نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: این خطا به خاطر جابجایی فایل اجرایی - خطای A network-related or instance-specific error occurred

  1. #1

    این خطا به خاطر جابجایی فایل اجرایی - خطای A network-related or instance-specific error occurred

    سلام دوستان
    ببخشید من یه برنامه نوشتم جابجاش کردم توی یک مسیر دیگه با این خطا مواجه شدم به خاطر چیه ؟
    گذاشتم رو any cpu | دات نت 4 | استیمول ریپورت

    ==========================
    به نظرم به خاطر فایل کانفیگ هستش برای بار اول خطا داد و هر جا میخواست از setting داده بگیره خطا تولید میکرد ولی برای بعد خطا نداد.

    متن خطا :
    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.Data.EntityException: The underlying provider failed on Open. ---> System.Data.SqlClient.SqlException: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetCo nnection(DbConnection owningObject, UInt32 waitForMultipleObjectsTimeout, Boolean allowCreate, Boolean onlyOneCheckConnection, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetCo nnection(DbConnection owningObject, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.TryGe tConnection(DbConnection owningConnection, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.TryOpe nConnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpen(TaskCo mpletionSource`1 retry)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open()
    at System.Data.EntityClient.EntityConnection.OpenStor eConnectionIf(Boolean openCondition, DbConnection storeConnectionToOpen, DbConnection originalConnection, String exceptionCode, String attemptedOperation, Boolean& closeStoreConnectionOnFailure)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Data.EntityClient.EntityConnection.OpenStor eConnectionIf(Boolean openCondition, DbConnection storeConnectionToOpen, DbConnection originalConnection, String exceptionCode, String attemptedOperation, Boolean& closeStoreConnectionOnFailure)
    at System.Data.EntityClient.EntityConnection.Open()
    at System.Data.Objects.ObjectContext.EnsureConnection ()
    at System.Data.Objects.ObjectQuery`1.GetResults(Nulla ble`1 forMergeOption)
    at System.Data.Objects.ObjectQuery`1.System.Collectio ns.Generic.IEnumerable<T>.GetEnumerator()
    at System.Linq.Enumerable.Single[TSource](IEnumerable`1 source)
    at System.Linq.Queryable.Any[TSource](IQueryable`1 source)
    at PreView.frm_Login.button1_Click(Object sender, EventArgs e) in C:\Users\S-Z\Desktop\Proje Customer\PreView\PreView\frm_Login.cs:line 27
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.18449 built by: FX451RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Fra...9/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    PreView
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase:file:///C:/Users/raminsaffari/Deskto...ug/PreView.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.18046 built by: FX45RTMGDR
    CodeBase:file:///C:/Windows/Microsoft.Net/ass...dows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 V
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mosafers : شنبه 13 دی 1393 در 18:32 عصر

  2. #2

    نقل قول: این خطای جابجایی فایل اجرایی به خاطر چیه؟

    کدت رو بزاری راحت تر میشه مشکلت رو هل کرد.
    این خطا از نظر من میگه داداش من فایل ها استیمول رو ندارم برای اجرا پس چطور گزارش بگیرم برات وقتی برنامه استیمول یا دی ال ال ها من نیست.

  3. #3

    نقل قول: این خطای جابجایی فایل اجرایی به خاطر چیه؟

    من فایل های dll استیمول رو توی پوشه debug قرار دادم واز آنجا به add refrence کردم.
    و مشکلی هم در گزارشگیری نداره...

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: این خطای جابجایی فایل اجرایی به خاطر چیه؟

    مسیری که به برنامه دادی رو بزار تا بشه کمک کرد
    داره به مسیرت گیر میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط yasin5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1396, 11:07 صبح
  2. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط hichkasebikas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 11:25 صبح
  3. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط mohande3kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1394, 00:15 صبح
  4. پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 14:30 عصر
  5. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط ehsan7007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1391, 16:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •