نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Question طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    سلام به همگی

    دوستان من توی اضافه کردن کتابخونه
    MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو مشکل دارم

    کسی میدونه چطور باید اینکارو انجام بدم؟
    فایلاشو کجا باید بذارم تا بشناسدش؟
    آخرین ویرایش به وسیله gilas1368 : چهارشنبه 24 دی 1393 در 12:12 عصر دلیل: افزودن لینک کتابخانه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    لطف کن لینک کتابخونه رو بزار.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    پست ویرایش شد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    فکر میکنم اول باید فایل رو دانلود کنی و پوشه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو import کنی.
    بعد تو فایل build.gradle عبارت زیر رو بنویسی:

    dependencies {
    compile 'com.github.navasmdc:MaterialDesign:1.+@aar'
    }


    کنار پروژه یه دمو از کتابخونه وجود داره. از اون کمک بگیر

  5. #5

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    اگه از اندروید استودیو استفاده می کنی فایل build.gradle رو داخل پروژه ای که ایجاد کردی باز کن سپس دو خط زیر رو بهش اضافه کن

    repositories {
    jcenter()
    }

    dependencies {
    compile 'com.github.navasmdc:MaterialDesign:1.+@aar'
    }

    بعد از اینکار از tolols > android > sync project with gradle files رو انتخاب کن یا اینکه از تولبار IDE دکمه sync project with gradle files رو انتخاب کن.
    یه روش دیگه هم داره که من خودم با فایل jar اینکار رو انجام دادم ولی اینجا چون میگه پروژه رو به عنوان Library اضافه کنید تا حالا امتحانش نکردم که به کار میاد یا نه! ولی با فایل jar به درستی کار میکنه
    File > project structure >Dependencies tab
    از تب Dependencies tab دکمه + رو انتخاب کن و اونجا چند تا آپشن ( file dependency، library dependency , module dependency ) واست نشون خواهد داد ببین بعد از اضافه کردن پروژه material با کدوم یک از اینا میشه اون lib رو اضافه کرد من چون از jar lib استفاده می کردم file dependency رو انتخاب کردم. دقت کن که این روش موقعی بکارت میاد که پروژه Material رو به پروژه اصلیت اضافه کرده باشی. وگرنه از همون روش اول استفاده کن.

    موفق باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله tah_206207 : جمعه 26 دی 1393 در 00:00 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    ممنون tah_206207 کامل بود.

    اگر امکانش هست در مورد روش اضافه کردن یه کتابخونه با Maven هم توضیح میدی.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    [QUOTE=tah_206207;2161532]اگه از اندروید استودیو استفاده می کنی فایل build.gradle رو داخل پروژه ای که ایجاد کردی باز کن سپس دو خط زیر رو بهش اضافه کن

    من این کار ها رو انجام دادم ولی ارور داد:

    Error:(26, 0) Gradle DSL method not found: 'compile()'
    Possible causes:
    -The project 'Sqlite' may be using a version of Gradle that does not contain the method.
    -The build file may be missing a Gradle plugin.

  8. #8

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    نقل قول نوشته شده توسط masudafsar مشاهده تاپیک
    ممنون tah_206207 کامل بود.

    اگر امکانش هست در مورد روش اضافه کردن یه کتابخونه با Maven هم توضیح میدی.
    خواهش می کنم
    در مورد اضافه کردن کتابخانه از Maven هم دقیقا مراحل روش دوم رو انجام بده و تو تب Dependencies ، موقعیکه دکمه + رو میزنی Library Dependency رو انتخاب کن بعد یه Search Input میاره که می تونی نام lib رو اونجا بنویسی و search رو کلیک کنی ببینی که lib مورد نظر رو پیدا می کنه و بعد اینکه پیداش کرد می تونی OK کنی تا به dependency ها اضافه شه.
    برای مثال lib زیر :
    کد HTML:
    com.readystatesoftware.sqliteasset:sqliteassethelper:+
    یا اینکه می تونی به صورت دستی خودت اینکار رو انجام بدی مثل :
    کد HTML:
    dependencies {
        compile 'com.readystatesoftware.sqliteasset:sqliteassethelper:+'
    }
    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    [QUOTE=masudafsar;2161576]
    نقل قول نوشته شده توسط tah_206207 مشاهده تاپیک
    اگه از اندروید استودیو استفاده می کنی فایل build.gradle رو داخل پروژه ای که ایجاد کردی باز کن سپس دو خط زیر رو بهش اضافه کن

    من این کار ها رو انجام دادم ولی ارور داد:

    Error:(26, 0) Gradle DSL method not found: 'compile()'
    Possible causes:
    -The project 'Sqlite' may be using a version of Gradle that does not contain the method.
    -The build file may be missing a Gradle plugin.
    اگه دقت کنی دو تا فایل build.gradle هس که باید به داخلی ترین build.gradle اضافه شه مثل شکل زیر.
    ضمیمه 127588

  10. #10

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    اینم screen shot ای که گرفتم از عملکرد صحیح روش اول که خودم اجراش کردم دقت کنید که min sdk پروژتون باید حداقل 8 باشه چون این min sdk lib Material design ای که لینکشو گذاشتن 8 هس وگرنه error میده.
    ضمیمه 127589

  11. #11

    نقل قول: طریقه افزودن کتابخانه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو

    نقل قول نوشته شده توسط masudafsar مشاهده تاپیک
    فکر میکنم اول باید فایل رو دانلود کنی و پوشه MaterialDesignLibrary به اندروید استدیو import کنی.
    بعد تو فایل build.gradle عبارت زیر رو بنویسی:

    dependencies {
    compile 'com.github.navasmdc:MaterialDesign:1.+@aar'
    }


    کنار پروژه یه دمو از کتابخونه وجود داره. از اون کمک بگیر
    سلام می بخشید من کاملا مبتدی هستم میشه برا من جزیی تر توضیح بدین ؟ دقیقا کجای پروژه import کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن کتابخانه به اندروید استدیو
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1393, 19:13 عصر
  2. طریقه استفاده از کتابخانه jfeinstein در اندروید استدیو
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 فروردین 1393, 20:38 عصر
  3. طریقه اضافه کردن Actionbarsherlock به اندروید استدیو
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1392, 17:37 عصر
  4. سوال: طریقه افزودن ديتاگريد جانوس به برنامه
    نوشته شده توسط maryamgol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 08:48 صبح
  5. طریقه افزودن Smart Tag به Smart Tags یک کنترل
    نوشته شده توسط egoldashraf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 20:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •