نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد اکتیو کردن زیرمنو با استفاده از Regex و رد کردن نقطه در عبارت با قاعده

  1. #1

    سوال در مورد اکتیو کردن زیرمنو با استفاده از Regex و رد کردن نقطه در عبارت با قاعده

    سلام
    من از Regex زیر در تابع برای اکتیو کردن زیر منوی خودم استفاده می کنم

    function HighlightCurrentMenu() {
    var pageNameRegexp = /[a-z0-9-/_]+\.aspx/i,
    path = location.pathname,
    pageName,
    menuWrapperSelector = "#topnav",
    menuItemSelector = menuWrapperSelector + " ul li",
    menuFirstLevelSelector = menuItemSelector.split(" ").join(" > "),
    activeClassName = "active";

    if (pageNameRegexp.test(path)) {
    pageName = path.match(pageNameRegexp)[0];

    $(menuItemSelector + "." + activeClassName)
    .removeClass(activeClassName);

    $(menuItemSelector + " > a[href=" + pageName + "]")
    .parents(menuFirstLevelSelector)
    .addClass(activeClassName);
    }
    }


    اگه از لینک زیر استفاده کنم و به صورت زیر لینک دهی کنم تابع درست اجرا میشه:


    <li class="active"><a href="/Administrator/Default.aspx">صفحه اصلی</a>
    <ul>
    <li class="last"><a href="/Administrator/Default.aspx">صفحه اصلی</a></li>
    </ul>
    </li>


    حالا اگر بصورت زیر در برنامه استفاده کنم زیر منو ایجاد نمیشه.


    <li class="active"><a href="../Administrator/Default.aspx">صفحه اصلی</a>
    <ul>
    <li class="last"><a href="../Administrator/Default.aspx">صفحه اصلی</a></li>
    </ul>
    </li>


    فکر کنم مشکلم در دو نقطه ابتدایی برنامه هست (..) پطور باید این مشکل را برطرف کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: سوال در مورد اکتیو کردن زیرمنو با استفاده از Regex و رد کردن نقطه در عبارت با قاعده

    یعنی میخوای توی هر صفحه ای که هستی مثلاً دسته ای که در آن هستی رو بکگراندشو عوض کنی ؟
    اگه آره:
    بجای اینکه بیایی اینهمه پردازش انجام بدی بهتره اینکارو سمت سرور انجام بدی، یا هم یک آیدی چیزی اول صفحه بیاری مثلاً
    کد HTML:
    <body id="c452>"
    و موقع لیست کردن لینکها آیدی اون رو هم به همین صورت کنارش بیاری مثلاً:

    <a href="#" data-link="c452"></a>


    حالا براحتی میتونی اونو بخونی و کلاس بهش اصافه کنی

    و اما کاری که میخوای بکنی سادس :

    $.each( $("li a"), function( ) {
    var linkTarget = $(this).attr("href").replace("../", "");
    alert(linkTarget);
    });




    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد اکتیو کردن زیرمنو با استفاده از Regex و رد کردن نقطه در عبارت با قاعده

    تشکر - من یک منو دارم وقتی از دو نقطه در اول آدرسم اضافه می کنم منو دیگه خصوصیتش از بین میره ولی از دونقطه در ابتدای آدرسم استفاده نکنم منو ها خوب کار میکنن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: سوال در مورد اکتیو کردن زیرمنو با استفاده از Regex و رد کردن نقطه در عبارت با قاعده

    شما وقتی از each استفاده کنی چه یک منو چه هر چندتا که با اون خصوصیات یافت بشن رو برات لیست میکنه و ممکنه اصلاً منو هم نداشته باشی بازم خطا نمیده
    وقتی که تونستی به منو دسترسی پیدا کنی دیگه خصوصیاتش رو داری میتونی خصوصیات مورد نظرت رو بخونی و تغییری نیاز بود (مثل بالا) انجام بدی و استفاده کنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد business worker ,اکتور اصلی و فرعی و نجوه maping کردن class diagram به چداول databse
    نوشته شده توسط mona110 در بخش مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 00:00 صبح
  2. سوال: سوال در مورد اکتیو کردن برنامه
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 مرداد 1389, 04:20 صبح
  3. پاسخ: 36
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 10:33 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 13:59 عصر
  5. سوال در مورد اکتیو ماندن فرم
    نوشته شده توسط مهرایزد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 06:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •