نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    Lightbulb ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

    با عرض سلام و وقت بخیر به اساتید محترم
    من میخوام برنامم به کاربر امکان ایجاد عناصر رو بده.
    چونکه نمی خوام اشتباهات گذشته رو تکرار کنم از اساتید میخوام راهنمایی کنند بهترین روش برای این کار چیه.
    خصوصیات عنصر (رنگ - فونت - سایز - اندازه - مکان عنصر - قابلیت نمایش و... ) ساخته شده توسط کاربر ذخیره و عنصر هنگام باز شدن برنامه خودکار بازسازی بشه.
    چیزی که تو ذهنم هستش اینه که کلیه خصوصیات رو توی دیتا بیس ذخیره کنم.
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند ایا روش بهتری هستش با نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله idehrayan : چهارشنبه 24 دی 1393 در 08:14 صبح

  2. #2

    نقل قول: ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

    روش منطقی همین ذخیره در بانک اطلاعاتی هستش
    اما میتونی از فایلهای XML و INI هم استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

    روش درستش Serialize کردن شی هست تا تبدیل بشه به متن و برعکس. شما نمی دونید اشیای جدید چه خصوصیاتی دارند.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

    ضمن عرض سلام خدمت استاد گرامی You-Seeاگه امکان داره یکم توضیح بدین یا یک مثال بزارین ممنون میشم

  5. #5

    نقل قول: ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

    سلام جناب you-see عزیز
    ببخشید من هرکار کردم نتونستم از روشی که گفته بودین استفاده کنم
    نمی دونم شاید باید از یونیت یا چیزی استفاده کنم ولی هرچی جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم.
    اگه امکان داره یک مثال از نحوه ذخیره و بازیابی اطلاعات بزارین
    قبلا از شما متشکرم
    var

    coTest: TStorage;
    coStore: TStorageItem;
    i: Integer;
    begin
    coTest := TStorage.Create(TStorageItem);
    with TXMLSerializer.Create(self) do
    begin
    XMLSettings.WellFormated := true;
    SpecialClasses := [scTCollection];
    LoadFromFile('C:\test.xml');
    LoadObject(coTest, 'Test');
    end;
    ListBox1.Clear;
    for i := 0 to coTest.Count - 1 do
    begin
    ListBox1.AddItem(coTest.Items[i].Text, nil);
    end;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: ایجاد و ذخیره خصوصیات عنصر توسط کاربر

    خودم به یه جاهایی رسیدم اینجا میزارم شاید به درد کسی بخوره
    این کد مشخصات یک لیبل رو درون یک ممو نمایش میده و دوباره از طریق همین مشخصات لیبل رو میسازه

    unit Unit1;



    interface


    uses
    Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes, Vcl.Graphics,
    Vcl.Controls, Vcl.Forms, Vcl.Dialogs, Vcl.StdCtrls, Vcl.Buttons;


    type
    TForm1 = class(TForm)
    lbl1: TLabel;
    btn1: TBitBtn;
    btn2: TBitBtn;
    btn3: TBitBtn;
    dlgFont1: TFontDialog;
    mmo1: TMemo;
    procedure btn1Click(Sender: TObject);
    procedure btn2Click(Sender: TObject);
    procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    procedure btn3Click(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;
    lbl1 = class(Tlabel)
    end;


    var
    Form1: TForm1;
    implementation


    {$R *.dfm}


    function ComponentToStringProc(Component: TComponent): string;
    var
    BinStream:TMemoryStream;
    StrStream: TStringStream;
    s: string;
    begin
    BinStream := TMemoryStream.Create;
    try
    StrStream := TStringStream.Create(s);
    try
    BinStream.WriteComponent(Component);
    BinStream.Seek(0, soFromBeginning);
    ObjectBinaryToText(BinStream, StrStream);
    StrStream.Seek(0, soFromBeginning);
    Result:= StrStream.DataString;
    finally
    StrStream.Free;
    end;
    finally
    BinStream.Free
    end;
    end;


    function StringToComponentProc(Value: string): TComponent;
    var
    StrStream:TStringStream;
    BinStream: TMemoryStream;
    begin
    StrStream := TStringStream.Create(Value);
    try
    BinStream := TMemoryStream.Create;
    try
    ObjectTextToBinary(StrStream, BinStream);
    BinStream.Seek(0, soFromBeginning);
    Result:= BinStream.ReadComponent(nil);
    finally
    BinStream.Free;
    end;
    finally
    StrStream.Free;
    end;
    end;




    procedure TForm1.btn1Click(Sender: TObject);
    begin
    Mmo1.Text:= ComponentToStringProc(lbl1);
    end;


    procedure TForm1.btn2Click(Sender: TObject);
    var
    lbl2:Tlabel;
    begin
    lbl1.Free;
    lbl1:=(StringToComponentProc(Mmo1.Text) as TLabel);
    lbl1.Parent:= Form1;
    lbl1.Visible:= TRUE;


    end;




    procedure TForm1.btn3Click(Sender: TObject);
    begin
    if dlgFont1.Execute then lbl1.Font:=dlgFont1.Font;
    end;


    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    lbl1.Free;
    end;
    initialization


    RegisterClass(Tlabel);
    end.


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1391, 10:16 صبح
  2. سوال: ایجاد امکان تغییر ترتیب فیلدها توسط کاربر
    نوشته شده توسط fatahyegane در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آذر 1389, 00:15 صبح
  3. سوال: طراحی و ایجاد فرم و کنترل ها توسط کاربر و ذخیره ان
    نوشته شده توسط moferferi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 14:20 عصر
  4. انتخاب خصوصیات چاپ توسط کاربر
    نوشته شده توسط mrs Izadi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 11:35 صبح
  5. ایجاد گزارش با انتخاب فیلدها توسط کاربر
    نوشته شده توسط am_sanatiz در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •