نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش مقادیر پولی

  1. #1

    نمایش مقادیر پولی

    سلام
    تو فروشگاه اینترنتی 5040 موقع نمایش محصولات قیمت را سه رقم سه رقم جدا کرده آیا در بانک به این شکل ذخیره شده یا موقع نمایش؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط shahram176 مشاهده تاپیک
    سلام
    تو فروشگاه اینترنتی 5040 موقع نمایش محصولات قیمت را سه رقم سه رقم جدا کرده آیا در بانک به این شکل ذخیره شده یا موقع نمایش؟
    موق نمایش با استفاده از الگوها میتونیم رشته ها رو قالب دهی کنیم. برای مثالی که شما زدین میشه از کد زیر استفاده کرد:

    int count = 5200;
    lblResult.Text = count.ToString("#,###");

  3. #3

    نقل قول: نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    موق نمایش با استفاده از الگوها میتونیم رشته ها رو قالب دهی کنیم. برای مثالی که شما زدین میشه از کد زیر استفاده کرد:

    int count = 5200;
    lblResult.Text = count.ToString("#,###");
    این را که نوشتید یه توضیح بدید

تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی
    نوشته شده توسط iranrose63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 95
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 12:12 عصر
  2. آموزش: کامپوننت نمایش مقادیر پولی
    نوشته شده توسط matin.soft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 20:23 عصر
  3. سوال: نمایش مقادیر پولی در DBGrid
    نوشته شده توسط Reza798 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 02:47 صبح
  4. نمایش مقادیر بولی به صورت چک باکس
    نوشته شده توسط mehdik76 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 20:55 عصر
  5. نمایش مقادیر متغیرهای یک فرم در پیش نمایش گزارش
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 14:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •