نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336

    سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد

    سلام
    می خواهم اعداد را در textbox و lable سه رقم سه رقم جدا کنم چه کار کنم؟

    البته با کد نویسی در keyup و FocusLost و ... نوشتم. کار هم می کند اما می خواهم ببینم اتومات دارد یا نه؟

    در انتهای اعداد نیز می خواهم ریال اضافه شود. البته باز هم این کار را کرده ام اما اتومات می خوام.


    مرسی
    بای

  2. #2
    سلام دوست عزیز
    راه اول)استفاده از تابع Format میباشد :
    TextBox1.Text = Format(CInt(TextBox1.Text), "ریال ##,0")

    راه دوم)

    Dim n As Globalization.NumberFormatInfo = New Globalization.CultureInfo("en-US", True).NumberFormat
    TextBox1.Text = CInt(TextBox1.Text).ToString("N", n)
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    پست
    180

    فرمت در data Grid

    با سلام

    شما فرمت در TextBox را فرمودید ولی برای داده های موجود در DataGrid چه باید کرد ، مخصوصاً

    وفتی در داده ها عدد 0 باشد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    فرقی نمی کنه همین کار رو می تونید برای اون هم انجام بدید . یه کم خلاقیت داشته باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    توی گزینه فرمت مقدار ##,### رو وارد کنید . در ضمن قبل از اینکه یک تاپیک جدید بسازید لطفا سرچ کنید . این موضوع قبلا مطرح شده بود

  6. #6
    سلام دوست عزیز فکر کنم با این کد کارت حل بشه
    PublicFunction Num(ByVal S AsString, ByVal N AsInteger, ByVal C AsString) AsString

    S = Replace(S, C,
    "")
    S = StrReverse(S)
    Dim B AsInteger

    Num =
    Nothing

    For i AsInteger = 1 To S.Length
    Num &= Left(S, 1)
    S = Mid(S, 2, S.Length)
    If i = N + B Then

    B = i
    Num &= C
    EndIf

    Next

    Num = StrReverse(Num)
    If Left(Num, 1) = C Then Num = Mid(Num, 2, Num.Length)
    EndFunction


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •