bootstrap-table.js"></script>


    }


  15. #15

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    فایل ها رو هم اضافه کردم
    همچنان هیچ داده ای برنمیگرده و گرید خالی !!!

  16. #16

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    من خودم این کد رو امتحان کردم. دقت کن.
    کدا تو اینجا بذار .

  17. #17

    نقل قول: دریافت خروجی json در view

    از همه دوستان ممنونم به خصوص TeacherMath
    مشکل این بود که فیلتر [HttpPost] رو گذاشته بودم

    ممنون از همه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت خروجی استور پروسیجر sql باC#‎‎‎‎‎.Net
    نوشته شده توسط M aJi D در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 16:18 عصر
  2. ارسال ajax اطلاعات به فایل php و دریافت خروجی
    نوشته شده توسط alasht در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 12:32 عصر
  3. دریافت خروجی از یک صفحه وب
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 10:30 صبح
  4. ساخت خروجی json توسط javascript؟؟؟؟!
    نوشته شده توسط php_qq در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 21:26 عصر
  5. تغییر شکل دریافت خروجی از dll
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1387, 09:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •