نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درخواست راهنمایی فوری

  1. #1

    درخواست راهنمایی فوری

    مشکل با نرم افزار Eclipse در همین ابتدای کار:
    سلام دوستان بنده تازه با این سایت آشنا شدم و از قبل آشنایی متوسطی در زمینه برنامه نویسی دارم.ولی با محیط Eclipse تازه آشنا شدم و همین ابتدای کار نتونستم در این نرافزار برای یک برنامه ساده خروجی بگیرم؟ و همین ابتدای کار خیلی ناراحت شدم .عکسی رو که از محیط نرم افزار گرفته ام رو در زیر مشاهده می کنید:(ارور های مربوط به خطوط 1و2و3و8 واسه چی هستن؟)
    01-01-2015 02-58-22 ب-ظ.jpg

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی فوری

    سلام. خوش اومدید.
    خطای خط هشتم دلیلش اینه که System یک کلاس هست و با حرف بزرگ شروع می‌شه. جاوا به حروف بزرگ و کوچیک حساسه. این درستشه:
    System.out.println(z);

    خطاهای بالایی رو دلیلشون رو نمی‌دونم و اصولا نباید وجود داشته باشن. مطمئن شید که فایل start.java توی هیچ فولدری قرار نگرفته باشه و مستقیما توی فولدر سورس برنامه باشه.
    بعضی از اوقات هم IDEها یه خطایی رو که میگیرن حتی بعد از اصلاح یادشون نمی‌ره! یه بار هم Eclipse رو ببندید و دوباره باز کنید شاید مشکل حل شه.

    اگه مشکلتون حل نشد همینجا بگید تا دنبال دلیل دیگه‌ای بگردیم.
    موفق باشید.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی خیلی فوری(تحلیل بخشی از رستوران)
    نوشته شده توسط mankanhamed در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 10:22 صبح
  2. سوال: درخواست راهنمایی فوری
    نوشته شده توسط liner1000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 21:29 عصر
  3. درخواست راهنمایی فوری
    نوشته شده توسط khalili67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1390, 21:47 عصر
  4. درخواست راهنمایی فوری در مورد SQl DMO
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 10:50 صبح
  5. سوال: Attach بانک Sql در دلفی و درخواست راهنمایی فوری
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •