نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

  1. #1

    Question فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

    سلام دوستان من آدرس یک عکس رو تویtextbox گذاشتم چطور میتونم با زدن دکمه عکس به استیمول فرستاده بشه؟
    توی استیمول یک متغییر image هم ساختم...

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

    سلام
    ///////

    Image img=Image.FromFile(textbox1.Text);
    stireport.Compile();
    stireport["image"]=img;
    stireport.Show();

  3. #3

    نقل قول: فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

    سلام ممنونم از شما و کد خوبتون...
    تصاویر رو هم میفرسته ولی وقتی میام از پوشه bin/debug برنامه رو اجرا میکنم با خطای عکس پیوستی مواجه میشم.
    اینم کدمه...
    یعنی در صورتی که دو خط ارسال عکس رو حذف کنم صحیح گزارش میکنه نمیدونم مشکل از کجای ارسال عکس هستش

                    StiReport Report = new StiReport();
    PerViewEntities db = new PerViewEntities();
    Report.Load("report\\ListCustomer.mrt");
    Report.RegData("ListCustomer", db.tbl_Customer);
    Image img = Image.FromFile(Properties.Settings.Default.Address Picture);
    Report.Compile();
    Report["LogoImage"] = img;
    Report["tarikh"] = Utils.getPersianDateNow();
    Report.Show();

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

    تو setting چی ذخیره کردی؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

    یه مسیج باکس گذاشتم که آدرس عکس (Properties.Settings.Default.AddressPicture ) رو بهم درست نشون داد و عکس هم Logo است که آدرس دهی مشکل نداشته و توی برنامه هستش.
    ولی وقتی میخوام همین عکس رو به گزارش بفرستم خطا میده.
    میشه خواهش کنم یه نمونه بنویسید برام قرار بدید لازم دارم.


  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

    یه فایل گذاشتم داخل Resource برنامه اگه قراره از فایل داخل کامپیوتر بخونه هم شبیه اینه فقط دستورش به جای
    Image image = (Image)(stimul_image.Properties.Resources.Apple_Up  date_Logo);
    می نویسی
     Image image = Image.FromFile(yourfile);


    اینم لینکش http://s4.picofile.com/file/81626374...image.zip.html

  7. #7

    نقل قول: فرستادن آدرس عکس به استیمول و نمایش؟

    به وسیله این دستور تصویر را ارسال میکنه در StimulSoft
                (rptReport.GetComponentByName("ImgShow") as StiImage).Image = pictureBox1.Image;

    ولی این نکته رو توجه داشته باش برای ارسال به استیمول یه ابزار نمایش تصویر قرار میده در فایل استیمولت و اسمی روش قرار میدی مثلاً ImgShow من اسم فایلم رو قذاشتم. که اول باید این فایل رو بسازی در استیمول و بعد همچین نامی براش قرار بدی.وقتی قرار دادی از دستور بالا برای ارسال تصویر استفاده کنی و جواب میگیری.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرستادن دینامیک عکس به کریستال ریپورت بوسیله آدرس
    نوشته شده توسط hadi-z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 20:00 عصر
  2. سوال: نمایش عکس در استیمول که بصورت آدرس ذخیره شده است
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1393, 09:28 صبح
  3. سوال: نحوه ذخیره و بازیابی آدرس عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط ali_shmki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 09:35 صبح
  4. مشکل: نحوه ذخیره آدرس عکس در بانک اطلاعاتی sql
    نوشته شده توسط gheidari در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 16:05 عصر
  5. مشکل در آدرس عکس ها در MasterPage.master
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 17:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •