نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

  1. #1

    گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    سلام
    من برای ثبت رکورد در دیتابیسم از store procedure استفاده می کنم
    store proce dure رو این طورنوشتم:
    begin try

    .
    .
    .
    return 1;
    end try
    begin catch
    return -1;
    end catch


    بعد تو برنامه فراخوانی که کردم:
    ...int result= db.Database.ExecuteSqlCommand("AddAbsent {0
    همیشه مقدار -1 برمی گردونه اما وقتی دیتابیسم بررسی می کنم رکورد جدید کامل ذخیره شده
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    سلام ای کاش اینو توی تالار sql میپرسیدین چون اینجا عموماً از زمانی از code first استفاده میکنیم و از SP ها استفاده نمیکنیم ، البته نمیگم استفاده از Sp کا رنادرستیه ،

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    سلام.
    ببخشید دخالت می کنم. من چون برنامه نویسی windows form و wpf رو هم انجام میدم این رو میگم.
    فکر کنم منظور دوستمون استفاده از پروسیجر ها در mvc هست که فرمودن اشتباه است چون در کل پروسیجر ها در سایر برنامه نویسی ها بسیار مفید هستند. حتی در asp هم خیلی به آدم در مواقعی که از dbfist استفاده می کنیم مفید هست.

    اما جواب این دوستون شما اصلا نیاز نیست توی پروسیجر try و کش بنویسین و سنگینش کنین.
    تو خود برنامت مقادیر رو بررسی کن و در صورت صحت بفرست طرف پروسیجر.
    پروسیجر هر چی سبک تر باشه بهتره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    من شاگردی میکنم اینجا ، در اخر جمله عرض کردم استفاده از Sp نمیگم که کار نادرستیه؛ نخواستم بحث کنم ، فقط سوء تفاهم رو برطرف کرده باشم
    اما در مجموع استفاده از sp ها ر کار پسندیده تری از اجرا در محیط برنامه نویسی است اما ، با توجه به رشد روز افزون پروژه ها استفاده از تکنولوژی و لزوم بودن تیم برنامه نویسی ، من که قراره با CodeFirst کار کنم دیگه در گیر قوانین و قواعد SQL نخواهم بودف اما میدونیم که استفاده از Sp ها بار رو از روی نرم افزار بر میداره و به سرور و موتور SQl وارد میکنه که اگر سرور قدرتمندی داشته باشیم مطمئناً بهتر
    راستی ببخشید اینجا در زیر سوال سما دوست عزیز من نطق کردم ، گفتن این صحبتها رو دوست دارم چون اگر اشتباه بگم دوستان کمک میکنند و نظر هاشون سواد من رو بیشتر میکنه

  5. #5

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    من احساس میکنم که تو این شرایطی که ef به شما میده و شما برید از sp استفاده کنید کاملا مثل این میمونه که یه عکس 6*4 با یه کدو گرفته باشید.
    این دوست ما هم که sp استفاده میکنن چیزی هست که ازش خواستن و هنوز تفکرات مربیش که بهش میگه اینجوری کار بکن رو میشه تو خیال بافی های فیلم 300 دید که نه واقعیت داره و نه ارزشی . و نه اینکه بخای براش زمان بذاری و بسازیش و اخرش قاطی باقالی ها بشه . !!

  6. #6

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    یان دوست ما هم فکر میکنم با set noncount on فکر کنم مشکلش حل بشه.....

  7. #7

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    سلام به همه دوستان code first ی
    اینکه استفاده از spکمی سخته درست
    اما سرعت کارش بالاتر هست
    و سرعت اجرا توی پروژه های وب خیلی مهمه.نه؟
    اگه حرف من قبول ندارید امتحان کنید
    حالا اینکه خروجی sp من طبق پیش بینی من نیست،سوال شده
    توضیح اینکه وقتی تو sql server اجراش می کنم درست کار می کنه و خروجی هم همونی که باید باشه اما تو پروژه Mvc من که مقدار درست برنمی گردونه به همین دلیل این سوال اینجا پرسیدم
    و در آخر از همه دوستانی که برای پاسخ به این سوال وقت گذاشتن تشکر می کنم

  8. #8

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    شما بعد ازbegin این کد رو تو پروسی جر خود بذار. ببین جواب بهت چی میده
    SET NOCOUNT OFF

    و خبرش رو بهم بده.

  9. #9

    نقل قول: گرفتن مقدار خروجی از store procedure

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    شما بعد ازbegin این کد رو تو پروسی جر خود بذار. ببین جواب بهت چی میده
    SET NOCOUNT OFF

    و خبرش رو بهم بده.
    سلام به شما
    ممنون از پاسخگویی تون متاسفانه کار نکرد.

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن خروجی از Stored Procedure های دارای مقدار خروجی با Entity Framework
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 17:22 عصر
  2. چگونگی گرفتن خروجی از Stored Procedure
    نوشته شده توسط Maryam80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 12:25 عصر
  3. مشکل در خروجی از stored procedure
    نوشته شده توسط arshad89 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 20:17 عصر
  4. استفاده از خروجی یک Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 13:17 عصر
  5. قرار دادن خروجی یک Stored Procedure در یک DataSet
    نوشته شده توسط probit در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •