نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه با LINQ در dataGridView مقدار خاصی را جستجو کنیم.

  1. #1

    چگونه با LINQ در dataGridView مقدار خاصی را جستجو کنیم.

    سلام دوستان گرامی.
    فرض کنید که یک data grid view داریم که شامل چند سطر و چند ستون است که حاوی یکسری اطلاعات است.
    من میخواهم شماره ردیف اون سطری که شامل اطلاعات مورد نظر من هست را بدست بیارم ولی ناموفقم .

    در ضمن من این کد رو هم استفاده کرده ام ولی پیغام خطا میدهد.

    int index = (dgv.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    .Where(r => r.Cells[0].Value == SearchForThis)
    .Select(r => r.Index)).First();
    Or with Query Syntax:


    int index = (from r in dgv.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    where r.Cells[0].Value == SearchForThis
    select r.Index).First();

    ممنون میشوم راهنمایی فرمائید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چگونه با LINQ در dataGridView مقدار خاصی را جستجو کنیم.

    شما بهتره برید داخل آبجکت منبع که به دیتا گرید دادید سرچ کنید و ایندکس سطر رو بدست بیارید. کد خودتون مشکلش چیه؟ ارور داره؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه با LINQ در dataGridView مقدار خاصی را جستجو کنیم.

    منبعی که من دارم فرض کنید نام شخص، و وضعیت فعال یا غیر فعال بودن شخص رو در خودش نگه داشته (یک list)
    حالا میخواهم براساس تک تک نام آدم ها در list ردیف مربوطه در data grid که اسم کاربران در خودشه نگه داشته پیدا کنم.
    بعد که شماره ردیف پیدا کردم یک کارهایی رو ردیف مربوطه در دیتا گرید انجام بدم.

    پیغام خطا هم : {"Object reference not set to an instance of an object."}
    هست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: چگونه با LINQ در dataGridView مقدار خاصی را جستجو کنیم.

    سلام
    روش شما اشتباه هست، تو کنترل نباید دنبال یک مقدار بگردین.
    شما توی DataSource مقدارتون رو پیدا کنید. و با استفاده از توابعی مانند IndexOf شماره ردیف رو پیدا کنید.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در نمایش نتیجه کوئری LINQ در DataGridView
    نوشته شده توسط پارسا کیانبخت در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 18:32 عصر
  2. چند سوال درباره LINQ و Datagridview
    نوشته شده توسط Reza1607 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 20:01 عصر
  3. سوال: چطوری میشه در datagridview مقدار cell راچک کرد
    نوشته شده توسط kelayeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 17:47 عصر
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 11:12 صبح
  5. چگونه بین فیلد های DataGridview با اینتر حرکت کنم؟
    نوشته شده توسط stealer2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 اسفند 1386, 02:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •