نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: استفاده از کران جاب با کد Php

  1. #1

    استفاده از کران جاب با کد Php

    تو یه تاپیک دیدم که گفتن با کران جاب میشه فایل php رو در یک بازه زمانی اجرا کرد. اما دوستان از طریق هاست گفته بودن که باید کران جاب فعال بشه ، با دستور php نمیشه کران جاب رو فعال کرد ؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    به دو روش میشه کرون جاب رو شببیه سازی کرد:
    1:task scheduler ویندوز
    2: اجرای یه فایل ajax به وسیله ی setInterval() جاوا اسکریپت
    چطوری:
    1:
    http://stackoverflow.com/questions/2...ost-in-windows
    2:
    یه پیج میسازید که حاوی یه تکه کد ajax برای فراخوانی فایل مورد نظرتون باشه و این پیج رو تو یه مرورگر باز میکنید و هیچ کاریش نمیکنید و تو تنظیمات setInterval هم میگید که چند دقیقه یا چند ثانیه اجرا بشه...

    setInterval(function () {update()}, 20000);
    function update()
    {
    $.ajax({url: "some.php"});
    }

    کد بالایی میگه هر 2 ثانیه این تابع رو اجرا کن و تابع هم حاوی یه تکه کد ajax هست و میگه یه فایل رو اجرا کن که اون فایل (some.php) همون فایل شماست...

  3. #3

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    به دو روش میشه کرون جاب رو شببیه سازی کرد:
    1:task scheduler ویندوز
    2: اجرای یه فایل ajax به وسیله ی setInterval() جاوا اسکریپت
    چطوری:
    1:
    http://stackoverflow.com/questions/2...ost-in-windows
    2:
    یه پیج میسازید که حاوی یه تکه کد ajax برای فراخوانی فایل مورد نظرتون باشه و این پیج رو تو یه مرورگر باز میکنید و هیچ کاریش نمیکنید و تو تنظیمات setInterval هم میگید که چند دقیقه یا چند ثانیه اجرا بشه...

    setInterval(function () {update()}, 20000);
    function update()
    {
    $.ajax({url: "some.php"});
    }

    کد بالایی میگه هر 2 ثانیه این تابع رو اجرا کن و تابع هم حاوی یه تکه کد ajax هست و میگه یه فایل رو اجرا کن که اون فایل (some.php) همون فایل شماست...
    ممنون ، اما من منظورمو یکم بعد توضیح دادم ، منظور اجرا شدن کران جاب تو همون سرور بود نه لوکال هاست ، فقط سوالم این بود که بدون استفاده از اون قسمت کنترل پنل -- Advance و کران جاب باشه ، یعنی همون کاری که تو کنترل پنل انجام میشه فقط و فقط با دستور php ایجاد بشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    خیر نمیشه , تنظیمات سروری است نه php

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    cron job ربطی به php نداره بلکه مربوط به سرور هست مشابه اون هم در ویندوز task scheduler هست
    این فیلم برای اموزش خوبه
    http://www.daneshjooyar.com/%D8%A2%D...8%A7-cron-jub/

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    البته این عدم امکان مربوط به هاست های Shared هست و اگه هاست شما VPS یا Dedicated باشه با دستور crontab به راحتی میتونید cron job ها را مدیریت کنید.
    یکسری سایت هم هستن مثل setcronjob.com ;i که API آنلاین به صورت وب سرویس دارند و میشه براحتی cron job ها را مدیریت کرد.

  7. #7

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    سلام

    از میان سرویس های هاستینگ با پارس پک کار کردم هاست اشتراکی شون هم کرون جاب فعاله

  8. #8

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    البته این عدم امکان مربوط به هاست های Shared هست و اگه هاست شما VPS یا Dedicated باشه با دستور crontab به راحتی میتونید cron job ها را مدیریت کنید.
    یکسری سایت هم هستن مثل setcronjob.com ;i که API آنلاین به صورت وب سرویس دارند و میشه براحتی cron job ها را مدیریت کرد.
    بیشتر به این خاطر پرسیدم که بعضی از سیستم های مدیریت محتوا وقتی کاربر افزونه رو اپلود می کنه خودش در یک بازه زمانی کارهایی رو تکرار می کنه ، برا همین دوست داشتم بدونم از چه روشی استفاده می کنن..

    نقل قول نوشته شده توسط beh3000 مشاهده تاپیک
    سلام

    از میان سرویس های هاستینگ با پارس پک کار کردم هاست اشتراکی شون هم کرون جاب فعاله
    الان اکثر هاست ها کرون جابش فعاله ، متوجه منظورتون نشدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    بیشتر به این خاطر پرسیدم که بعضی از سیستم های مدیریت محتوا وقتی کاربر افزونه رو اپلود می کنه خودش در یک بازه زمانی کارهایی رو تکرار می کنه ، برا همین دوست داشتم بدونم از چه روشی استفاده می کنن..
    کلا اصولی ترین روش برای اجرای یکسری کارهای تکراری در یک بازه Cronjob هستش .

    دیشب فکر کنم خسته بودم دو تا از راه حل ها را فراموش کردم ، یک پست زدم توی وبلاگم و هر چی در این مورد میدونستم را توضیح دادم.

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    بیشتر به این خاطر پرسیدم که بعضی از سیستم های مدیریت محتوا وقتی کاربر افزونه رو اپلود می کنه خودش در یک بازه زمانی کارهایی رو تکرار می کنه ، برا همین دوست داشتم بدونم از چه روشی استفاده می کنن..
    سلام
    میشه بفرمایید توی کدوم سیستم مدیریت محتوا و چه کاری؟!

  11. #11

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه بفرمایید توی کدوم سیستم مدیریت محتوا و چه کاری؟!
    من زیاد وارد نیستم ، فقط تو سایتا توضیحات اشو دیدم اما
    مثلا همین پلاگین RRS خوان از سایت ها تو وردپرس یه مثال می تونه باشه

  12. #12
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    من زیاد وارد نیستم ، فقط تو سایتا توضیحات اشو دیدم اما
    مثلا همین پلاگین RRS خوان از سایت ها تو وردپرس یه مثال می تونه باشه
    ببینید php به تنهایی قادر به انجام این کار نیست، لینک زیر رو ببینید متوجه میشد.
    http://stackoverflow.com/questions/4...e-crontab-jobs

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    ببینید php به تنهایی قادر به انجام این کار نیست، لینک زیر رو ببینید متوجه میشد.
    نمیدونم منظورتون از به تنهایی چیه ! php بدون linux و mysql و library هاش قادر به انجام خیلی کار ها نیست ! اما اگه فکر میکنید نمیشه به صورت دینامیک Cron Job داد در اشتباهید و بهتره اون پست وبلاگ من را بخونین.

  14. #14

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    نمیدونم منظورتون از به تنهایی چیه ! php بدون linux و mysql و library هاش قادر به انجام خیلی کار ها نیست ! اما اگه فکر میکنید نمیشه به صورت دینامیک Cron Job داد در اشتباهید و بهتره اون پست وبلاگ من را بخونین.
    دوست عزیز منظورم منم همین بود که به صورت دینامیک میشه از Cron Job استفاده کرد ، من در جواب سوال دوستمون که گفتن پلاگینی رو معرفی کن که در یک دوره زمانی کاری رو طی کنه ، گفتم فکر می کنم همچین چیزی هست ، جان کلام پستم این بود که با Php میشه کران جاب رو فعال کرد (منظورم از به تنهایی فعالش کردن بدون تنظیمات سروری بود )

    پی نوشت : وبلاگ شما رو هم خوندم

  15. #15
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    - من که متوجه حرفاتون نشدم وبلاگ شمارم خوندم که راه حل اولی همونی بود که من لینکشو دادم دومی هم که با استفاده از api هایی که cpanel در اختیار کاربرا میزاره انجام میشه! (طبق صحبت های خودتون) درضمن mysql چه ربطی به cron job داره؟! منظور دوستمون این بود که بدون تغییرات توی سرور و فقط با php ایجاد کرد! که منم گفتم نمیشه چون cron job ربطی به php نداره!
    - من کی گفتم نمیشه؟
    - به هر حال بحث زیادی لازم نیست دوستمون به پاسخش رسید :)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    درضمن mysql چه ربطی به cron job داره؟
    منظورم این بود که هر اندازه Cron Job ربطی به PHP نداره ! MySQL هم ربطی بهش نداره ! مثلا با libssh2 و soap میشه Cron Job را دینامیک روی لینوکس مدیریت کرد و PHP هم با PDO و MySQLi میتونه با MySQL کار کنه ! منظورم این بود.

    منظور دوستمون این بود که بدون تغییرات توی سرور و فقط با php ایجاد کرد
    منظورشون قطعا این نبود ! برنامه نویسی که فکر میکنه Cron Job بخشی از PHP هست کلا باید بیشتر مطالعه کنه ولی من چنین استنباطی از سوال اول این تاپیک نکردم.

    به هر حال بحث زیادی لازم نیست دوستمون به پاسخش رسید
    بحثی که با ادب و احترما متقابل باشه بسیار سازنده هست و باعث میشه من و شما بیشتر یاد بگیریم.

    پی نوشت : وبلاگ شما رو هم خوندم
    امیدوارم مفید بوده باشه.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار farzadroozdar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    مرودشت
    پست
    36

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    سلام دوستان -
    منم در زمینه همین کرون جاب یه سئوال داشتم که ممنون میشم توضیح بدید.
    یک برنامه نویس برای من با زبان php یک سایت نوشته -
    ایشون به هیچ عنوان از کرون جاب سرور(هاست) برای اجرای کدهای php استفاده نکرده - مثلا برای یادآوری فاکتور ها و ...
    اما در سررسید فاکتور ها خیلی دقیق در زمان و ساعت تائین شده کل دستورات اجرا میشه -
    میخاستم بدونم دقیقا ایشون چه کاری کرده - کسی میتونه یه توضیح کامل بده
    با تشکر

  18. #18
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    وردپرس از این تابع برای بررسی وجود ورژن جدید حذف زباله دان و... استفاده میکنه.
    دوستانی که نمیخوان از cron job سرور استفاده کنن یا شرایطش موجود نیست، این روش هم روش خوبیه! افزونه های خبر خوان وردپرس و... هم از این روش استفاده میکنن چون راه دیگ ای ندارن! حتما برنامه نویسه شما هم از این روش یا از سایت های ارائه دهنده cron job استفاده میکنه!!!
    https://codex.wordpress.org/Function...schedule_event
    موفق باشید :)

  19. #19

    Red face نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    به دو روش میشه کرون جاب رو شببیه سازی کرد:
    1:task scheduler ویندوز
    2: اجرای یه فایل ajax به وسیله ی setInterval() جاوا اسکریپت
    چطوری:
    1:
    http://stackoverflow.com/questions/2...ost-in-windows
    2:
    یه پیج میسازید که حاوی یه تکه کد ajax برای فراخوانی فایل مورد نظرتون باشه و این پیج رو تو یه مرورگر باز میکنید و هیچ کاریش نمیکنید و تو تنظیمات setInterval هم میگید که چند دقیقه یا چند ثانیه اجرا بشه...

    setInterval(function () {update()}, 20000);
    function update()
    {
    $.ajax({url: "some.php"});
    }

    کد بالایی میگه هر 2 ثانیه این تابع رو اجرا کن و تابع هم حاوی یه تکه کد ajax هست و میگه یه فایل رو اجرا کن که اون فایل (some.php) همون فایل شماست...

    خیلی عالی بود مهندس

  20. #20

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    سلام دوستان یه نرم افزار عالی برای اجرای کران جاب cron job در ویندوز

    لینک دانلود:
    https://uploadboy.com/qqb53wprdldf/3507/zip

  21. #21

    نقل قول: استفاده از کران جاب با کد Php

    سلام
    نمیشه حتماً باید تو سرور حالا لینوکس یا ویندوز آدرس صفحه خودت را اضافه کنی
    با کامند پی اچ پی نمیشه

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط roya2002_80 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 08:37 صبح
  2. سوال: مشکل در استفاده از LIKE در MYSQL در PHP
    نوشته شده توسط IKHATAMI در بخش MySQL
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 21:16 عصر
  3. نحوه ی استفاده از عناصر html در کدهای php?
    نوشته شده توسط mrrajabi در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 23:01 عصر
  4. استفاده از سیستم های ajax در php
    نوشته شده توسط alirezador در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1385, 21:00 عصر
  5. طریقه استفاده از متغیر جاوا در کد PHP
    نوشته شده توسط ngmajid در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1384, 21:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •