نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به یک Div در asp.net

  1. #1

    دسترسی به یک Div در asp.net

    سلام . میخوام به این div که سمت کلاینت هست دسترسی داشته باشم ، برای show کردنش و دریافت مقادیر بله و خیر . اما نمی دونم باس چی کار کنم.


    <!-- START Modal dialog -->
    <!-- filter: alpha(opacity=50); -->
    <div id="ModalBox" style="display: none">
    <div style="width: 100%; height: 100%; position: absolute; z-index: 39; background-color: Gray;
    filter: alpha(opacity=50);">
    </div>
    <div id="mmtest" style="top: 30%; position: absolute; left: 35%; background-color: White;
    z-index: 40;">
    <table class="InputBox" style="text-align: center; border-width: 1px; width: 500px;
    padding: 15px">
    <tr>
    <td colspan="3">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="3">
    <textarea id="TextArea1" style="width: 100%; height: 100px; overflow: auto" cols="20"
    rows="2"></textarea>
    <br />
    <br />
    <hr style="height: 1px; background-color: #0099FF; border: none" />
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="width: 483px">
    &nbsp;
    </td>
    <td style="width: 60">
    <a id="ModalOK" href="">بلی </a>
    </td>
    <td style="width: 60">
    <a id="ModalCancel" href="">خیر</a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </div>
    <!-- END Modal dialog -->




  2. #2

    نقل قول: دسترسی به یک Div در asp.net

    سلام اینطوری میتونی دسترسی داشته باشه
    <div id = "testDiv"  runat="server">sample text
    </div>

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    testDiv.Visible = false;
    }

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به یک Div در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar2 مشاهده تاپیک
    سلام اینطوری میتونی دسترسی داشته باشه
    <div id = "testDiv"  runat="server">sample text
    </div>

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    testDiv.Visible = false;
    }
    ممنون ، اما دو سوال .

    1- من تو مقاله ها خوندم که ایدی اشیایی که سمت سرور ساخته میشن تغییر می کنه پس ممکنه موقع کال کردن div مشکل پیش بیاد (( درسته ؟ ))

    2- ممنونم میشم بگین چطوری تشخیص بدم که از داخل div چه دکمه ای انتخاب شده ، منظورم Yes یا NO هست

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به یک Div در asp.net

    - من تو مقاله ها خوندم که ایدی اشیایی که سمت سرور ساخته میشن تغییر می کنه پس ممکنه موقع کال کردن div مشکل پیش بیاد (( درسته ؟ ))
    در مورد سوال اول باید بگم وقتی شما صفحه ار رو توی وب باز می کنید درخواست به سمت سرور میره و سرور کد های aspx رو به html تبدیل میکنه و تویه این تبدیل نام ها هم تغییر می کنند ولی توی خود سرور همون نام است
    2- ممنونم میشم بگین چطوری تشخیص بدم که از داخل div چه دکمه ای انتخاب شده ، منظورم Yes یا NO هست
    سوال دمو هم اگه از دکمه های سمت سرور استفاده کنید که راحته پیدا کردن خوب متد مربوطش اجرا میشه دیگه

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به یک Div در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar2 مشاهده تاپیک
    در مورد سوال اول باید بگم وقتی شما صفحه ار رو توی وب باز می کنید درخواست به سمت سرور میره و سرور کد های aspx رو به html تبدیل میکنه و تویه این تبدیل نام ها هم تغییر می کنند ولی توی خود سرور همون نام است

    سوال دمو هم اگه از دکمه های سمت سرور استفاده کنید که راحته پیدا کردن خوب متد مربوطش اجرا میشه دیگه
    مرسی ، متوجه شدم چطوری ازش استفاده کنم اما مثلا با این کد ، موقعی که روی باتن کلیک می کنم صفحه رفرش میشه


    testDiv.Visible=!(testDiv.Visible);

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به یک Div در asp.net

    سلام خوب معلومه که رفرش میشه شما امدین کد سمت سرور نوشتین.

    اگه میخواید که رفرش نشه باید از جی کوئری و آژاکس استفاده کنید یا اینکه کدتون رو داخل آپدیت پنل قرار بدین.

تاپیک های مشابه

  1. و دسترسی به web user control asp.net
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1392, 21:22 عصر
  2. سوال: مشکل در استفاده ازcss و div در asp.net
    نوشته شده توسط anis71 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 14:45 عصر
  3. سوال: عدم دسترسی به Resource های یک ASP.NET Control
    نوشته شده توسط salehbagheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1389, 10:36 صبح
  4. مخفي كردن Div در asp.net 2008
    نوشته شده توسط oracle_2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1387, 20:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •