نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در مورد ارسال پارامتر و نحوه دسترسی به سورس صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار میلاد علوی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    201

    Question سوال در مورد ارسال پارامتر و نحوه دسترسی به سورس صفحه

    سلام
    ببخشید شاید سوالم خیلی مبتدیانه باشه ولی مشکل اینه در زمینه کار با وب واقعا مبتدی هستم
    اطلاعات سایتی رو می خوام که باید مثلا تاریخ روز جاری رو در قسمت خاص وارد کنم و بعد دکمه خاصی رو بزنم که اون سایت اطلاعاتی رو پردازش کنه و به من بده (که به صورت یک تیبل هستش ) در ضمن گاها چک باکسی هم هست که نیازه فشرده بشه و اطلاعات خاص من نمایش داده بشه (این قسمت رو اصلا بلد نیستم باز تکست باکسه رو جستجو کردم یه چیزی پیدا کردم اما چک باکس هیچ چیزی ندارم)
    حالا من میخوام اون صفحه ای که باز میشه سورس صفحه رو درون یک تکست باکس داشته باشم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید


    و یه سوال مهم این سایتی که من دارم ازش اطلاعات می گیرم از لحاظ قانونی مالکش میتونه منو اذیت کنه چون این اطلاعات برای عموم داره نشر داده میشه ولی من دارم در قالب یک نرم افزار درش میارم ؟ ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: سوال در مورد ارسال پارامتر و نحوه دسترسی به سورس صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط میلاد علوی مشاهده تاپیک
    اطلاعات سایتی رو می خوام که باید مثلا تاریخ روز جاری رو در قسمت خاص وارد کنم و بعد دکمه خاصی رو بزنم که اون سایت اطلاعاتی رو پردازش کنه و به من بده (که به صورت یک تیبل هستش ) در ضمن گاها چک باکسی هم هست که نیازه فشرده بشه و اطلاعات خاص من نمایش داده بشه (این قسمت رو اصلا بلد نیستم باز تکست باکسه رو جستجو کردم یه چیزی پیدا کردم اما چک باکس هیچ چیزی ندارم)
    باید ID اون چک باکس رو توی صفحه پیدا کنی و

    WebBrowser1.Document.getelementbyid( "آیدی چک باکس مربوطه" ).Status = True


    به طور کلی می تونید از مرورگر های دیگه برای بررسی سورس صفحه استفاده کنید
    تا آیدی یا هر اطلاعات دیگه ای که خواستید از توش پیدا کنید
    کافیه توی مثلا فایرفاکس راست کلیک کنید روی چک باکس و inspect element رو انتخاب کنید...

    بازم اگر هر جاش سوال بود در خدمتیم...

    نقل قول نوشته شده توسط میلاد علوی مشاهده تاپیک
    حالا من میخوام اون صفحه ای که باز میشه سورس صفحه رو درون یک تکست باکس داشته باشم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
    جوابش میشه:
    نقل قول نوشته شده توسط meys34 مشاهده تاپیک
    مثلا با این کد یا کد های مشابه میتونی کل سورس Webbrowser رو بدست بیاری:
    MsgBox WebBrowser1.Document.documentElement.outerHTML
    نقل قول نوشته شده توسط میلاد علوی مشاهده تاپیک
    و یه سوال مهم این سایتی که من دارم ازش اطلاعات می گیرم از لحاظ قانونی مالکش میتونه منو اذیت کنه چون این اطلاعات برای عموم داره نشر داده میشه ولی من دارم در قالب یک نرم افزار درش میارم ؟ ممنون
    نمیدونم

تاپیک های مشابه

  1. یه سوال در مورد ارسال پارامتر به صورت post به بانک ملت
    نوشته شده توسط hofa_7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 12:15 عصر
  2. سوال در مورد ارسال یکسری به مقادیر
    نوشته شده توسط behnam.net در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 20:37 عصر
  3. سوال در مورد ارسال یکسری به مقادیر
    نوشته شده توسط behnam.net در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 17:30 عصر
  4. سوال در مورد ارسال اطلاعات به صفحه PHP
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 15:43 عصر
  5. سوال: یک سوال در مورد ارسال sms با asp.net2
    نوشته شده توسط hosseinrahmatei در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •