نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

  1. #1

    مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

    سلام کد زیر جهت خروجی دیتا گرید به اکسل هست ولی متاسفانه فقط سطر اول وارد خروجی اکسل میکنه واز قطه کد زیر ارور میگیره



                // creating Excel Application

    Microsoft.Office.Interop.Excel._Application app = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();





    // creating new WorkBook within Excel application

    Microsoft.Office.Interop.Excel._Workbook workbook = app.Workbooks.Add(Type.Missing);





    // creating new Excelsheet in workbook

    Microsoft.Office.Interop.Excel._Worksheet worksheet = null;



    // see the excel sheet behind the program

    app.Visible = true;



    // get the reference of first sheet. By default its name is Sheet1.

    // store its reference to worksheet

    worksheet = workbook.Sheets["Sheet1"];

    worksheet = workbook.ActiveSheet;



    // changing the name of active sheet

    worksheet.Name = "Exported from gridview";





    // storing header part in Excel

    for (int i = 1; i < dataGridView1.Columns.Count + 1; i++)
    {

    worksheet.Cells[1, i] = dataGridView1.Columns[i - 1].HeaderText;

    }







    // storing Each row and column value to excel sheet

    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {

    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {

    worksheet.Cells[i +2, j+1] = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();

    }

    }





    // save the application




    // Exit from the application

    app.Quit();


    قطعه کدی ک ارور میگیره ازش

                        worksheet.Cells[i +2, j+1] = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();


  2. #2

    نقل قول: مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

    از این کد استفاده کن



    private void ToCsV(DataGridView dGV, string filename)
    {
    string stOutput = "";
    // Export titles:
    string sHeaders = "";

    for (int j = 0; j < dGV.Columns.Count; j++)
    sHeaders = sHeaders.ToString() + Convert.ToString(dGV.Columns[j].HeaderText) + "\t";
    stOutput += sHeaders + "\r\n";
    // Export data.
    for (int i = 0; i < dGV.RowCount - 1; i++)
    {
    string stLine = "";
    for (int j = 0; j < dGV.Rows[i].Cells.Count; j++)
    stLine = stLine.ToString() + Convert.ToString(dGV.Rows[i].Cells[j].Value) + "\t";
    stOutput += stLine + "\r\n";
    }
    Encoding utf16 = Encoding.GetEncoding(1254);
    UTF8Encoding utf8 = new UTF8Encoding();
    byte[] output = utf8.GetBytes(stOutput);
    FileStream fs = new FileStream(filename, FileMode.Create);
    BinaryWriter bw = new BinaryWriter(fs);
    bw.Write(output, 0, output.Length); //write the encoded file
    bw.Flush();
    bw.Close();
    fs.Close();
    }


  3. #3

    نقل قول: مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

    برای رفع مشکل فارسی ک بصورت ؟؟؟

    ذخیره میکند باید چی کار کرد

    و همچنین راست ب چپ بودن فایل اکسلمون



    کد کامل دیتا گرید ب اکسل ب این صورت است

    private void ToCsV(DataGridView dGV, string filename)
    {
    string stOutput = "";
    // Export titles:
    string sHeaders = "";

    for (int j = 0; j < dGV.Columns.Count; j++)
    sHeaders = sHeaders.ToString() + Convert.ToString(dGV.Columns[j].HeaderText) + "\t";
    stOutput += sHeaders + "\r\n";
    // Export data.
    for (int i = 0; i < dGV.RowCount - 1; i++)
    {
    string stLine = "";
    for (int j = 0; j < dGV.Rows[i].Cells.Count; j++)
    stLine = stLine.ToString() + Convert.ToString(dGV.Rows[i].Cells[j].Value) + "\t";
    stOutput += stLine + "\r\n";
    }
    Encoding utf16 = Encoding.GetEncoding(1254);
    byte[] output = utf16.GetBytes(stOutput);
    FileStream fs = new FileStream(filename, FileMode.Create);
    BinaryWriter bw = new BinaryWriter(fs);
    bw.Write(output, 0, output.Length); //write the encoded file
    bw.Flush();
    bw.Close();
    fs.Close();
    }
    و برای دگمه





    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "Excel Documents (*.xls)|*.xls";
    sfd.FileName = "export.xls";
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    //ToCsV(dataGridView1, @"c:\export.xls");
    ToCsV(dataGridView1, sfd.FileName); // Here dataGridview1 is your grid view name
    }





  4. #4

    نقل قول: مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

    در ضمن یکی از جدول هام رو میتونه کامل نشون بده ولی اون یکی جدول فقط سطر اولش تبدیل ب اکسل میکنه
    مشکل

    ؟؟؟؟؟؟ و راست ب چپ هنوز پا بر جاست ..... کدی قبلی ک داشتم همین کار میکرد

  5. #5

    نقل قول: مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

    برای مشگل نمایش فارسی Encoding.GetEncoding رو default بزار

  6. #6

    نقل قول: مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

    Encoding utf16 = Encoding.GetEncoding(1254);

    برای فارسی کردن کافی 1256 بشه
    آخرین ویرایش به وسیله soonami : جمعه 03 بهمن 1393 در 21:19 عصر

  7. #7

    نقل قول: مشکل قطعه کد زیر چیست که ارور میدهد ( خروجی دیتا گرید ب اکسل )

    مشکل اصلی اینجاست سطر ها رو کامل نشون نمیده یعنی همه رو ب خروجی میبره الی سطر اخر هر جدول رو
    آخرین ویرایش به وسیله soonami : جمعه 03 بهمن 1393 در 21:56 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار قطعه کد زیر چیست ؟
    نوشته شده توسط Taimaz_222 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1392, 19:27 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1392, 13:49 عصر
  3. مشکل قطع کد زیر چیست ؟
    نوشته شده توسط soonami در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1390, 22:17 عصر
  4. مشکل کد زیر چیست ؟ ( Update )
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 22:21 عصر
  5. برداشتن زیر خط(underline) در حالت select دیتا گرید
    نوشته شده توسط raha2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1385, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •