نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

  1. #1

    ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

    سلام دوستان
    می خواستم توی یک ارتباط یک به چند، اطلاعات دو table رو توی یک فایل اکسس دیگه بصورت زیر هم داشته باشم مثلا اول مشخصات یه دانش آموز بیاد و بعد مشخصات پدر و مادرش هم زیر اون بیاد و به همین صورت برای رکورد های بعدی.
    1- چطوری یه فایل اکسس جدید بسازم.
    2- چطور اطلاعات دو جدول رو زیر هم بیارم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

    در قسمت كوئري ابتدا يك پرسش UNION ايجاد كن. بدين ترتيب اطلاعات يك جدول به اطلاعات جدول ديگر افزوده ميشود. سپس با MAKE TABLE جدول جديد بساز

  3. #3

    نقل قول: ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

    سلام دوست عزیز(mohammadsaleh)، خیلی ممنون از اینکه بالاخره شما جواب منو دادید. اگر براتون امکان داره يك مثال پرسش UNION برام بزارید تاحالا باهاش کار نکردم. در ضمن با MAKE TABLE برای ایجاد جدول باید فایل اکسس رو از قبل ایجاد کرده باشی ولی من می خوام یه دستور ایجاد فایل اکسس بدم بعد از اون با MAKE TABLE اطلاعات دو جدول ادغام شده رو به اون فایل ایجادی انتقال بدم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

    فرض كنيد قصد داريد فيلدها a‌و b از جدول دوم را به جدول اول اضافه كنيد براي اينكار يا بصورت دستي دستور زير را مي نويسيد و يا اينكه يك پرسش ايجاد مي كنيد و در نماي sql نه ديزاين! دستورات زير را نوشته و كويري را ران كنيد.
    SELECT A, B FROM TableA
    UNION
    SELECT A, B FROM TableB

  5. #5

    نقل قول: ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

    تشکر دوست عزیز مشکلم حل شد به صورت زیر دستور نوشتم:
    SELECT name,family,nameDars
    FROM student
    UNION ALL
    SELECT name,family,null
    FROM parent

    دستور vb ایجاد فایل اکسس هم اگه کمکم کنی ممنون میشم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

    فايل يا جدول؟

  7. #7

    نقل قول: ادغام رکوردهای دو جدول در یک جدول بصورت زیر هم

    اول فایل اکسس می خوام بسازم بعد جدول رو توش بریزم. در ضمن پرسش
    UNION رو نمی تونم ویرایش کنم. آیا میشه توی union ویرایش اطلاعات کرد مثل query ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ادغام رکوردهای دو جدول با ستون های یکسان
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 13:13 عصر
  2. ریختن رکوردهای یک رکوردست به یک جدول در SQL SERVER
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 14:47 عصر
  3. ریختن رکوردهای یک رکوردست به یک جدول در SQL SERVER
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1384, 10:55 صبح
  4. ادغام نتایج چند جدول در یک جدول
    نوشته شده توسط vjp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1384, 11:20 صبح
  5. چگونه می توان رکوردهای 30 تا 40 یک جدول را استخراج کرد
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1383, 03:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •