نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال در مورد یک کد پی اچ پی

  1. #1

    سوال در مورد یک کد پی اچ پی

    باسلام خدمت دوستان ببخشید من یه کد دارم که میاد از یه تیبل id وname و family میگیره حالا میخوام تغییرش بدم که فقط بیاد آخرین آیدی ثبت شده رو بگیره و یا خودش نمایش بده یا در یک فایل txt ذخیره کنه ممنون میشم راهنمایی کنید اینم کدم

    <?php
    include 'db.php';

    $izadi = mysql_query("SELECT * FROM izadi");

    while ($result = mysql_fetch_array($izadi)){
    echo $result['id']. "#" .$result['name']. "#" .$result['family']."<br>";
    }
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: سوال در مورد یک کد پی اچ پی

    سلام
    خط چهارم به جای ستاره بنویسید id
    خط هفتم رو هم اینطوری تغییر بدید.:
    echo $result['id'];

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد یک کد پی اچ پی

    ممنون ولی با اینکار میاد آیدیها رو در یک خط ردیف میکنه

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد یک کد پی اچ پی

    شما مشکلتون کد php نیست بلکه مشکل sql دارید. همچنین این سوال رو باید در بخش عمومی php مطرح میکردید و این جا بخش مخصوص ci هست.
    و اما حل مشکل
    select * from izadi order by id desc limit 1
    البته اگر نیاز به یک row دارید نیازی به گرفتن کل مقدارها و حلقه نیست بصورت زیر عمل کنید

    $result = mysql_query("select * from izadi order by id desc limit 1");
    $row = mysql_fetch_assoc($result);
    echo $row['id'];

    همچنین بجای توابع mysql‌از mysqli یا pdo استفاده کنید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: سوال در مورد یک کد پی اچ پی

    اوه! ببخشید فکر کردم همه ی آی دی ها رو میگید.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12

    نقل قول: سوال در مورد یک کد پی اچ پی

    سلام، چون تاپیک درمورد کد و اشکال گیری بود با اجازه دوستمون من هم سوالم رو همینجا مطرح میکنم و تاپیک جدا نمیزنم
    یک سوال درمورد کد نویسی خیلی مبتدی دارم، کدهای زیر فاکتوریل اعداد 1 تا 5 رو محاسبه میکنه، اما درست اجرا نمیشه و ارور میده، چون به زبان php آشنایی ندارم نمیفهمم ایراد کار از کجاست
    ممنون میشم اگر از دوستان
    <?php

    function f($x)
    {
    $t=1; print"factoriel $x =";
    While($x>1)
    {
    $t=$t*$X;
    $x=$x-1;
    }
    print"$t <br>";
    }
    for($j=1;$j<=5;$j++)
    f($j);


    ?>

    ببخشید خیلی وقته با فروم کار نکردم نتونستم ابزار کد گذاری رو پیدا کنم ..

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار شاهرخ عشایری
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    82

    نقل قول: سوال در مورد یک کد پی اچ پی

    دوست عزیز بهتره شما از Mysqli یا PDO استفاده کنید....
    برای Mysqli دستورات زیر آخرین ID رو بر می گردونه:
    $servername = "localhost";$username = "username";
    $password = "password";
    $dbname = "myDB";

    // Create connection
    $conn = mysqli_connect($servername, $username, $password, $dbname);
    // Check connection
    if (!$conn) {
    die("Connection failed: " . mysqli_connect_error());
    }

    $sql = "INSERT INTO MyGuests (firstname, lastname, email)
    VALUES ('John', 'Doe', 'john@example.com')";

    if (mysqli_query($conn, $sql)) {
    $last_id = mysqli_insert_id($conn);
    echo "New record created successfully. Last inserted ID is: " . $last_id;
    } else {
    echo "Error: " . $sql . "" . mysqli_error($conn);
    }

    mysqli_close($conn);

    و اگر از PDO هست ... کد زیر کمک میکنه:
    $servername = "localhost";$username = "username";
    $password = "password";
    $dbname = "myDBPDO";

    try {
    $conn = new PDO("mysql:host=$servername;dbname=$dbname", $username, $password);
    // set the PDO error mode to exception
    $conn->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);
    $sql = "INSERT INTO MyGuests (firstname, lastname, email)
    VALUES ('John', 'Doe', 'john@example.com')";
    // use exec() because no results are returned
    $conn->exec($sql);
    $last_id = $conn->lastInsertId();
    echo "New record created successfully. Last inserted ID is: " . $last_id;
    }
    catch(PDOException $e)
    {
    echo $sql . "" . $e->getMessage();
    }



    $conn = null;
    آخرین ویرایش به وسیله شاهرخ عشایری : شنبه 08 فروردین 1394 در 12:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •