نمایش نتایج 1 تا 40 از 235

نام تاپیک: هفتِ بیجار

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: هفتِ بیجار

    یه سوال دیگه هم دارم اینه که چطوری میتونم یه ماتریسی که با فایل dat ذخیره شده رو به اکسل تبدیل کنم؟

    من با دستور زیر انجام میدم ولی خطا میده :


    xlswrite('natayej.xlsx',matt)
    لینک داده :
    http://www.sharefile.ir/uploads/1498708715.rar

  2. #2

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    منظورم همون نقاطی بود که با دایره قرمز مشخص میشه!
    منم همینکار رو کردم. یعنی داده های خودم رو قرار دادم.
    به صورت زیر پلات شد ولی نقاطش توی ستون end‌ و end-1 وجود نداره!
    مگه میشه؟؟! برای رسم نمودار از نقطه های فایلی که دادید استفاده شده. امکان نداره که نقطه ی جدیدی رسم بشه. مطمئنید توی لیست اعداد نیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم دارم اینه که چطوری میتونم یه ماتریسی که با فایل dat ذخیره شده رو به اکسل تبدیل کنم؟

    من با دستور زیر انجام میدم ولی خطا میده :


    xlswrite('natayej.xlsx',matt)
    لینک داده :
    http://www.sharefile.ir/uploads/1498708715.rar
    اگه داده هاتون با فرمت mat ذخیره شده، میتونید با کد زیر اونو باز کنید:
    x=open('C:\temp\data.mat');


    و با کد زیر ذخیره کنید:
    xlswrite('natayej.xlsx',x.matt)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •