نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وارد کردن چندین جدول به یک دیتاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    وارد کردن چندین جدول به یک دیتاست

    با سلام

    چطور میشه که چندین جدول یک بانک اطلاعاتی رو در یک دیتاست به طور همزمان واردکرد؟من از دیتاآداپتر یک جدول رو به دیتاست نسبت می دم ولی وقتی جدول جدید میاد، جدول قبلی از بین میره

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن چندین جدول به یک دیتاست

    یک دیتاست ایجاد کن و هرچیزی که جدید از آداپتور میگیری رو به جدول های دیتاستی که ساختی اضافه کن. البته به جای این که دیتاست اصلی که ساختی رو به آداپتور بدی. امیدوارم تونسته باشم واضح بگم
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: وارد کردن چندین جدول به یک دیتاست

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    یک دیتاست ایجاد کن و هرچیزی که جدید از آداپتور میگیری رو به جدول های دیتاستی که ساختی اضافه کن. البته به جای این که دیتاست اصلی که ساختی رو به آداپتور بدی. امیدوارم تونسته باشم واضح بگم
    میشه در چند خط ، مثال بزنید؟
    من از این استفاده می کنم
    Dap.fill(DS,"Tablename")

    ولی این باعث میشه که جدول های قبلی که در دیتاست بود از بین بره

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: وارد کردن چندین جدول به یک دیتاست

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    میشه در چند خط ، مثال بزنید؟
    من از این استفاده می کنم
    Dap.fill(DS,"Tablename")

    ولی این باعث میشه که جدول های قبلی که در دیتاست بود از بین بره
    سلام دوست عزیز

    از روش زیر استفاده کن:

    Dim DA As New Data.SqlClient.SqlDataAdapter
    Dim DS As New DataSet
    Dim DT As DataTable


    DA.Fill(DT)
    DT.TableName = "Table1"
    DS.Tables.Add(DT)


    DA.Fill(DT)
    DT.TableName = "Table2"
    DS.Tables.Add(DT)


    موفق باشید ....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن چندین رکورد در دیتابیس به صورت همزمان
    نوشته شده توسط mohammad5530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 مهر 1393, 14:18 عصر
  2. وارد کردن یک جدول از اوراکل به Sql
    نوشته شده توسط mohsen.net در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1390, 17:08 عصر
  3. وارد کردن دو جدول متفاوت در یک گزارش
    نوشته شده توسط saeedhan در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 03:05 صبح
  4. وارد کردن چندین رکورد پس از وارد کردن یک رکورد
    نوشته شده توسط rmb_ali در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 17:24 عصر
  5. وارد کردن یک فیلد از یک جدول به جدولی دیگر
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 18:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •