نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل Package Failed هنگام کامپایل برنامه

  1. #1

    مشکل Package Failed هنگام کامپایل برنامه

    سلام من mono رو تو vs 2013 راه اندازی کردم حالا وقتی برنامه رو کامپایل میکنم حتی ماشین مجازی هم ران میشه ولی یه اخطار درباره package failed میاره به شرح زیر… لدفن بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟
    Could not create the Android package. See the Output (Build) window for more details
    یه مشکل دیگه هم اونه که xamarin studio میگه که اکانتت expire شده… اینو چیکار کنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Alireza_1387
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    50

    نقل قول: مشکل Package Failed هنگام کامپایل برنامه

    برای رفع این ارور باید فایل پروژه تون رو با text editor باز کنید و دنبال <TargetFrameworkVersion>v4.3</TargetFrameworkVersion> بگردید . اگه پیدا کردید "v4.3" رو به "v4.4" یا "v4.1" تغییر بدید .
    کرک سالم و تست شده xamarin رو از سایت downloadly.ir دانلود کنید . اگه می تونید آخرین نسخه xamarin در این سایت موجود هست . اون رو هم می تونید دریافت کنید .

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: error در هنگام کامپایل برنامه vs2012 درC++‎.net
    نوشته شده توسط EBRAHIMIEKOKDARAGHI در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 دی 1391, 22:13 عصر
  2. سوال: نشان ندادن خطا در هنگام کامپایل برنامه
    نوشته شده توسط matin.soft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 10:30 صبح
  3. پیغام خطا هنگام کامپایل برنامه
    نوشته شده توسط sd.CSharpProgrammer در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1391, 15:23 عصر
  4. گردش در کد هنگام کامپایل برنامه!!
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1389, 16:36 عصر
  5. مشکل هنگام کامپایل برنامه در VC++‎.net
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 12:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •