نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش لیست اطلاعات توسط angularjs

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نمایش لیست اطلاعات توسط angularjs

    سلام
    من یه اکشن ایجاد کردم که در ان لیست اطلاعات را از بانک می گیرم با کد زیر:

    public virtual async Task<ActionResult> ListTerm()
    {
    Mapper.CreateMap<Term, ListTermViewModel>();

    var term =await _terms.GetAllTerms();

    IList<ListTermViewModel> termvm = Mapper.Map<IList<Term>,IList<ListTermViewModel>>(t erm);
    var result = JsonConvert.SerializeObject(termvm, Formatting.Indented,
    new JsonSerializerSettings
    {
    ReferenceLoopHandling = ReferenceLoopHandling.Ignore,
    });

    return PartialView(Views._ListTerm, result);

    }

    و یه پارشیال ویو هم درست کردم که داخل اون هم کد زیر را نوشتم:
    کد HTML:
    <div ng-app="Myapp">
        <table ng-controller="termctrl" class="table table-bordered">
            <tr>
                <th>#</th>
                <th>نام دوره</th>
            </tr>
            <tr ng-repeat="term in terms">
                <td>{{term.TermId}}</td>
                <td>{{term.TermName}}</td>
            </tr>
        </table>
    </div>
    و یه فایل اسکریپت هم درست کردم که کدهای آن از قرار زیر است:

    /// <reference path="../angular.min.js" />

    var app = angular.module('Myapp', []);

    app.controller('termctrl', function ($scope, $html) {
    $http.get('/Term/ListTerm').success(function (data) {
    $scope.terms = data;
    });
    });

    و در فایل _Layout هم از کد زیر برای فراخوانی این اکشن استفاده کرده ام:
    کد HTML:
    <li>@Html.ActionLink("دوره", MVC.Term.ActionNames.ListTerm, MVC.Term.Name)</li>
    ولی متاسفانه خروجی من درست نیست.
    میشه راهنمایی کنید که چطوری می تونم با angularjs کار کنم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    69

    نقل قول: نمایش لیست اطلاعات توسط angularjs

    دوست عزیز کلا اشتباه کردید در پیاده سازی مراحلی که میگم رو اجرا کن حل میشه 1- خروجی متد ListTerm() را فقط یک parialview کن نه کده دیگه و کد های مربوط به angular رو داخل parial view قرار بده 2- متدی بنویس برای فراخونی اطلاعات مورد نیاز از پایگاه داده که خروجی ان json باشد 3- در متد get کنترل angular خودت ادرس مربوط به متد نوشته شده در مورد 2 رو قرار بده
    نکته: توجه داشته باش اگه بعد از موارد گفته شده در بالا باز هم خطا داشتی شما باید lazyloding در angular رو مطالعه کن و مطالب گفته شده در بالا اضافه کن



تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: کدام مورد را برای نمایش لیست اطلاعات ترجیح می دهید؟چرا؟
    نوشته شده توسط helpsos در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 آبان 1393, 00:32 صبح
  2. سوال: نمایش لیست اطلاعات XML در فایل HTML با JQuery
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 01:48 صبح
  3. عدم نمایش اطلاعات توسط Crystal Report
    نوشته شده توسط __Genius__ در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 00:53 صبح
  4. نمایش چندین عکس توسط لیست باکس
    نوشته شده توسط bahar_frisky در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1387, 14:44 عصر
  5. سوال: نمایش لیست اطلاعات پس از دریافت
    نوشته شده توسط davood59 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 00:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •