نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با ایجاد پوشه تکراری ذر indy ftp

  1. #1

    Cool مشکل با ایجاد پوشه تکراری ذر indy ftp

    من با indy ftp می خوام یک فابل را ارسال کنم . منتها قبل از ارسال فایل از طریق دستور ذیل یک پوشه در محل سرور ایجاد می کنم .
    IdFTP1.MakeDir()

    مشکل اینجا است که اگر پوشه از قبل وجود داشته باشد خطا میده که این پوشه قبلا ایجاد شده ولی من می خوام که اگر پوشه تکراری است روی اون مجددا عمل بازنویسی را انجام بده و پوشه را جایگزین کنه .
    آیا راهی برای این کار هست ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ایجاد پوشه تکراری ذر indy ftp

    یه راهش اینه که قبل از ساخت یه exist بگیرید و اگه وجود داشت دیلیتش کنید و بعد شروع به ساخت کنید.


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشکل با ایجاد پوشه تکراری ذر indy ftp

    امید وارم این دستور کمک کتون که فایل تکراری رو هم قبول میکنه
    IdFTP1.Connect
    در اینجا هاست رو می گیرد=={ IdFTP1.Host := Edit4.Text
    IdFTP1.Username := Edit2.Text
    IdFTP1.Password := Edit3.Text
    application.ProcessMessages
    IdFTP1.Connect;}
    این ادیت ادرس فایل رو میگیرد=== f := Edit1.Text
    if IdFTP1.Connected then
    begin
    application.ProcessMessages
    IdFTP1.ChangeDir('/')
    ProgressBar1.Visible := True
    ProgressBar1.Max :=10
    application.ProcessMessages
    IdFTP1.Put(f, ExtractFileName(f))
    application.ProcessMessages

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ایجاد پوشه تکراری ذر indy ftp

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    یه راهش اینه که قبل از ساخت یه exist بگیرید و اگه وجود داشت دیلیتش کنید و بعد شروع به ساخت کنید.
    وقتی می خوام فایل را پاک کنم چون یک سری اطلاعات داخل اون هست خطا می گیره ، چطوری می تونم اول محتویات داخل فولدر را پاک کنم . بعد خود فوادر را ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ایجاد پوشه تکراری ذر indy ftp

    نقل قول نوشته شده توسط soft-c مشاهده تاپیک
    وقتی می خوام فایل را پاک کنم چون یک سری اطلاعات داخل اون هست خطا می گیره ، چطوری می تونم اول محتویات داخل فولدر را پاک کنم . بعد خود فوادر را ؟
    قائدتا باید بشه. البته اگه فایلهای درون پوشه در حالت اجرا نباشند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشکل با ایجاد پوشه تکراری ذر indy ftp

    با سلام.
    با این برنامه میتونی برنامه هایی که باز هستند رو ببندی.
    اول اون برنامه رو با یک شرط اگر برنامه باز هست ببند و بعد اون فایل رو با فرمان delete پاکش کن و فایل جدید رو براش بفرست.

    دانلود KillTask_A.K

    امیدوارم مشکلت حل شده باشه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایجاد پوشه layout برای سایز 800*1280
    نوشته شده توسط r_khan در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 10:24 صبح
  2. مشکل در ایجاد ارتباط با بانک - ذخیره تصاویر در پوشه
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 11:54 صبح
  3. مشکل در ایجاد فایل در یک پوشه تو در تو
    نوشته شده توسط Restlesa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 19:53 عصر
  4. مبتدی: مشکل در ایجاد پوشه های مجازی در IIS
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 08:56 صبح
  5. مشکل ایجاد پوشه توسط کاربران وب (chmod 777)
    نوشته شده توسط farhadsoft در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 17:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •