نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در استفاده از یک Static Library در MFC

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    مشکل در استفاده از یک Static Library در MFC

    با سلام خدمت همه اساتید برنامه نویس

    من یک نرم افزار open source دارم که کلا با زبان C نوشته شده است ، در واقع یک IDS هست که یک Agent برای کلاینت ها داره و یک سرور مرکزی . Agent کلاینت ها هم دو بخش هست که یکیش به صورت ویندوز سرویس هست و دیگری یک UI برای تنظیمات این همین سرویس .

    من میخواستم یک UI جدید با یکسری تغییرات ایجاد کنم . برای همین یکسری کد هایی که در UI قبلی بود رو به صورت یک static library با استفاده نرم افزار MinGW کامپایل کردم . بعد یک UI جدید با استفاده MFC ایجاد کردم و Static Library را اضافه کردم به پروژه و ازش استفاده کردم .
    و اما مشکل اینجاست که من یک تابع از فایل static library رو صدا میزنم که اون تابع درون خودش از دستور free() استفاده کرده و بعد از فراخوانی تابع نرم افزار Error میده که جزئیاتش هم این هست :

    Debug Assertion failed
    dbgheap.c
    Experssion : _CrtlsValidHeapPointer(pUserData)

    err.jpg

    اما وقتی دستورات free() رو از او تابع حذف میکنم مشکل حل میشه .

    دوستان اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: مشکل در استفاده از یک Static Library در MFC

    یعنی هیچ کس هیچی نمیدونه ؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل در استفاده از library
    نوشته شده توسط alaaaa در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 17:24 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 16:46 عصر
  3. مشکل در استفاده از Event Onload
    نوشته شده توسط LeilaAsgari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 07:55 صبح
  4. مشکل در استفاده از sql
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1383, 19:01 عصر
  5. مشکل در استفاده از DeleteFile
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •