نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    سلام


    بچه ها من یه برنامه نوشته ام با سی شارپ اما وقتی روی ویندوز xp رانش می کنم با خطای زیر مواجه می شوم:

    Retrieving the COM class factory for component with CLSID {BCDE0395-E52F-467C-8E3D-C4579291692E} failed due to the following error: 80040154 Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
    در regedit بررسی کردم مال dll ای به نام mmdevapi.dll می باشد. ولی نمی دونم چه طور باید رفعش کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    سلام همشهری
    احتمالا مشکل در دات نتی که نصب شده
    یا شایدم مشکل از جایی دیگه باشه که من بهش برنخوردم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    سلام همشهری
    احتمالا مشکل در دات نتی که نصب شده
    یا شایدم مشکل از جایی دیگه باشه که من بهش برنخوردم
    باید چه طوری حلش کنم؟ یه دات نته دیگه نصب کنم؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    نه عزیز دات نتو حذف کن دوباره نصب کن

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    نه عزیز دات نتو حذف کن دوباره نصب کن
    دات نت را حذف کردم و دوباره نصب کردم بازم خطا میدهد. لطفا راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    دوست عزیز شما چی دات نتی رو روی ویندوزتون که ایکس پی هستش نصب کردید ، دوم با چه فریم ورکی دارید برنامه نویسی میکنید برای ایکس پی.
    چون این از وجود نداشتن کلاس ، کامپوننت و فایل مورد نظر در ریجستری خبر میده. که بخاطر این فایل ها برنامه شما کار نمیکنه.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما چی دات نتی رو روی ویندوزتون که ایکس پی هستش نصب کردید ، دوم با چه فریم ورکی دارید برنامه نویسی میکنید برای ایکس پی.
    چون این از وجود نداشتن کلاس ، کامپوننت و فایل مورد نظر در ریجستری خبر میده. که بخاطر این فایل ها برنامه شما کار نمیکنه.
    من دات نت فریم ورک 4 را نصب کرده ام و از دات نت فریم ورک 4 هم استفاده می کنم برنامه نویسی می کنم با VS 2013!!!

    در regedit بررسی کردم مال dll ای به نام mmdevapi.dll می باشد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    احتمالا اشکال از ویندوز باشه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    احتمالا اشکال از ویندوز باشه
    یه یندوز دیگه از xp هم نصب کردم بازم مشکل داشت یعنی تاحالا کسی با این مشکل برخورد نکرده؟؟؟؟؟ من باید چه کنم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    یه یندوز دیگه از xp هم نصب کردم بازم مشکل داشت یعنی تاحالا کسی با این مشکل برخورد نکرده؟؟؟؟؟ من باید چه کنم

    سلام بچه ها مشکل حل شد. مشکل مال یک فایل dll به نام CoreAudioAPI بود که در اون از MMDevice API استفاده می کرد. که این API در ویندوز Xp پشتیبانی نمی شه!!

  11. #11

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    با سلام
    دوست عزیز منم یک برنامه نوشتم با سی شارپ ام وی سی
    برنامه به این صورت هستش یک فایل اکسل ایجاد میکنم و داده هایی رو توش ذخیره میکنم و بعد خروجی اکسلم رو میگیرم
    این برنامه وقتی روی سرور نیست انجام میشه!!! ولی روی سرور همین خطایی که نوشتی رو میده

    Retrieving the COM class factory for component with CLSID {00024500-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80040154 Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار soheila_1643
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    33

    نقل قول: خطای Retrieving the COM class factory for component with CLSID در ویندوز xp

    سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. شما راه حلی براش پیدا کردین؟
    خیلی فوریه برام

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 12:04 عصر
  2. Retrieving the COM class factory error
    نوشته شده توسط aras12000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 11:48 صبح
  3. Retrieving the COM class factory for component with CLSID {11BD5260-15B6-412D-80DB-12BB60B8FE50}
    نوشته شده توسط 171_fakhte در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1390, 10:48 صبح
  4. سوال: مشکل در استفاده از CrystalReportViewr موجود در .net خطای Retriving the COM class factory ...
    نوشته شده توسط m_u3fi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1390, 15:14 عصر
  5. سوال: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {} fai
    نوشته شده توسط mojde_171261 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •