نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش شماره خط خطا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    سیار
    سن
    34
    پست
    414

    Question نمایش شماره خط خطا

    سلام به همه اساتید
    من جهت پیدا کردن شماره خطی که توی برنامه به خطا خورده سرچ کردم که این پاسخ رو پیدا کردم


    Dim trace = New System.Diagnostics.StackTrace(ex, True)
    MsgBox(ex.Message & vbCrLf & "Error in ClaimFlag10 - Line number:" & trace.GetFrame(0).GetFileLineNumber().ToString)

    که شماره خط خطا رو برمیگردونه اما اگه فایل Exe برنامه رو توی یک مسیر دیگه ببرم شماره خط همیشه صفر برمیگرده
    کسی میدونه علت چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله damanpak : چهارشنبه 17 دی 1393 در 22:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    سیار
    سن
    34
    پست
    414

    نقل قول: نمایش شماره خط خطا

    کسی نبود؟
    من راه حلش رو پیدا کردم اما فکر نمیکنم منطقی باشه بهرحال تا دوستان راه حلی رو ارائه بدن این بهترین راهه
    من هرجا که فایل Exe رو میزارم کنارش فایلی با پسوند pdb رو هم کنارش میزارم
    این فایل در پوشه Debug کنار فایل Exe وجود داره
    منتظر راهنمایی های بهتر دوستان هستیم

تاپیک های مشابه

  1. update command و نمایش شماره ردیف در datagrid
    نوشته شده توسط shabnam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1392, 08:55 صبح
  2. سوال: خطایاب برنامه در Runtime (نمایش نام روال و شماره خط خطا)
    نوشته شده توسط محسن واژدی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 30 دی 1389, 14:24 عصر
  3. عدم نمایش آرم کریستال و نمایش شماره صفحه
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 08:10 صبح
  4. نمایش شماره ردیف در کنار رکوردها
    نوشته شده توسط mahtab8025 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 22:11 عصر
  5. خواندن شماره سطر خطا
    نوشته شده توسط jk در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 18:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •