صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 182

نام تاپیک: فرار از دست Lucky Patcher

  1. #1

    Arrow فرار از دست Lucky Patcher

    سلام دوستان
    خواهشا یه راهی بزارید جلو پای ما برا فرار از دست این نرم افزار

    این نرم افزار به راحتی پرداخت درون برنامه ای بازار ما رو مثل یه چوب کبریت شکست وازش رد شد و کاربر عادی رو به کاربر
    ویژه ارتقا داد خواهشن یه راهنمایی کنید چیکار کنم

  2. #2

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    دوستان کسی نظری نداره

  3. #3

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    با اپلیکیشن خودم تستش کردم. از همون اول با رنگ قرمز نشونش میده (به این معنی که این برنامه پچ نمی شود و هیچ شانسی برای کرک کردن آنها وجود ندارد) و هیچ کاریش نمیتونه بکنه. چطور اپلیکیشن شما رو مثل شکستن چوب کبریت پچ کرده؟

  4. #4

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    سلام سعید جان ممکنه شما بفرمایید تو سورستون از چه الگوریتمی استفاده کردید که این برنامه نتونسته روش عمل کنه؟؟؟


    سعید جان یه سوال دیگه گوشی شما روته ؟؟؟ اگه روت نباشه این برنامه بخوبی عمل نمی کنه

  5. #5

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    سلام سعید جان ممکنه شما بفرمایید تو سورستون از چه الگوریتمی استفاده کردید که این برنامه نتونسته روش عمل کنه؟؟؟
    الگوریتم خاصی نیست، برای ذخیره اطلاعات کاربر ویژه از SharedPreferences استفاده کردم.

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    سعید جان یه سوال دیگه گوشی شما روته ؟؟؟ اگه روت نباشه این برنامه بخوبی عمل نمی کنه
    آره روته

  6. #6

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    سلام سعید جان ممکنه شما بفرمایید تو سورستون از چه الگوریتمی استفاده کردید که این برنامه نتونسته روش عمل کنه؟؟؟


    سعید جان یه وسال دیگه گوشی شما روته ؟؟؟ اگه روت نباشه این برنامه بخوبی عمل نمی کنه



    بنده هم برا پرداخت درون برنامه ای از SharedPreferences استفاده کردم
    ولی براچی به راحتی کاربر عادی رو به کاربر ویژه ارتقا داد؟؟!!!



    ممکنه یه راه حل اساسی پیشنهاد دهید تا منم از این منجلاب بیرون بیام



    دوستان عزیز راهنمایی کنید

  7. #7

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    Lucky Patcher وقتی برنامه رو پچ می کنه، امضای اون رو تغییر میده. پس میتونی اول برنامه ات امضا رو چک کنی، اگه تغییر کرده بود پیام بده و برنامه رو ببنده

  8. #8

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    سعید جان شرمنده من تازه واردم نمیدونم این امضاش کجاست؟؟!!
    منظورتون از امضا چیه

    چه جور امضا رو محدود کنم


    بازم یه دنیا ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    سلام
    جالبه. روی برنامه خودم و چندتا برنامه دیگه هم تست کردم و توی همشون بدون پول، برنامه به نسخه کامل ارتقا داده شد. برنامه این جور عمل می کنه که بعد از کلیک روی پرداخت اصلا به بازار منتقل نمی شیم و برنامه lucky که باهاش برنامه رو پچ کردیم میاد بالا و دیگه تمام.
    2 تا راه حل رو امتحان کردم که جواب نداد. یکی اینکه چک کردم اگه برنامه lucky patcher نصب بود به کاربر بگه تا زمانی که این برنامه نصبه برنامه ما اجرا نمیشه .

    روش دوم هم چک کردن لایسنس برنامه بود که باز هم جواب نداد چون در واقع قسمت پرداخت درون برنامه ای دست کاری شده بود و لایسنس تغییری نکرده بود. البته گزینه تغییر لایسنس هم توی برنامه هست که روی برنامه من کار نکرد.
    آخرین ویرایش به وسیله esideli : پنج شنبه 25 دی 1393 در 20:02 عصر

  10. #10

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    سلام دوست عزیز
    حقیقتش این یه افتضاحه که به بار اومده

    بعضی برنامه ها رو نمیشه کرک کرد تا پول ندی نمی تونی کاری از پیش ببری
    ولی برنامه ای که من نوشتم رو تو نیم سوت کاربر عادی رو به ویژه ارتقا داد
    حالا بنظر شماها چیکار باید کنیم

    اگه اینجوری باشه که دیگه فاتحه برنامه هامون خوندس



    دوستانی که به عنوان توسعه دهنده در این زمینه فعالیت می کنند خواهشن راهنمایی کنند
    آخرین ویرایش به وسیله Ebrahimkh : دوشنبه 22 دی 1393 در 17:08 عصر

  11. #11

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    یکی اینکه چک کردم اگه برنامه lucky patcher نصب بود به کاربر بگه تا زمانی که این برنامه نصبه برنامه ما اجرا نمیشه که اصلا برنامه lucky pacher رو نمیشه فهمید که نصبه.
    چرا نمیشه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    عجب نرم افزار ملعونیه :)

    اصلا قرمز غیر قرمز حالیش نیست .. همه رو کرک کرد پرداخت درون برنامه رو تبدیل کرده به چیزی شبیه به ماست..

    من داخل یک بازی ایرانی اسمشو نمیارم علامتش داخل نرم افزار قرمز بود بود تست کردم راحت بعد از زدن کمه یک دیتالوگ فیتلر شده باز کرد تموم پیام درست رو فرستاد البته قبلش پچ کردم با اینکه قرمز بود.

    همین جور در شگفتم ..

    اخرین نسخه شو دان کنید ببنید باید چی کارش کنیم !

    سرقت در کمتر از 3 ثانیه !!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    چرا نمیشه؟
    تصحیح می کنم :

    این برنامه هر چند وقت یک بار نام پکیجش رو عوض می کنه بخاطر همین چک کردن نصب بودن تا زمانی که نام پکیج عوض نشده باشه جواب میده.
    آخرین ویرایش به وسیله esideli : سه شنبه 23 دی 1393 در 12:52 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    Ebrahimkh عزیز دوست من لطفا اسم بازی ای رو که بردی ویرایش کن

    اما اونم کامل پرداخت درون برنامهش کشک میشه!!! خیلی راحت هر قدر که ادم بخواد میشه سکه خرید!

    از این بد تر نمیشه!!

  15. #15

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    هرچیه تو همین لایسنسه

    حالا چیکار باید کنیم
    این لایسنس رو چجوری میشه دور از دست این برنامه قرار داد

    باشه چشم ویرایش زدم

  16. #16

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    فکر کنم وقتی برنامه lucky patcher بسته میشه لایسنس خودش رو پاک می کنه.
    نمیدونم منظورتون از بررسی نصب اون برنامه چی و به چه شکل هست ولی من منظورم به این شکل هست، جریان لایسنس چی هست؟

    من هفته پیش که به بازار گفتم گفتن خبر داریم! و لینک این صفحه رو دادن، اگه اشتباه نکنم یکی از بهترین راه حل ها این تیکه هست :

    برای درخواست خرید حتما از developer payload استفاده کنید

    در API نسخه ۳ پرداخت درون برنامه‌ای شما می‌توانید همراه هر درخواست خرید یک developer payload هم به بازار ارسال کنید. این رشته می‌تواند به عنوان یک شناسهٔ منحصر به فرد از سمت شما برای این خرید در نظر گرفته شود. بازار بعد از اتمام مراحل خرید این رشته را همراه با جزئیات پرداخت به برنامهٔ شما بازمی‌گرداند.
    شما باید این رشته را برای احراز هویت کاربری که درخواست خرید را داده است به بازار ارسال کنید. برای محصولات مصرف شدنی این رشته می‌تواند کاملا تصادفی ساخته شود، در حالیکه برای محصولاتی که مصرف شدنی نیستند، برای اطمینان از صحت خریده شدن محصول باید از یک رشتهٔ منحصر به فرد استفاده کنید.
    وقتی‌ که پاسخ را از بازار دریافت کردید، مطمئن شوید developer payload که بازار همراه با جزئیات خرید به شما بازگردانده است، همانی است که شما برای شروع عملیات پرداخت به بازار ارسال کرده بودید. برای اطمینان از امنیت پیشنهاد می‌شود این عملیات را بر روی سرور خود انجام دهید.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    نمیدونم منظورتون از بررسی نصب اون برنامه چی و به چه شکل هست ولی من منظورم به این شکل هست، جریان لایسنس چی هست؟

    من هفته پیش که به بازار گفتم گفتن خبر داریم! و لینک این صفحه رو دادن، اگه اشتباه نکنم یکی از بهترین راه حل ها این تیکه هست :
    منظورم از لایسنس همون اضای برنامه هست و برسی نصب هم منظورم همون چک کردن نصب بودن بود.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    خب خب یک روش برای مقابله با این برنامه مخوف پیدا کردم که الان بهتون می گم.

    ابتدا بگم که نه می شه چک کرد برنامه نصب هست یا نه و دوم اینکه این برنامه بدون تغییر لایسنس (امضای برنامه) هم می تونه پرداخت درون برنامه ای رو دور بزنه.از اون جایی که این برنامه مخوف یعنی lucky patcher برای اجرای کاراش نیاز به دسترسی روت و گوشی روت شده داره، در صفحه اول برنامه با متد زیر چک می کنیم که گوشی طرف روت شده یا نه. در صورت روت بودن گوشی به کاربر می گیم که "این برنامه در گوشی روت شده قابل اجرا نمی باشد" و در غیر این صورت کاربر به برنامه وارد میشه. همون طور هم که می دونید گوشی های روت شده نسبت به کوشی های روت نشده خیلی کمتر هستند.

    این متد بدون نیاز به هیچ فایل خارجی jar/lib کار می کنه.

    متد:

    private static boolean isRooted() {
    return findBinary("su");
    }



    public static boolean findBinary(String binaryName) {
    boolean found = false;
    if (!found) {
    String[] places = {"/sbin/", "/system/bin/", "/system/xbin/", "/data/local/xbin/",
    "/data/local/bin/", "/system/sd/xbin/", "/system/bin/failsafe/", "/data/local/"};
    for (String where : places) {
    if ( new File( where + binaryName ).exists() ) {
    found = true;
    break;
    }
    }
    }
    return found;
    }

    توی oncreate هم این طوری استفاده می کنیم :


    if(isRooted()){
    Toast.makeText(getBaseContext(), "این برنامه در گوشی روت شده قابل اجرا نمی باشد", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }else{
    کد های ورود برنامه//
    }

    خب نظرتون چیه که برای جلوگیری از روت کردن گوشی توسط کاربرها و کرک برنامه هامون، همه برنامه نویس های ایرانی دسترسی به برنامه شون رو از گوشی روت محدود کنن؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    .................

  20. #20

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    دوست عزیز بازم یه دنیا ممنون

    ولی اینجوری که شما عرض کردید برنامه هامون دیگه بفروش نمیرسن

    اگه یکی بگه این برنامه تو گوشی روت اجرا نمیشه دیگه کی دانلود بزنه ؟؟؟؟!!؟!؟


    حداقل یه راه منطقی تر که همه بتونن به راحتی استفاده کنند



    بازم ممنون

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بازم یه دنیا ممنون

    ولی اینجوری که شما عرض کردید برنامه هامون دیگه بفروش نمیرسن

    اگه یکی بگه این برنامه تو گوشی روت اجرا نمیشه دیگه کی دانلود بزنه ؟؟؟؟!!؟!؟


    حداقل یه راه منطقی تر که همه بتونن به راحتی استفاده کنند



    بازم ممنون
    اول بگم که فعلا این تنها راهی بود که پیدا کردم. احتمالا راه های بهتری هم هست ولی کسی که گوشیش روت باشه حالا امروز lucky patcher هست معلوم نیست فردا چه برنامه های دیگه ای بیان. فعلا ما دروازه رو می بندیم . این روت فقط به ضرر ما برنامه نویسا شده.

    چرا به فروش نمی رسه؟ مگه رایگان و درون پرداخت نمی خواین بزارین؟

  22. #22

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    آره خب درون برنامه ای می خوام بزارم
    بنظر شما این سورس جلوی لوک خوش شانس ما رو میگیره ؟؟؟!! خودتون تست زدین


    من به بازار گفتم اونا گفت کدتون رو سمت سرور قرار بدین
    گفتم یا للعجب این چی چی گفت

    حالا شما به این روشی که بازار بهش اکتفا کرده تا حالا کار کردین

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    نمیدونم منظورتون از بررسی نصب اون برنامه چی و به چه شکل هست ولی من منظورم به این شکل هست، جریان لایسنس چی هست؟

    من هفته پیش که به بازار گفتم گفتن خبر داریم! و لینک این صفحه رو دادن، اگه اشتباه نکنم یکی از بهترین راه حل ها این تیکه هست :
    بله بهترین راه همین هست.

    امضای برنامه داخل این برنامه تغییر نمیکنه چون در حالت پرداخت درون برنامه برنامه پچ نمیشه فقط انگار با تغییر dns داخلی در حالت موقت فقط پیام که مارکت ارسال میکنه به صورت کلیشه ای رو به برنامه میده.

    با توجه به اینکه پرداخت درون برنامه های ایران یک کپی از گوگل پلی هست (حتی به خودشون زحمت تغییر دادن پیام رو هم ندادن!) برنامه های ما هم به این طاعون دچار میشه.

    اما باید یک برنامه سمت سرور درست کنید که با یک الگوریتم به خصوص یک رشته منحصر به فرد رو به برنامه بده و برنامه این رشته منحصر به فرد رو همراه با payload برای مارکت ارسال بفرسته. در نهایت بعد از جواب مارکت به برنامه خروجی رو به سرور بده و بررسی کنه که این رشته قبلا ثبت شده یا خیر. بهتره برای بهینه شدن یک سیستم ورود با داشته باشید که بعدا در صورتی که سرور شما مثلا یک میلیون کاربر داشت در حین جستجو به کم بودن سرعت مواجه نشید.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    آره خب درون برنامه ای می خوام بزارم
    بنظر شما این سورس جلوی لوک خوش شانس ما رو میگیره ؟؟؟!! خودتون تست زدین


    من به بازار گفتم اونا گفت کدتون رو سمت سرور قرار بدین
    گفتم یا للعجب این چی چی گفت

    حالا شما به این روشی که بازار بهش اکتفا کرده تا حالا کار کردین
    ولا من همین امروز که شما گفتین فهمیدم همچین برنامه ای هست. اگه از برنامه های مشابه دیگه هم خبر دارین بگین تا از همین الان براش یه فکری بکنیم. این روش که گفتم هم خب کار میده. تا زمانی که گوشی روت باشه برناممون باز نمیشه. برنامه هم برای اجرا نیاز به دسترسی روت داره. اگه چند نفر نتونن از برنامه استفاده کنن بهتر از این هست که عده ای بخوان زرنگی کنن.

    به هر حال اگه کسی روش بهتری پیدا کرد بگه و همون طور که گفتم گوشی روت شده کلا به ضرر ماست.

  25. #25

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    بله بهترین راه همین هست.

    امضای برنامه داخل این برنامه تغییر نمیکنه چون در حالت پرداخت درون برنامه برنامه پچ نمیشه فقط انگار با تغییر dns داخلی در حالت موقت فقط پیام که مارکت ارسال میکنه به صورت کلیشه ای رو به برنامه میده.

    با توجه به اینکه پرداخت درون برنامه های ایران یک کپی از گوگل پلی هست (حتی به خودشون زحمت تغییر دادن پیام رو هم ندادن!) برنامه های ما هم به این طاعون دچار میشه.

    اما باید یک برنامه سمت سرور درست کنید که با یک الگوریتم به خصوص یک رشته منحصر به فرد رو به برنامه بده و برنامه این رشته منحصر به فرد رو همراه با payload برای مارکت ارسال بفرسته. در نهایت بعد از جواب مارکت به برنامه خروجی رو به سرور بده و بررسی کنه که این رشته قبلا ثبت شده یا خیر. بهتره برای بهینه شدن یک سیستم ورود با داشته باشید که بعدا در صورتی که سرور شما مثلا یک میلیون کاربر داشت در حین جستجو به کم بودن سرعت مواجه نشید.

    تصور من این بود که فقط یه رشته رو میدیم به سرور بعدش پس میگیریم، بعد اتمام کار رشته دود میشه میره، نگهداریه اینم خودش داستانیه :|

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    ولا من همین امروز که شما گفتین فهمیدم همچین برنامه ای هست. اگه از برنامه های مشابه دیگه هم خبر دارین بگین تا از همین الان براش یه فکری بکنیم. این روش که گفتم هم خب کار میده. تا زمانی که گوشی روت باشه برناممون باز نمیشه. برنامه هم برای اجرا نیاز به دسترسی روت داره. اگه چند نفر نتونن از برنامه استفاده کنن بهتر از این هست که عده ای بخوان زرنگی کنن.

    به هر حال اگه کسی روش بهتری پیدا کرد بگه و همون طور که گفتم گوشی روت شده کلا به ضرر ماست.

    من به عنوان یک کاربر روت بودن گوشیم رو به خرید یه برنامه ترجیح میدم، مزایای روت بودن فراتر از کرک کردن برنامه های خارجی و داخلی هست، نمیشه گذشت ازش .

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    طبق گفته بازار :
    "اگر پردازش امنیتی را به سرور خود منتقل کردید، مطمئن شوید که ارتباط بین دستگاه و سرور شما امن است."
    خب این هم یک سر نخ از بازار. شاید به درد کسی بخوره.

  27. #27

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    بازار برا چنین موقع هایی کم نمی یاره یه کپی پیست میزنه میفرسته میاد

    حالا ربات میفرسته یا ادمین من کاری بهش ندارم


    بنظر شما سمت سرور چه جوری کد میزنن ....

    دوستان خواهشن یه راه اساسی پیشنهاد بدین

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک




    من به عنوان یک کاربر روت بودن گوشیم رو به خرید یه برنامه ترجیح میدم، مزایای روت بودن فراتر از کرک کردن برنامه های خارجی و داخلی هست، نمیشه گذشت ازش .
    شما که گوشیت روت هست می تونی از این برنامه استفاده نکنی؟ همین برنامه ها هستند که خیلی افراد میرن دنبال روت.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    بازار برا چنین موقع هایی کم نمی یاره یه کپی پیست میزنه میفرسته میاد

    حالا ربات میفرسته یا ادمین من کاری بهش ندارم


    بنظر شما سمت سرور چه جوری کد میزنن ....

    دوستان خواهشن یه راه اساسی پیشنهاد بدین
    سمت سرو می خوای کد بزنی می تونی بری سمت php . البته برنامه های سمت سرور امنیتش الکی نیست و گرنه سرورتون هم حک می شه. کلا برنامه نویسی تحت وب خودش یه دنیایه.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    تصور من این بود که فقط یه رشته رو میدیم به سرور بعدش پس میگیریم، بعد اتمام کار رشته دود میشه میره، نگهداریه اینم خودش داستانیه :|
    من به مرگ گرفتم که به تب راضی بشید
    البته برای موارد که مصرفی نیستن که کلا باید اون رشته ارسالی رو ذخیره کرد حالا میخواد داخل گوشی باشه یا داخل سرور. اما برای موارد مصرفی رشته به قول خودمون دودش دادی دادی چیزی خاصی نیست.
    میشه این کار داخل خود برنامه انجام داد. خود برنامه یک رشته ای رو درست می کنه می فرسته و بعد از دریافت مطابقت رو انجام میده.
    اما اگر برای موارد که مصرفی نیستن اون رشته رو دودش بدی یک مشکلی پیش میاد اونم اینکه در صورتی که کاربران غیر مخرب برنامه رو از گوشیشون پاک کردن دوباره خواستن نصب کنن حتما یک نظر به این مضمون ها "نامرد دز.. فلان فلان .. برنامه قبلا فعال کرده بودم اما الان فعال نمیشه یک ستاره هم زیادته!!" در مدت زمان کوتاهی برای برنامه میاد.

  31. #31

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    این برنامه بدون تغییر لایسنس (امضای برنامه) هم می تونه پرداخت درون برنامه ای رو دور بزنه.
    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    امضای برنامه داخل این برنامه تغییر نمیکنه چون در حالت پرداخت درون برنامه برنامه پچ نمیشه فقط انگار با تغییر dns داخلی در حالت موقت فقط پیام که مارکت ارسال میکنه به صورت کلیشه ای رو به برنامه میده.
    ولی من هر چی تست کردم، امضا رو تغییر میده و برنامه ام با چک کردن تغییر امضا، این مساله رو متوجه میشه و یه پیام میده که از نسخه اصلی استفاده کنید و بسته میشه.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    ولی من هر چی تست کردم، امضا رو تغییر میده و برنامه ام با چک کردن تغییر امضا، این مساله رو متوجه میشه و یه پیام میده که از نسخه اصلی استفاده کنید و بسته میشه.
    لطفا اگه امکانش هست نحوه تست امضا تون رو بگین شاید ما اشتباه می کنیم.

  33. #33

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    لطفا اگه امکانش هست نحوه تست امضا تون رو بگین شاید ما اشتباه می کنیم.
    public String MySigCheck(Context context) {
    String sigChk = "";

    Signature[] signature = new Signature[0];

    try {
    signature = context.getPackageManager().getPackageInfo(context .getPackageName(), PackageManager.GET_SIGNATURES).signatures;

    } catch (PackageManager.NameNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    }
    sigChk = String.valueOf(signature[0].hashCode());

    return sigChk;
    }


    و در اکتیویتی اصلی:
                    if (MySigCheck(getApplicationContext()) != "18976453"){
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "لطفا از نسخه اصلی برنامه استفاده کنید.", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    finish();
    }

    که عدد 18976453 امضای برنامه من هست.

  34. #34

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    سلام سعید جان

    ممکنه بگویید که این تابع رو کجا باید اضافه کنیم
    این تابع بصورت خودکار صدا زده میشه ؟؟؟
    یا نه ما باید فراخوانیش کنیم ...


    ممنون

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    خب خب یک روش برای مقابله با این برنامه مخوف پیدا کردم که الان بهتون می گم.

    ابتدا بگم که نه می شه چک کرد برنامه نصب هست یا نه و دوم اینکه این برنامه بدون تغییر لایسنس (امضای برنامه) هم می تونه پرداخت درون برنامه ای رو دور بزنه.از اون جایی که این برنامه مخوف یعنی lucky patcher برای اجرای کاراش نیاز به دسترسی روت و گوشی روت شده داره، در صفحه اول برنامه با متد زیر چک می کنیم که گوشی طرف روت شده یا نه. در صورت روت بودن گوشی به کاربر می گیم که "این برنامه در گوشی روت شده قابل اجرا نمی باشد" و در غیر این صورت کاربر به برنامه وارد میشه. همون طور هم که می دونید گوشی های روت شده نسبت به کوشی های روت نشده خیلی کمتر هستند.

    این متد بدون نیاز به هیچ فایل خارجی jar/lib کار می کنه.

    متد:

    private static boolean isRooted() {
    return findBinary("su");
    }



    public static boolean findBinary(String binaryName) {
    boolean found = false;
    if (!found) {
    String[] places = {"/sbin/", "/system/bin/", "/system/xbin/", "/data/local/xbin/",
    "/data/local/bin/", "/system/sd/xbin/", "/system/bin/failsafe/", "/data/local/"};
    for (String where : places) {
    if ( new File( where + binaryName ).exists() ) {
    found = true;
    break;
    }
    }
    }
    return found;
    }

    توی oncreate هم این طوری استفاده می کنیم :


    if(isRooted()){
    Toast.makeText(getBaseContext(), "این برنامه در گوشی روت شده قابل اجرا نمی باشد", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }else{
    کد های ورود برنامه//
    }

    خب نظرتون چیه که برای جلوگیری از روت کردن گوشی توسط کاربرها و کرک برنامه هامون، همه برنامه نویس های ایرانی دسترسی به برنامه شون رو از گوشی روت محدود کنن؟
    شما با این روش نه تنها مسئله رو حل نمی کنید بلکه مسئله قبلی که ؛چگونه گوشیمان را روت کنیم؟؛ بوده هم زدید خط خطی کردید + من تبلتم روت نیست و این برنامه روش کار می کنه مثل هلو

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    بله بهترین راه همین هست.


    با توجه به اینکه پرداخت درون برنامه های ایران یک کپی از گوگل پلی هست (حتی به خودشون زحمت تغییر دادن پیام رو هم ندادن!) برنامه های ما هم به این طاعون دچار میشه.
    به نظرم این کارشون خیلی هم خوبه چون الان من مشکلاتی که برام پیش میاد رو میرم تو استک سرچ می کنم و جوابش داخل کدهام کارسازه ولی اگه کدهاشون فرق داشت اونوقت باید مدام میل می دادم به بازار و منتظر پاسخشون می موندم . حالا اینکه چقدر پاسخ هاشون منطقی باشه بماند ( اگه مثل بعضیا باشه که ایمیل ها رو یکی چک میکنه برنامه رو یکی دیگه مینویسه :|‌)

  37. #37

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    دوستان عزیز آخرش چیکار کنیم

    یعنی راهی برا این بهران سراغ ندارید


    سعید جان اون تابع رو چه جوری و در کجا باید استفاده کنیم

  38. #38

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    سعید جان اون تابع رو چه جوری و در کجا باید استفاده کنیم
    تیکه دوم که نوشتم همون صدا زدنشه دیگه

  39. #39

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    سعید جان یه سوال دیگه

    اگر تابع رو در اکتیویتی دوم بنویسیم
    دستور if رو باید در اکتیویتی اول یا همون mainActivity در زیر تابع onCreate بنویسیم درسته ؟؟!!


    یه دنیا ممنون

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    public String MySigCheck(Context context) {
    String sigChk = "";

    Signature[] signature = new Signature[0];

    try {
    signature = context.getPackageManager().getPackageInfo(context .getPackageName(), PackageManager.GET_SIGNATURES).signatures;

    } catch (PackageManager.NameNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    }
    sigChk = String.valueOf(signature[0].hashCode());

    return sigChk;
    }


    و در اکتیویتی اصلی:
                    if (MySigCheck(getApplicationContext()) != "18976453"){
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "لطفا از نسخه اصلی برنامه استفاده کنید.", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    finish();
    }

    که عدد 18976453 امضای برنامه من هست.
    این کد شما وقتی جواب خواهد داد که برنامه پچ بشه . اما هیچ کدوم از برنامه هایی که من تست کردم حتی برنامه های خودم بدون هیچ پچی هستند . حتی انگری برد هم پچ نکردم اما بازم راحت میشه با یک yas از پرداخت درون برنامه استفاده کرد.

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: راههای فرار از دست انتی ویروس ها
    نوشته شده توسط skh1300 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 22:55 عصر
  2. گفتگو: راههای فرار از دست انتی ویروس ها
    نوشته شده توسط skh1300 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 22:55 عصر
  3. سوال: فرار از دست آنتي ويروس
    نوشته شده توسط ابوذر محمودی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1387, 12:31 عصر
  4. فرار کردن از دست AV ها...
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 20:11 عصر
  5. فرار از دست موتورهای جستجو
    نوشته شده توسط mehdii_igi در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 02:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •