صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 235

نام تاپیک: هفتِ بیجار

  1. #41

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    m1 = reshape(m , 10 ,10 )'; 


    هفت بیجار چیه؟
    هفت بیجار چیه؟[/QUOTE]

    سلام داشتم این پست رو می خوندم که به این سئوال بر خوردم هفت بیجار چیه؟
    هفت بیجار اسم یه نوع ترشی خوش مزه تو شمال هستش .
    اگه بخوام معنی این جمله رو هم بگم (هفت که همون 7 خودمون هست و بیجار هم به معنی شالیزار هست).

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    نقل قول: هفتِ بیجار

    حالا این اسم چه ربطی به این تاپیک داره....

  3. #43

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan_faal مشاهده تاپیک
    حالا این اسم چه ربطی به این تاپیک داره....
    شاید منظورشون این بوده که سئوالاتشون متنوع هست ( که البته خیلی هم جالب بود) و حالا اگه باز می پرسید چه ربطی داره؟ اون دیگه بر می گرده به طرز تهیه این ترشی.

  4. #44

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط nina222 مشاهده تاپیک
    شاید منظورشون این بوده که سئوالاتشون متنوع هست ( که البته خیلی هم جالب بود) و حالا اگه باز می پرسید چه ربطی داره؟ اون دیگه بر می گرده به طرز تهیه این ترشی.
    آقای (مهندسسسسسس) کرونا جوابشو تو پیام خصوصی بهم دادن که اینجا میذارم البته ایشون کلا 2 تا تاپیک بیشتر تو این سایت ایجاد نکردن اولیش به نام حل تابع چند جمله ای بود که حدود 500 تا پست داخلش ایجاد شد از مطالب مختلف:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?460429
    دومیش هم هفت بیجاره
    نقل قول نوشته شده توسط coronaa
    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1
    نقل قول نوشته شده توسط coronaa
    سلام مهندس،
    میدوارم که حالتون خوب باشه.
    هفت بیجار یه اسم مازندرانی هست. یعنی اسم یه ترشی هست که همه چیز توش میریزن.
    بعنوان اصطلاح هم استفاده میشه. یعنی همه چیز قاطی پاتیه :))
    اون تاپیک رو ایجاد کردم تا از این به بعد سوالام رو اونجا بپرسم و چون از موضوعات مختلفی سوال میپرسم اسمش رو گذاشتم هفتِ بیجار :))
    فکر کردین اسم پروژه ای تو ناسا هست که دارم براشون انجام میدم؟ :))))
    سلام به شما
    قوطی عطاری هم اسم خوبیه
    اما فکر کنم مدیران سایت با اینجور تاپیکها مشکل دارن و معمولا توصیه می کنند برای هر موضوع یک تاپیک ایجاد بشه
    می ترسم به دفعه [...] کل تاپیک را حذف کنن...
    انشاالله که این کار رو نمیکنن. با این حرفت تصمیم گرفتم تمام صفحات رو ذخیره کنم. چون اینا واسه من گنجینه هست. البته بعضیا رو هم که زیاد ازشون استفاده میکنم رو توی word مینویسمشون.
    حالا در ادامه ذکر میکنم که هفت بیجار یه الگوریتم جدید توی شبکه عصبی هست :)

  5. #45

    نقل قول: هفتِ بیجار

    مهندس من به این صورت میخوام :


    تصویر رگرسیون هست ولی من تایتلش رو ادیت کردم و خودم یه سری رشته و عدد بهش اضافه کردم. کد بصورت زیره :
    plotregression(reff1,q1);
    h1=get(gca,'Title');
    st1=get(h1,'String');
    st1=st1(12:end);
    title({'Validation of Link(1)';[st1,' & ' 'R^2 = ' num2str(R2_1),' & ' 'RMSE = ' num2str(sqrt(MSE1))]});


    ولی برای دوتا تصویر یکجا نمیشه!

  6. #46

    نقل قول: هفتِ بیجار

    فکر کنم دستور رگرسیون تو متلب زیاد باشه اگه بتونی از یکی دیگه استفاده کن

  7. #47

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    فکر کنم دستور رگرسیون تو متلب زیاد باشه اگه بتونی از یکی دیگه استفاده کن
    من میخوام سعی بکنم از دستور subplot یکاری بکنم که این دوتا تصویر توی یک figure قرار بگیرن. اینطوری برام راحتتره. ولی فعلن که نتونستم سر در بیارم چرا اینا توی subplot نمیرن.
    اگه نشد که هیچی. بیخیال میشم.
    ممنونم.

  8. #48

    نقل قول: هفتِ بیجار

    متاسفانه برنامه octave دستور plotregression نداره وگرنه حتما امتحانش میکردم

  9. #49

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    بله درسته. فکر کنم اشتباه کردم!
    ولی باید مقداری بین صفر تا 1 باشه.
    حالا این کدی که میذارم کجاش اشتباهه؟
    t=0:0.5:200;
    out1=rand(1,100);
    out2=rand(1,100);
    e1=.1*out1;
    e2=.1*out2;
    f1=sum(abs(e1))+sum(abs(e2));
    f2=sum(abs(out1(t+1)-out1(t)))+sum(abs(out2(t+1)-out2(t)));
    مهندس ببخشید.
    تا f1 فکر کنم درست نوشتم. الآن روی f2 خطا میده. میشه بگید مشکلش چیه؟
    فعلاً به وزنها کاری ندارم.

  10. #50

    نقل قول: هفتِ بیجار

    باید اینجور باشه قاعدتا
    f2 = sum(abs(diff(out1))) + sum(abs(diff(out2)));

  11. #51

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    باید اینجور باشه قاعدتا
    f2 = sum(abs(diff(out1))) + sum(abs(diff(out2)));
    وقتی delat T داره دیگه زمان دخیل نیست؟

  12. #52

    نقل قول: هفتِ بیجار

    شاید لازم باشه اون جمع ضربدر واحد اپسیلون زمان بشه که این هم تنها یک ضریبه که نهایتا در فرمول بهینه سازی تاثیری نداره

  13. #53

    نقل قول: هفتِ بیجار

    میدونیم که با دستور rand میشه یه نویز تصادفی ساخت. به نظرت میشه بگیم به مدت مثلاً 4 ثانیه داده تصادفی ایجاد کن؟

  14. #54

    نقل قول: هفتِ بیجار

    بسته به این داره که در هر ثانیه چند تا نمونه گرفته باشیم اگه در هر ثانیه صد تا نمونه بگیریم میشه 400 عدد رندوم

  15. #55

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    بسته به این داره که در هر ثانیه چند تا نمونه گرفته باشیم اگه در هر ثانیه صد تا نمونه بگیریم میشه 400 عدد رندوم
    یعنی این دستور rand برای یک ثانیه رو تولید میکنه؟
    یعنی باید بگم :
    rand(1,400)

    درسته؟

  16. #56

    نقل قول: هفتِ بیجار

    اصلا rand نمیدونه ثانیه چیه. این ما هستیم که مشخص می کنیم که چند تا تولید بشه بله همین دستور درسته

  17. #57

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اصلا rand نمیدونه ثانیه چیه. این ما هستیم که مشخص می کنیم که چند تا تولید بشه بله همین دستور درسته
    با این میشه یه داده تصادفی با میانگین صفر و واریانس 1 تولید کرد :
    random('Normal',0,1,1,400)

  18. #58

    نقل قول: هفتِ بیجار

    این توزیع نرماله قبلی توزیع یکنواخت بود

  19. #59

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این توزیع نرماله قبلی توزیع یکنواخت بود
    برای ایجاد نویز، کدوم بهتره؟

  20. #60

    نقل قول: هفتِ بیجار

    بستگی به سیستم شما داره. انواع و اقسام نویز داریم

  21. #61

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    از نویسنده مقاله در مورد وزنها پرسیدم. گفت هرکدوم رو 0.5 بگیر.
    کد بصورت زیر شد ولی مقدار نهایی بین صفر و یک نمیشه. چرا؟
    w1=0.5;
    w2=0.5;
    out1=rand(1,100);
    out2=rand(1,100);
    e1=.1*out1;
    e2=.1*out2;
    f1 = sum(abs(e1))+sum(abs(e2))
    f2 = sum(abs(diff(out1))) + sum(abs(diff(out2)))
    F = w1*f1+w2*f2


    طبق مقاله ای که براتون فرستاده بودم، همه ی مقادیر IAE بین صفر و یک هست.

  22. #62

    نقل قول: هفتِ بیجار

    باید چند دور مقاله را مطالعه کرد تا مشخص بشه چی به چیه
    حالا مثلا هر جا خیلی سخت باشه و درکش هم خیلی مشکل باشه من خودم میام پیش نیازهای اون را مطالعه می کنم تا بتونم مطلب را درک کنم

  23. #63

    نقل قول: هفتِ بیجار

    ممنونم.
    توی این مقاله که زیاد توضیح نداد.
    خودمم جداگانه سرچ کردم هم اون چیزی که میخواستم نبود.
    حالا منم بیشتر مطالعه میکنم تا ببینم چطوریه؟

  24. #64

    نقل قول: هفتِ بیجار

    با سلام مجدد خدمت دوست عزیزمون :)
    این رابطه رو چطوری میشه پیاده سازی کرد؟
    باید از sum استفاده کنیم یا حلقه for ؟؟؟

  25. #65

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد خدمت دوست عزیزمون :)
    این رابطه رو چطوری میشه پیاده سازی کرد؟
    باید از sum استفاده کنیم یا حلقه for ؟؟؟
    سلام
    برای محاسبات سمبولیک من از Maxima استفاده می کنم که این فرمول به این صورت میتونه داخل اون نوشته بشه:
    limit(sum((-1)^ k* binomial(alpha, k)*f(t-k*h), k, 0, (t-a)/ h)/ h^alpha, h, 0)

  26. #66

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای محاسبات سمبولیک من از Maxima استفاده می کنم که این فرمول به این صورت میتونه داخل اون نوشته بشه:
    limit(sum((-1)^ k* binomial(alpha, k)*f(t-k*h), k, 0, (t-a)/ h)/ h^alpha, h, 0)
    ممنونم ولی توی این نرم افزار به دردم نمیخوره. اگه با maxima انجام بدم میتونم از متلب Import کنم؟
    چون بقیه ی شبیه سازیها که قبل و بعد از این فرمولی که قراره بیاد باید توی متلب انجام بشه!

  27. #67

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    ممنونم ولی توی این نرم افزار به دردم نمیخوره. اگه با maxima انجام بدم میتونم از متلب Import کنم؟
    چون بقیه ی شبیه سازیها که قبل و بعد از این فرمولی که قراره بیاد باید توی متلب انجام بشه!
    من فقط maxima در اختیار دارم. نتایج هم اگه عدد باشه که دیگه با کپی و پیست هم میشه انجام داد. به نظرم نباید روی ابزار تعصب داشت
    حالا شاید کسی به این تاپیک توجه نکنه اگه بتونید یک تاپیک جدید ایجاد کنید و توی اون بپرسید شاید دوستان در خصوص متلب اطلاع داشته باشن

  28. #68

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    من فقط maxima در اختیار دارم. نتایج هم اگه عدد باشه که دیگه با کپی و پیست هم میشه انجام داد. به نظرم نباید روی ابزار تعصب داشت
    حالا شاید کسی به این تاپیک توجه نکنه اگه بتونید یک تاپیک جدید ایجاد کنید و توی اون بپرسید شاید دوستان در خصوص متلب اطلاع داشته باشن
    بحث تعصب داشتن روی یک نرم افزار خاص نیست. بلکه من باید چند موضوع رو با هم ادغام کنم که شاید فط maxima یا octave نتونه اون کار رو انجام بده.
    من ابتدا باید با فازی یه سری پارامترها رو بدست بیارم که مسلماً توی متلب باید باشه. بعد باید روابط مرتبه کسری رو پیاده سازی کنم (همین فرمول و چندتا دیگه) و سپس باید با متلب کنترلرم رو طراحی کنم. پس نمیشه که من با maxima انجام بدم و چون این کدها باید به هم پیوسته باشن نمیشه فقط نتایج رو از این بگیرم و ببرم توی متلب.
    در ضمن، من اینجا فقط شما رو قبول دارم :)
    پیشاپیش سال نو شما هم مبارک
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : پنج شنبه 28 اسفند 1393 در 22:41 عصر

  29. #69

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    بحث تعصب داشتن روی یک نرم افزار خاص نیست. بلکه من باید چند موضوع رو با هم ادغام کنم که شاید فط maxima یا octave نتونه اون کار رو انجام بده.
    من ابتدا باید با فازی یه سری پارامترها رو بدست بیارم که مسلماً توی متلب باید باشه. بعد باید روابط مرتبه کسری رو پیاده سازی کنم (همین فرمول و چندتا دیگه) و سپس باید با متلب کنترلرم رو طراحی کنم. پس نمیشه که من با maxima انجام بدم و چون این کدها باید به هم پیوسته باشن نمیشه فقط نتایج رو از این بگیرم و ببرم توی متلب.
    حالا شاید بشه بعضی قسمتها را از جای دیگه گرفت که در هر صورت بستگی به کار شما داره داره
    در ضمن، من اینجا فقط شما رو قبول دارم :)
    :) این نظر لطفتونه. متاسفانه این تالار خیلی سوت و کوره و کمتر کسی تمایل داره بیاد فعالیت کنه مطلبی بذاره و یا به سوالی پاسخ بده به این خاطر هست که شاید پستهای یکی مثل من به چشم بیاد
    پیشاپیش سال نو شما هم مبارک
    سال نو شما هم مبارک. :) شما هم سال خوبی داشته باشید خدا کنه سال جدید بهتر از سال کهنه باشه

  30. #70

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    من دارم با الگوریتم ژنتیک کار میکنم.
    یه function دارم که دو تا ورودی داره. حالا نمیدونم توی دستور ga چطوری برای هر کدوم باند بالا و پایین انتخاب کنم و یا اصلاً چطوری برای توابع چند متغیره کار میکنه!
    شما آشنایی دارید؟

    این تابع :
    function [ p ] = sys_performance( K1 , K2 )
    %UNTITLED2 Summary of this function goes here
    % Detailed explanation goes here

    set_param('exam/Gain1', 'Gain', num2str(K1))
    set_param('exam/Gain2', 'Gain', num2str(K2))
    simout=sim('exam');
    p = ITAE;

    end


    این هم دستور ga در یک m-file دیگه :

    clc
    clear all
    load_system('exam')


    options=gaoptimset('PlotFcn', @gaplotbestf);
    K_opt = ga(@sys_performance, 1 , [], [], [], [], 0.001 , 10, [], options);

  31. #71

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام نه با تابع ga متلب کار نکردم الان اجرا نمیشه؟

  32. #72

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام نه با تابع ga متلب کار نکردم الان اجرا نمیشه؟
    پیداش کردم. قبلاً همه ی lb و ub هر دو متغیر از 0.001 تا 10 بود. الآن درستش کردم. باید بصورت برداری مینوشتم.
    به اینصورت :

    K_opt = ga(@sys_performance, 2 , [], [], [], [], [1,1] , [10,2], [], options);

  33. #73

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    یه سوال :

    چرا عملیاتی که توی یک فانکشن صورت میگیره در workspace ذخیره نمیشه؟
    من یه فانکشن دارم که در حال اجرای برنامه اصلی، ممکنه 100 بار (و یا بیشتر) تکرار بشه. میخوام نتایجی که توی فانکشن بدست میاد رو ذخیره کنم. ولی وقتی اجرای برنامه تموم میشه، هیچی ذخیر ه نمیشه!

    این فانکشن :

    function [ p ] = sys_performance( K )


    kp1 = K(1,1);
    ki1 = K(1,2);
    kd1 = K(1,3);
    L1 = abs(K(1,4));
    M1 = abs(K(1,5));

    set_param('exam2/FOPID1',...
    'kp', num2str(kp1) ,'ki', num2str(ki1),'kd', num2str(kd1),...
    'vi',num2str(-L1),'vd', num2str(M1))

    simout=sim('exam2');
    p = ITAE;

    c = {};
    for i = 1:100
    c{i} = [kp1 , ki1 , kd1 , L1 , M1];
    end
    m = zeros(100,5);
    for i = 1:100
    m(i, :) = c{i};
    end

    end


    و این برنامه ی اصلی :

    clc
    clear all
    tic
    % load nintblocks
    load_system('exam')


    options=gaoptimset('PlotFcn', @gaplotbestf, 'Display','iter');
    K_opt = ga(@sys_performance, 5 , [], [], [], [],...
    [0.01 , 0.01 , 0.01 , 0.01 , 0.01 ] ,...
    [30 , 60 , 100 , 1.2 , 1 ], [], options);


    m-file هر کدوم جداست. البته شما نمیتونید اجراش کنید. از الگوریتم ژنتیک استفاده شدهکه نمیدونم توی octave کار میکنه یا نه!

  34. #74

    نقل قول: هفتِ بیجار

    شما می تونید از یه سری متغیر global استفاده کنید که نتایج را برای شما ذخیره کنه مثلا یک تابع هست که یک بردار را می گیره و مین وماکس اون را به دست میاره و نتیجه تابع برابره با min+max
    اما ما می خواهیم اون مین و ماکسی هم که در تابع به دست اومده یه جایی ذخیره داشته باشیم حالت اول با به صورت سلولی از سلولها
    و روش دوم به صورت سلولی از آرایه ها می شه انجام داد

    clear all;
    function ret = myfunc(v)
    global natayej;
    global index;
    mn = min(v);
    mx = max(v);
    natayej{index} = {mn , mx};
    index = index + 1;
    ret = min(v) + max(v);
    end

    global natayej;
    global index;
    natayej = {};
    index = 1;
    a = zeros(1,10);
    for i = 1:10
    a(i) = myfunc(rand(1,16));
    end



    clear all;
    function ret = myfunc(v)
    global natayej;
    global index;
    mn = min(v);
    mx = max(v);
    natayej(index) = [mn , mx];
    index = index + 1;
    ret = min(v) + max(v);
    end


    global natayej;
    global index;
    natayej = {};
    index = 1;
    a = zeros(1,10);
    for i = 1:10
    a(i) = myfunc(rand(1,16));
    end

  35. #75

    نقل قول: هفتِ بیجار

    برا من با آرایه بهتره فکر کنم. ولی هر دو الآن خطا میده :

    ??? Undefined function or method 'myfunc' for input arguments of type 'double'.

    Error in ==> test at 10
    a(i) = myfunc(rand(1,16));


    این ذخیره کردنها باید توی همون فانکشنی که مقادیری که میخوام ذخیره کنم باید انجام باشه.
    و میخوام اینطوری باشه که مثلاً اگه دو تا مقدار میخواد ذخیره بشه و اون تابع 100 بار تکرار میشه همه ی اینها توی یه آرایه ی 100 در 2 ذخیره بشه. البته تعداد تکرار تابع دست من نیست!

  36. #76

    نقل قول: هفتِ بیجار

    بذارید دقیقتر توضیح بدم یک فایل به نام myfunc.m ایجاد کنید و داخلش تابع myfunc را بذارید و این تابع مثلا همون تابعی هست که در الگوریتم ژنتیک استفاده میشه که نهایتا مقادیر مین و ماکس توی natayej ذخیره میشه

  37. #77

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نشد باز!
    اشتباه میذارم؟
    این تابعی که باید با ژنتیک اجرا بشه :

    function [ p ] = sys_performance( K )

    global natayej;
    global index;


    kp1 = K(1,1);
    ki1 = K(1,2);
    kd1 = K(1,3);
    L1 = abs(K(1,4));
    M1 = abs(K(1,5));

    natayej(index) = [kp1 , ki1 , kd1 , L1 , M1 ];
    index = index + 1;

    set_param('exam2/FOPID1',...
    'kp', num2str(kp1) ,'ki', num2str(ki1),'kd', num2str(kd1),...
    'vi',num2str(-L1),'vd', num2str(M1))

    simout=sim('exam2');
    p = ITAE;

    end


    و این کد اصلی که من اجراش میکنم :

    clc
    clear all
    tic
    global natayej;
    global index;
    natayej = {};
    index = 1;
    load_system('exam2')


    options=gaoptimset('PlotFcn', @gaplotbestf, 'Display','iter');
    K_opt = ga(@sys_performance, 5 , [], [], [], [],...
    [0.01 , 0.01 , 0.01 , 0.01 , 0.01 ] ,...
    [30 , 60 , 100 , 1.2 , 1 ], [], options);

    toc


    این پیغام رو میده :

    ???  In an assignment  A(I) = B, the number of elements in B and
    I must be the same.

    Error in ==> sys_performance at 15
    natayej(index) = [kp1 , ki1 , kd1 , L1 , M1 ];

  38. #78

    نقل قول: هفتِ بیجار

    شما از همون cell استفاده کنید. اون را عمدا گذاشتم که اگه پارامترهایی که بخواهند در natayej قرار بگیرند و در صورتیکه هم اندازه نباشند به راحتی در cell جا بشن ولی وقتی که هم اندازه نباشند نمیتونن در یک آرایه جا بشن

  39. #79

    نقل قول: هفتِ بیجار

    مرسی. انجام شد.
    ولی نفهمیدم از اینکه گفتید هم اندازه نباشن!
    خب 5 تا پارامتر بدست میاد. که هر 5 تا هم یه مقدار عددی هستن. مگه تعداد رقمهاشونم مهمه؟

  40. #80

    نقل قول: هفتِ بیجار

    xxxxxxxxxxxxxxx
    یه سوال پرسیده بودم که حلش کردم :)
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : سه شنبه 04 فروردین 1394 در 23:24 عصر

صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •