نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: باز کردن برنامه نوشته شده در 2007 در دلفی XE2 و خطایLeft side cannot be assigned to

  1. #1

    باز کردن برنامه نوشته شده در 2007 در دلفی XE2 و خطایLeft side cannot be assigned to

    سلام به دوستان

    یک برنامه توی دلفی 2007 نوشتم و حالا میخوام انتقالش بدم به XE2
    وقتی برنامه رو باز میکنم و کامپایل میکنم ، پیام خطای زیر رو میده:

    [DCC Error] frxpngimage.pas(2767): E2064 Left side cannot be assigned to
    و توی این خطوط هم این خطا رو میده :

    Byte(Dest^) := fOwner.GammaTable[pByte(Longint(Src) + 2)^]; inc(Dest);
    Byte(Dest^) := fOwner.GammaTable[pByte(Longint(Src) + 1)^]; inc(Dest);
    Byte(Dest^) := fOwner.GammaTable[pByte(Longint(Src) )^]; inc(Dest);


    و حدود 57 خط که این کد ها رو داره

    اول فکر کردم مشکل از نسخه fast Report هستش
    حذف کردم و دوباره نصب کردم
    اما بازم نشد

    به نظر شما مشکل کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: باز کردن برنامه نوشته شده در 2007 در دلفی XE2 و خطایLeft side cannot be assigned to

    فهمیدم مشکل کجاست
    توی نسخه های XE به بعد این فایل
    frxpngimage پشتیبانی نمیشه
    من همه یونیت هایی که از این یونیت Uses کرده بودم رو پاک کردم ، برنامه کامپایل شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 23:00 عصر
  2. exe کردن برنامه نوشته شده با اکسس
    نوشته شده توسط madandar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 14:29 عصر
  3. نصب کردن برنامه نوشته شده
    نوشته شده توسط H_T_O_A در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 11:32 صبح
  4. Package کردن برنامه نوشته شده با Java
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 22:08 عصر
  5. کرک کردن برنامه نوشته شده با فاکس پرو
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 06:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •