نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

  1. #1

    پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    سلام

    یک سبد خرید دارم و همه چیز به درستی کار میکنه فقط مشکل اینه کالاهایی که کاربر انتخاب کرده هیج وقت پاک نمیشه و
    همیشه هست و میخوام وقتی کاربر روی دکمه تایید نهایی کلیک میکنه اون لیست سبد پاک بشه وهمینطور اگر صفحه سایت بست

    از کد زیر استفاده میکنم:


    void Profile_OnMigrateAnonymous(object sender, ProfileMigrateEventArgs e)
    {
    ProfileCommon anonymousProfile = Profile.GetProfile(e.AnonymousID);
    if (anonymousProfile.SCart != null)
    {
    if (Profile.SCart == null)
    Profile.SCart = new ShoppingCartExample.Cart();

    Profile.SCart.Items.AddRange(anonymousProfile.SCar t.Items);

    anonymousProfile.SCart = null;
    }

    ProfileManager.DeleteProfile(e.AnonymousID);
    AnonymousIdentificationModule.ClearAnonymousIdenti fier();

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    سلام اگر اطلاعات خرید را در session ذخیره میکنید می توانید از Session.Abandon و Session.Clear استفاده نمایید

  3. #3

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    میشه کاملتر توضیح بدید ممنون میشم
    کدهاشو اگه میشه بذارید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    کاملتر چی دوست عزیز؟؟؟!!!!شما یه زحمت به خودتون بدین عبارت ها رو تو گوگل سرچ کنین هزار تا لینک براتون لیست میکنه!!!!!!!



  5. #5

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    اولا که یکی جواب سوال منو داد و من از ایشون خواهش کردم که بیشتر توضیح بدن دخالت شمارو این وسط متوجه نمیشم و من جواب سوال بکارم میاد نه اظهار نظر بیخود
    دوما اینکه من حتما سرچ کردم و به جواب نرسیدم نیاز به گفتن شما نبود

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    اولاً اینجا تالار علمی هست پس صحبت کردنتون باید مناسب تالار باشه!!این از این
    ثانیاً میشه بگین چه جوری سرچ کردین که کد مربوط به Session.Abandon و Session.Clear رو خواستین؟؟؟!!!!!



  7. #7

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    شما جای اینکه بری جریمه بفرستی واسه بنده همینجا جواب میدادید بهتر بود , مدیر من الان 5 امتیاز منفی گرفتم حالا چیکار کنم؟
    در ضمن من کمکی از شما نخواستم با احترام

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    من هم قصد کمک نداشتم!!!
    جریمه هم برای توهین تون به کاربر سایت که بنده باشم نه به مدیر بخش.
    موفق باشین!



  9. #9

    نقل قول: پاک شدن محصول در سبد خرید بعد از تایید نهایی یا بسته شدن سایت

    به سلاااامت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1392, 11:25 صبح
  2. پیام تایید قبل از بسته شدن برنامه
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1392, 02:10 صبح
  3. خطای در اضافه کردن محصول به سبد خرید
    نوشته شده توسط ashkandehnavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1392, 02:11 صبح
  4. خطای در اضافه کردن محصول به سبد خرید
    نوشته شده توسط ashkandehnavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1392, 19:32 عصر
  5. سوال: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 23:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •