نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

  1. #1

    نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    من می خواهم محتوای جدول گروه های کالا را بصورت درختی نمایش دهم بطوری که Check Box هم داشته باشد کد زیر را نوشتم
    var  CurrentDeptID, RecordDeptID: Integer;
    RootNode, DeptNode: TTreeNode;
    begin
    CurrentDeptID := 0;
    TreeView1.Items.Clear;
    DeptNode := nil;
    try
    SpCategoryGoods_Brw.First;
    while not SpCategoryGoods_Brw.Eof do
    begin
    RecordDeptID := SpCategoryGoods_Brw.FieldByName('ParentCategoryID' ).AsInteger;
    if (DeptNode = nil) or (RecordDeptID <> CurrentDeptID) then
    begin
    DeptNode := TreeView1.Items.AddChild(RootNode, SpCategoryGoods_Brw.FieldByName('NameParent').AsSt ring);
    DeptNode.StateIndex := 1 ;
    CurrentDeptID := RecordDeptID;
    end;
    DeptNode2 := TreeView1.Items.AddChild(DeptNode, SpCategoryGoods_Brw.FieldByName('Name').AsString);
    DeptNode2.StateIndex := 1 ;
    SpCategoryGoods_Brw.Next;
    end;
    finally
    SpCategoryGoods_Brw.Close ;
    end;

    اما CheckBox را برای همه نودها ایجاد نمی کند

  2. #2

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    کد-پدر- نام گروه
    NULL 1 مواد غذايي
    NULL 2 بوتيک
    1 16 مواد پروتئيني
    1 17 آجيل و خشکبار
    1 24 چيپس و پفک و تنقلات
    2 25 پيراهن و شلوار
    2 26 کت و کاپشن
    2 28 لباس شب
    2 29 کيف و کفش و کمربند

  3. #3

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    الان چک باکس کدتون کجاست؟؟
    چه کامپوننتی استفاده کردید؟ دیفالت دلفی چک باکس نداره.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    از کامپوننت Virtual Tree view استفاده کنید

    توی همین سایت بگردی لینک دانلودش وجود داره که تا XE 7 v رو پشتیبانی میکنه

    البته TMS , Jedi , Alpha هم این کنترل رو دارند

    اما اون اولی از همشون حرفه ای تره

    یا حق

  5. #5

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    الان چک باکس کدتون کجاست؟؟
    چه کامپوننتی استفاده کردید؟ دیفالت دلفی چک باکس نداره.
    کامپوننت استاندارد دلفی استفاده کردم وقتی DeptNode2.StateIndex رو مقدار دهی کنی اگر 1 باشد CheckBox در وضعیت True اگر 2 باشد CheckBox در وضعیت False اگر 3 و 4 باشد Radio در TreeView قرار می گیرد می تونید در حالت Desigen time راحت موضوع رو چک کنید.

  6. #6

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    از کامپوننت Virtual Tree view استفاده کنید
    با توجه به اینکه کامپوننت استاندارد دلفی این قابلیت رو داره نمی خوام از کامپوننت دیگری استفاده کنم

  7. #7

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    خب البته این اتفاق در نسخه من نیفتاد! احتمالا نسخه های بالاتر اینطور شده باشه، ممنون برای این نکته.
    از روی همین نکته خودتون تست کنید ببینید مثلا جای State اگر Text رو مقدار بدید، همه نودها مقدار می گیرند یا نه، اگر بله، ایراد از کامپوننت و اگر نه، ایراد از کد شماست.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  8. #8

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    خب البته این اتفاق در نسخه من نیفتاد! احتمالا نسخه های بالاتر اینطور شده باشه، ممنون برای این نکته.
    این امکان رو من در نسخه دلفی 7 و دلفی XE7 تست کردم بدون خطا اجرا شد و نام نود رو درست پر می کنه و به احتمال زیاد کد من قابل اصلاح است ولی من نتونستم این کار رو انجام بدم (تا الان) StateIndex روی بعضی از نودها یا مقدار دهی نمی شود یا اینکه عملکرد صحیح رو از خود نشان نمی دهد.

  9. #9

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    خب ایراد داره پس، از کامپوننت های دیگه استفاده کنید.
    TMS مجموعه خوبی رو ارائه داده.
    اگر هم خواستید می تونید خودتون مثل من بنویسیدش. دست به کار بشید کمکتون می کنم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  10. #10

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    من هنوز نتونستم به شکل دلخواه کارم رو راه بندازم حتی کامپوننت های دیگر رو هم استفاده کردم و به همون مشکل قبلی برخورد کردم برای بعضی از نودها ChecBox نمی زاره اما توی این لینک گفته که با کامپوننت دلفی هم می شه این کار رو کرد
    http://delphi.about.com/od/vclusing/l/aa092104a.htm

  11. #11

    نقل قول: نمایش گروه های کالا بصورت ساختار درختی که دارای Check Box باشد

    ببینید نمی شه که یک بام و دو هوا،
    اگر تکست رو درست می گذاره، باید چک رو هم درست بگذاره.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. دانلود کنید : نمایش گروه های صفحات در n سطح
    نوشته شده توسط meisam12 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1393, 11:05 صبح
  2. نمایش پیغام های خطا بصورت فارسی در اکسس
    نوشته شده توسط 1397mehrdad در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1392, 12:07 عصر
  3. سوال: نمایش کد های VB بصورت رنگی در صفحه وب
    نوشته شده توسط Mr'Jamshidy در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1391, 03:46 صبح
  4. سوال: علت نمایش پیغام های vb بصورت علامت سوال؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط hd1246 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1391, 15:49 عصر
  5. نمایش داده های فارسی بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط kohyar در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 07:18 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •