نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

  1. #1

    Question ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    با سلام.
    من با کد زیر یه تصویری رو سیو میکنم بعد لودش میکنم ولی برای دومین نمیشه و پیام A generic error occurred in GDI+. رو میده.

    کد ذخیره:
                    pictureBox1.Image.Save(Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg");



    کد لود:

    Bitmap myBmp = new Bitmap(Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg");

    if (Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg".ToString() != "")
    {
    fname1 = Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg".ToString();
    }

  2. #2

    نقل قول: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    اینم تصویر ارور هست لطفا جواب بدید.
    این برنامه طوری هست که باید بشه یه عکس رو به یک نام (مثلا a) ذخیره کنه بعد اونو لود کنه.
    برای بار اول همه چی درست عمل میکنه اما موقع ذخیره عکس برای بار دوم این ارور رو میده.
    aa.jpg

  3. #3

    نقل قول: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    سلام دوست عزیز .
    فکر میکنم بخاطر این هست که عکس در حال استفاده هست (توسط برنامه خودتون) برای همین error میده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan13 مشاهده تاپیک
    با سلام.
    من با کد زیر یه تصویری رو سیو میکنم بعد لودش میکنم ولی برای دومین نمیشه و پیام A generic error occurred in GDI+. رو میده.

    کد ذخیره:
                    pictureBox1.Image.Save(Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg");



    کد لود:

    Bitmap myBmp = new Bitmap(Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg");

    if (Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg".ToString() != "")
    {
    fname1 = Application.StartupPath + @"\pic\1.jpg".ToString();
    }

    اولا برای Save کردن تصویر حتما از اورلودی از متد Save استفاده کنین که فرمت رو هم بگیره، برای مثال از فرمت System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Gif استفاده کنین.

    ثانیا برای نمایش عکس سیو شده از متد
    e.Graphics.DrawImage استفاده کنین که e رو میتونین با استفاده از متد CreateGraphics کنترل PictureBox بسازین.

  5. #5

    نقل قول: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک
    اولا برای Save کردن تصویر حتما از اورلودی از متد Save استفاده کنین که فرمت رو هم بگیره، برای مثال از فرمت System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Gif استفاده کنین.

    ثانیا برای نمایش عکس سیو شده از متد
    e.Graphics.DrawImage استفاده کنین که e رو میتونین با استفاده از متد CreateGraphics کنترل PictureBox بسازین.
    خیلی ممنون از جوابتون ولی میشه واضح تر توضیح بدید؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan13 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از جوابتون ولی میشه واضح تر توضیح بدید؟؟؟
    منظور از اورلود یعنی مثلا: (pictureBox1.Image.Save("image.png",ImageFormat.Png

  7. #7

    نقل قول: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک
    منظور از اورلود یعنی مثلا: (pictureBox1.Image.Save("image.png",ImageFormat.Png
    انجام دادم نشد
    مشکل تو قسمت دوم حرفتوون بود

    مشکل اینکه برای بار دوم سیو نمیشه و ارور میده با dialog میشه حلش کرد ولی میخوام تو جا و اسمی که من براش تعیین کردم سیو بشه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره نشدن فایل برای دومین بار

    الان دسترسی به ویژوال استودیو ندارم، فردا انجام میدم براتون

    میدونستم مشکلتون با این قسمت حل نمیشه، ولی کلا گفتم موقع سیو کردن حتما Format تصویر هم معین کنین و فقط به اسم فایلی که سیو میکنین قناعت نکنین، نمیشه که با عوض کردن Extension فایل فرمتش هم عوض بشه. اگه اینطور باشه یه عکس jpeg رو پسوندشو به png تبدیل میکنیم و تصویر میشه png. اینجوری کدینگ و مباحث CosinTransform و WaveLet کشک میشه!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ذخیره نشدن فایل متنی
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 02:07 صبح
  2. ذخیره نشدن فایل جاوا در مسیر مورد نظر
    نوشته شده توسط gorywolf در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1391, 23:05 عصر
  3. سوال: ذخیره نشدن فایل روی فایل قبلی
    نوشته شده توسط MS.Worm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 12:53 عصر
  4. مشکل ذخیره نشدن فایل با حجم بالا در هاست !!!!؟؟؟
    نوشته شده توسط hamed009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 21:53 عصر
  5. فارسی کردن فیلد در sql (برای دومین بار)
    نوشته شده توسط mahhnaz005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 08:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •