نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از socket یا get , post از Http یا (socket vs http)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    استفاده از socket یا get , post از Http یا (socket vs http)

    درود دوستان

    من دارم یه برنامه سوکت برای یه موسسه بزرگ می نویسم کهه کاربراش کل کشورن و من برای ارتباط از سوکت استفاده می کنم.

    امروز توی جلسه یه نفر اومد گفت معماریتون اشتباست و نباید از socket استفاده کنید! (یه لحظه فک کردم میخواد بگه از NIO استفاده کنید) ولی وقتی دیدم گفت tom cat , glass fish

    فهمدم منظورش http و ... هست.

    چیزایی که من میدونم اینه که سرباره http زیاده و پشتش سوکت زده میشه! و به محضه ارسال درخواست یا دریافت پاسخ این سوکته پشته http سریعا بسته میشه.

    و اینکه همیشه اطلاعات مرورگز هم ارسال میکنه.

    برای کاره من ، کاربر 5 دقیقه وقت داده تا کاراش رو کنه و میتونه چندین درخواست متفاوت بفرسته و بگیره!

    توی سوکت بعد از احراز هویت من سوکت رو تا لحظه آخر باز نگه می دارم! خوده بستنه سوکت هم کلی سربار برای سیستم داره!

    طول مسیج ارساله من حداکثر 64 بایته!

    لطفا راهنماییم کنید ؟! من دارم اشتباه میکنم؟!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: استفاده از socket یا get , post از Http یا (socket vs http)

    سلام،

    جوابش واضحه خب... اگر برنامتون تحت دسکتاپه، از socket یا rmi اگر هم تحت وبه برای لایه view تون از application server استفاده کنید (... ,Tomcat, TomEE, JBoss) برای لایه های زیرش هم دوباره باید برید سراغ socket یا rmi که من خودم rmi رو ترجیح میدم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: استفاده از socket یا get , post از Http یا (socket vs http)

    نقل قول نوشته شده توسط MSHService مشاهده تاپیک
    درود دوستان

    من دارم یه برنامه سوکت برای یه موسسه بزرگ می نویسم کهه کاربراش کل کشورن و من برای ارتباط از سوکت استفاده می کنم.

    امروز توی جلسه یه نفر اومد گفت معماریتون اشتباست و نباید از socket استفاده کنید! (یه لحظه فک کردم میخواد بگه از NIO استفاده کنید) ولی وقتی دیدم گفت tom cat , glass fish

    فهمدم منظورش http و ... هست.

    چیزایی که من میدونم اینه که سرباره http زیاده و پشتش سوکت زده میشه! و به محضه ارسال درخواست یا دریافت پاسخ این سوکته پشته http سریعا بسته میشه.

    و اینکه همیشه اطلاعات مرورگز هم ارسال میکنه.

    برای کاره من ، کاربر 5 دقیقه وقت داده تا کاراش رو کنه و میتونه چندین درخواست متفاوت بفرسته و بگیره!

    توی سوکت بعد از احراز هویت من سوکت رو تا لحظه آخر باز نگه می دارم! خوده بستنه سوکت هم کلی سربار برای سیستم داره!

    طول مسیج ارساله من حداکثر 64 بایته!

    لطفا راهنماییم کنید ؟! من دارم اشتباه میکنم؟!!!
    اشتباه بودن یه معماری به اینچیزا نیست لزومن. می تونه جفت این راه ها در شرایطی درست و شرایط دیگه ای نادرست باشه.
    به هر حال،‌ اون سرباری که شما فکر میکنی نیست سربار HTTP نسبت به سوکت و شما می تونی به راحتی به مقیاس های خیلی بالا برسی که از اندازه های کاربر های یک کشور هم خیلی بیشتره.
    نکته اینه که توی همچین حالتی که کاربر داره کار میکنه با سیستم و تعامل داره نیازی به سوکت نیست و صرفن این کار به دردسر انداختن خودت و پروژت هست. زحمتت زیاد میشه... قابلیت توسعه و گسترشت میاد پایین و مطمنن نمیتونی اندازه فریم ورک و کتابخونه هایی که این کارا رو میکنن هندل کنی خودت همه چی رو... (اگه منظورت رو درست فهمیده باشم)‌

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از socket یا get , post از Http یا (socket vs http)

    rmi چیه حالا ؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: استفاده از socket یا get , post از Http یا (socket vs http)

    سلام،

    http://en.wikipedia.org/wiki/Java_re...hod_invocation

    اگر مثال بیشتر خواستی در خدمتم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از متد get , post در C#‎
    نوشته شده توسط rahil_2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1390, 18:31 عصر
  2. حرفه ای: ارسال اطلاعات به يك صفحه ديگر (get-post)
    نوشته شده توسط alonemm در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 16 دی 1389, 23:38 عصر
  3. دلیل استفاده از توابع clear(), get(), getline
    نوشته شده توسط fshb_ 1370 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 21:10 عصر
  4. سوال: مشکل در استفاده از دستور cin.get
    نوشته شده توسط Altech در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 16:53 عصر
  5. تشخیص http و تبدیل به https
    نوشته شده توسط maysamscript در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 21:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •